Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most padozni fog ez a 2. lehetősége ha ez neki nem tetszik akkor mehet na meg ha nem bír felnőni a kezdő 11-hez!Zozzy 5 írta:Ha nem javul fel egy olyan szintre, ami méltó ahhoz, hogy egy ilyen célokat kitűző csapat első 11 emberének színvonalát megüsse, akkor mehet a télen...
kultúúúúúúúúúúúúúúúúúúra???Figinho írta:A spanyol Barcelona portugál válogatott játékosa, Deco a napokban jelentette ki, hogy változatlanul tartja a kapcsolatot az angol Chelsea vezetőivel, s legkésőbb januárban a londoni klub játékosa lesz! José Mourinho Deco-ban látja csapata jövőbeni irányítóját, s szeretné mihamarabb letisztázni a játékos leigazolsását Abramoviccsal, nehogy az olasz Inter beelőzzön vele kapcsolatban!
Vélemény?
milyen [auto_cenzúra]?noname írta:Ha Deco ilyen [auto_cenzúra] marad
Ez sztem is így van, de az előbb is azt írtam h csak akkor jöjjön, ha Deco játéka nem javul!Lionel85 írta:Szerintem egy jó formában Deco jobb, mint egy van der Vaart...
Ha Deco ilyen [auto_cenzúra] marad, akkor mondj bárki mást, aki megszerezhető és van olyan jó mint Vdv.Ádám02 írta:Én nem látnám szívesen úgy érzem nem tudna maradandót alkotni!noname írta:Télig remélem még marad a Hamburgnál és ha addig Deco nem javul, akkor jöhet helyette a holland.
Egyszerűen sok pénzük volt, van der Vaart meg nem akart tovább maradni Amszterdamban, így jöhetett létre az üzlet. A képességeivel semmi baj, de sokkal többet érdemel egy Hamburgnál, ezértis szeretné a Valencia megvenni.Rivaldo11 írta:A kérdést meg lehet fordítani. Vajon.ha akkora játékos Van der Vaart, miért a Hamburg vitte el? És miért nem tud komolyat lendíteni azon a csapaton? Egyetértek azokkasl, akik szerint Ő, és Deco nem egy szint. A hollandnak van még hova fejlődnie.
De mért marad a hamburgnál?Mert nem kellett senkinek ha olyan nagyon kellett volna valamelyik klubbnak biztos eljött volna...!Rivaldo11 írta:Ronaldinho első európai csapata ugródeszka volt(Ne felejtsd el, magad is írtad: A Gremioból , tehát Braziliából érkezett). Van der Vaartnak erre ott volt az Ajax. Csakhogy Dinho utána a világ egyik legnagyobb klubjába került, Vaartnak meg maradt a Hamburg...
Pedig az Ajaxnál jobb ugródeszka nemigen kell...
És Ronaldinho miért a PSG-be ment a Gremio után?Rivaldo11 írta:A kérdést meg lehet fordítani. Vajon.ha akkora játékos Van der Vaart, miért a Hamburg vitte el?
Deco egy európai elitcsapatban emelkedett ki! VdV egy majdnem kiesőben sem volt képes maradandót alkotni....Ádám02 írta:És VDV ráadásul a német bajnokságban van ami azért jobb mint a portugál...
És VDV ráadásul a német bajnokságban van ami azért jobb mint a portugál...LG írta:Cak Deco egy kis csapatbol is kitudott emelkedninoname írta:VdV nem is kapott még igazi lehetőséget a bizonyításra egy nagycsapatban.Sztem hatalmas játékos, csak az esély kell neki!Azért ne hasonlitsuk össze a két játékost, nem egy szint.
Cak Deco egy kis csapatbol is kitudott emelkedninoname írta:VdV nem is kapott még igazi lehetőséget a bizonyításra egy nagycsapatban.Sztem hatalmas játékos, csak az esély kell neki!
Ez azért kicsit erős így....ozsimiki írta:Meg se közelíti, motiválatlanság ide,vagy odanoname írta:Én már mióta mondom ezt!Morminho írta:Decot adjuk el jó pénzért és hozzuk ide helyette Van der Vaart-ot. Vélemény?:DAbban reménykedtem h télen eladjuk Decot és jön VdV.Remélem addig marad a Hamburgban.