Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én csak annyit mondtam hogy akkor is leépült volna 1kicsit. Nem arra fogom ,de akkor mire?Állítólag sokszor külön edz a csapattól a kondi terembe.noname írta:Nem vagyok sportoló, de megnézheted Henryt, aki 30éves és mégis tízszer jobb formában van mint Roni, de akár megemlíthetném Etoo,aki szinte egyidő s Ronival.Ne a korára fogd már h láthatóan nincs formában!!!
nah juhé...ezt azért lehet megnézem:) nem volt egy szép meccs de érdekel hogy pl a kommentátor miket mond:)kifli írta:a sport1-en megy a Santander-Barca ismétlése
Te sportoló vagy?noname írta:Először is:ijenvaLe5 írta:A képen nyilván kisseb az izomzata mint régen , akkor 25 éves volt abban a korban érik el a sportolók a maximumot minden tekintetben...öregszik.pl:Beckham is ijen.ilyen!
![]()
Másodszor pedig nem gondolhatod komolyan h 27 évesen 9regszik, majd 29-30 éves korában kezd!
Először is:ijenvaLe5 írta:A képen nyilván kisseb az izomzata mint régen , akkor 25 éves volt abban a korban érik el a sportolók a maximumot minden tekintetben...öregszik.pl:Beckham is ijen.
mikor?? szerintem soha nem lesz olyan mint volt. mindenki beszéla nagy megujulásról felöle is hát én eszt nem láttom[/quote]fcbarcelonazsombi írta:hidd el...formába fog lendülni én érzem...ez a meccs az egész csapatnak egy nulla volt![]()
...
Egyetértek. Nyilatkozgat, hogy most aztán milyen motivált, meg hogy ez lesz a legjobb szezonja, erre tegnap is játszotta az agyát, emellé pedig futott 10 métert. Üljön le a padra!grecki írta:Ronaldinho meg [auto_cenzúra] fogyjon le, mert nem állapot, hogy egy cammogó barnamedve sebességével közlekedik a pályán!
Nézzétek meg a nap képét. Árulkodó ismét. Ez az ember is teljesen elszállt magától, a felhajtástól, meg a hirtelen jött hírnévtől és dellától...