Élő közvetítések 07/08
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- Andris
- Adminisztrátor
Lehet, hogy fogalmunk nincs, mi történik, és egyáltalán nem Rijkaard hibája?varga tamás írta:Az az érzésem, hogy rossz érzésem van. Nem lesz meg itt ma este a győzelem. A leírtak alapján szánalmasak vagyunk. Lehet, hogy Frankie nem tanult?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
www.livescore.netArgentin guy írta:VAN VALAHOL ONLINE KÖZVETÍTÉS A MECCSRŐL?
www.eurobarca.hu
www.madridista.hu

- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
jah nem Messi kell lehozni
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
Majdnem betalált a racing
a neten mindig csúsztatva adják a meccseket. ez úgy 3-7,8 percig terjedő csúszást jelent, én már mondjuk megszoktam.... (nincs sk itthon)
- Argentin guy
- Barça B
- Kapcsolat:
VAN VALAHOL ONLINE KÖZVETÍTÉS A MECCSRŐL?
"Nem lehet abból élni, aki voltál, hanem abból kell, aki vagy. Ha valaki nincs jó állapotban és ennek ellenére játszik, az edző hibát követ el"
„A csapat mindig fontosabb kell legyen, mint az egyén. Így akkor, amikor eljön a gárda összeállításának ideje, mindig azokat kell bevetni, akik éppen a legjobb formában vannak. Nézzenek ki bárhogy, hívják őket bárhogy"
Antonio - ég veled, nyugodj békében
Més Que un club -több mint egy csapat
Forca Barca!!!!
„A csapat mindig fontosabb kell legyen, mint az egyén. Így akkor, amikor eljön a gárda összeállításának ideje, mindig azokat kell bevetni, akik éppen a legjobb formában vannak. Nézzenek ki bárhogy, hívják őket bárhogy"
Antonio - ég veled, nyugodj békében
Més Que un club -több mint egy csapat
Forca Barca!!!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az az érzésem, hogy rossz érzésem van. Nem lesz meg itt ma este a győzelem. A leírtak alapján szánalmasak vagyunk. Lehet, hogy Frankie nem tanult?
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én szerintem ha ezt nem nyerjük me akkor Riijkard eláshatja magát....Mostmár nincs mivel kimagyaráznia magát..Jöjjön bárki is rosszab már nem lehet...
Rijkaard ismét bután cserélt... hacsak nem fáradt Messi vagy neadjisten nem sérült meg.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nekem is, hol 80%-on pufferel, hol 19-en...lionelmessi19 írta:Dettó.. de legalább a 7117 jó, csak akad nagyon.Lionel85 írta:Nekem azt írja hogy The sop address is not valid...sub_bass írta:Channel - 29995 itt nézzétek sopin. ezen nagyon jó!!!
Jaaaaaaa. talánÁdám02 írta:Ő játszott a legrosszabbul a 3-mas kötül?sasi1 írta:Henry be Messi le
messi henry csere
miért akadozik és pufferel folyamatosan? mi a 'mit is' ? csináljak?