Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MegtettemGauchomester írta:
olvass bele nso online közvetítésébe....baxarás![]()
olvass bele nso online közvetítésébe....baxarásozsimiki írta:És 11 vs. 11 van,mert ha igen,akkor nem vágom,h lehet ezGauchomester írta:nso online közvetítés szerint 7-0, a 3. és az 5. gól időben:
60., 62., 64., 66. perc...bazz kétpercenként lőtték a gólokat![]()
![]()
![]()
![]()
És 11 vs. 11 van,mert ha igen,akkor nem vágom,h lehet ezGauchomester írta:nso online közvetítés szerint 7-0, a 3. és az 5. gól időben:
60., 62., 64., 66. perc...bazz kétpercenként lőtték a gólokat![]()
![]()
![]()
ozsimiki írta:Paks-Nyíregyháza3-0
![]()
Úgy tűnik használt Lengyel Ferkó ultimátuma
Na neeeeGauchomester írta:7-0Ádám02 írta:Egyenlőre csak részeredményként írom be de fehérvár-tatabánya 5-0!Egy kicsit nagy zakó!![]()
ui:fradi-vecsés 2-2 63.perc!![]()
![]()
7-0Ádám02 írta:Egyenlőre csak részeredményként írom be de fehérvár-tatabánya 5-0!Egy kicsit nagy zakó!![]()
ui:fradi-vecsés 2-2 63.perc!
Egyáltalán nem az a célom... Persze az igaz, hogy a tegnapi nap az én megállapításaimat támasztotta aláZozzy 5 írta:Ez a tegnapi nap nagyon jól jött neked, hogy az orrunk alá dörgölhesd ezeketReméljük sok dörgölést kapunk még
antiimperialista írta:Ööö, most olvastam, hogy a norvégok a kétgólos Carew vezérletével verték az argentinokat... Remélem, értitek, mire gondolok
Én sem úgy vettem észre, hogy a 70. perc körül kifújtak volna...Game90 írta:Ezt én nem nagyon vettem észrevarga tamás írta:Igen, láttam a Honvéd-Hamburg meccset, amin a 70. perc környékén teljesen elfogyott a Honvéd-játékosok szuflája: görcs, fujtatás, több szabálytalanság stb.![]()
Ilyen Vaskó-féle játékosoktól nem várhatunk megváltást. A válogatott leggyengébb pontja a védelem.
Hát jobb a kispest cseresora mint az újpesté!Game90 írta:Magyar Ligakupa ():
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cik ... &fejezet=1
Kiemelnék egy eredményt: Újpest - Honvéd 4-5
Ezt én nem nagyon vettem észrevarga tamás írta:Igen, láttam a Honvéd-Hamburg meccset, amin a 70. perc környékén teljesen elfogyott a Honvéd-játékosok szuflája: görcs, fujtatás, több szabálytalanság stb.
Ilyen Vaskó-féle játékosoktól nem várhatunk megváltást. A válogatott leggyengébb pontja a védelem.Viszont a védelemben sincs egyetlen ember Magyarországon, aki fel tudná venni a versenyt egy Carew szintű játékossal.
Igen, láttam a Honvéd-Hamburg meccset, amin a 70. perc környékén teljesen elfogyott a Honvéd-játékosok szuflája: görcs, fujtatás, több szabálytalanság stb. És akkor a meccs irama nem volt összehasonlítható egy Reading-Birmingham összecsapással. Ahhoz képest lassított felvétel volt.antiimperialista írta:Nem vagyunk a leggyengébbek között. Az csak egy hülye szöveg volt a "szaksajtótól", amit a 90-es években valami nagytudású kitalált.Zozzy 5 írta:Mivel Atinak van tapasztalata ilyen térne, így elhiszem, hogy a felkészülések nagyon kemények. De akkor már csak azt nem értem, hogy fizikálisan miért vagyunk a leggyengébbek közt?
Láttad a Honvéd-Hamburgot? Érdekes módon a Honvéd focistái végig bírták erővel. Vagy vegyük a kint focizó magyarokat: semmivel sem futnak kevesebbet, mint akármelyik külföldi csapattársuk.
Viszont a védelemben sincs egyetlen ember Magyarországon, aki fel tudná venni a versenyt egy Carew szintű játékossal. A csatáraink sem az erő példaképei. Szóval nem csak védekező kp. poszton vagyunk gyengék fizikailag, hanem máshol is szerintem. És ezt nem értem, ha az edzések valóban olyan kemények...antiimperialista írta:Pedig van itt olyan is, aki tud ütközni: Huszti (eltiltva), Dárdai (öreg), Torghelle (vicc, de én akkor is játszatnám).
Akik pedig játszanak, élükön Tőzsér "ha ütközök, elromlik a hajam" Danikával, tényleg alkalmatlanok erre. A Vass gyerekből még akár jó vkp is lehet, de ő nagyon fiatal. Ja, és Tóth Balázs tud ütközni, csak ő egyre kevésbé tud focizni. Anno a Vidiben igen jól nyomta. A Genkben végigjátssza a meccseket, ez azért nem lehet véletelen.
És ez a mostani válogatott legnagyobb hibája...Zozzy 5 írta:Én a válogatott meccsekre gondolok itt főleg, amikor minden meccsnek úgy kell nekimenni, hogy kerüljük az ütközéseket...