Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek veled.... nem vagyunk vadállatok h lerúgjuk egymástOrdog írta:Mit kell a cipövel szarakodni... ha nicns más otthon akkor nyomhatod gumicsimmában is. Nem lexarjuk???
én is magamrakapok majd egy régi sportcipömet, aminek semmi köze a focihoz aztán abban elleszek...:DDD
Miért, nincs teremcipőd? A suli tornatermében miben vagy?Roniee21 írta:NA megtudtam,lehet stoplist használni,csak tőletek kérdezem:Nem lesz-e nektek baj,ha abban jáccom??
Perrero írta:ráértek 12-13:00ig odaérni a népligetbe
Perrero írta:14:30-14:00ig mindenki érjen a népligetbe
Nos nekem nem műfűre van a stoplimPerrero írta:ha a cipőd műfűre van akkor nem baj a stopli, amugy igen... mer hogy müfüves a pálya
Ha jól tudom, akkor műfű lesz, szval arra jó a teremcsuka.Lord Dragon írta:Hmm, ami így eszembe jutott. A pálya milyen jellegű lesz? Mármint hogy a kisstoplis csukám rommá fog-e kopni rajta (ergo beton), vagy próbáljak meg addig beszerezni valami betonra alkalmasabbat?
Másik kérdés, nem tudom itt hogy működik, de nálunk a két csapatot világos-sötét pólókkal különböztettük meg, szal ha kell viszek fekete-fehér pólót, vagy normálbarcamez-kifordítva, normál-idegenbeliVagy tökmindegy, passzolod, akinek jólesik?
Meg te..Game90 írta:Sztem én is ott leszek már akkorSaviola írta:Én 10.50re leszek a Népligetben.Ki lesz ott akkor ?![]()
![]()
Ott van Savi...k.rvák sajna kilőve![]()
Sztem én is ott leszek már akkorSaviola írta:Én 10.50re leszek a Népligetben.Ki lesz ott akkor ?![]()
Ott van Savi...k.rvák sajna kilőve![]()