Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak sokszor az ő hibáiból fordult a cselszi....Enrique írta: Szerintem nem, mert még így is többet volt játékban, mint a kis francia.
Szerintem nem, mert még így is többet volt játékban, mint a kis francia.redlions írta:Bocs!Enrique írta: Azt mondom. Most nála akadt el minden.Igazad van...
Padra kell ültetni... Addig játszunk két csatárral!
Ne ultessuk rogton padra mert nem játszott jol, majd jovo mecsen bizonyit, viszont télleg 2 csatáral kellene játszaniredlions írta:Bocs!Enrique írta: Azt mondom. Most nála akadt el minden.Igazad van...
Padra kell ültetni... Addig játszunk két csatárral!
Bocs!Enrique írta: Azt mondom. Most nála akadt el minden.
Azt mondom. Most nála akadt el minden.redlions írta:Az Iniesta és MAxi volt...Enrique írta:Már megbocsássál Ronaldinho, de 1 darab szerencsétlenség voltál a meccsen!![]()
![]()
Ezt sajnos el kell ismerni. Eddig úgy volt, hogy ő pörgette fel a csapatot felállt védelem ellen, most meg pont fordítva történt minden.
Ezt a produkciót most el kell felejteni, ÉS A VISSZAVÁGÓN ISMÉT A MI RONALDINHONKAT SZERETNÉNK LÁTNI!!
Ronni vagy eladta, vagy elcselezte....
Az Iniesta és MAxi volt...Enrique írta:Már megbocsássál Ronaldinho, de 1 darab szerencsétlenség voltál a meccsen!![]()
![]()
Ezt sajnos el kell ismerni. Eddig úgy volt, hogy ő pörgette fel a csapatot felállt védelem ellen, most meg pont fordítva történt minden.
Ezt a produkciót most el kell felejteni, ÉS A VISSZAVÁGÓN ISMÉT A MI RONALDINHONKAT SZERETNÉNK LÁTNI!!
aky01 írta:ha belegondoltok,hogy tavaly a reál funghi meccsre is hogy felpörgött a mi Ronink,akkor mi lesz szerdán![]()
![]()
Szerintem itthon 100% hogy nyerünk (én tippem 2-0) , ez nem lehet kérdés.idegenben pedig 1-1 lesz![]()
Nem biztso...lehet, h 10 emberrel fognak védekezni...sot én arra számítok...és ugy nagyon nehéz lesz.aky01 írta:ha belegondoltok,hogy tavaly a reál funghi meccsre is hogy felpörgött a mi Ronink,akkor mi lesz szerdán![]()
![]()
Szerintem itthon 100% hogy nyerünk (én tippem 2-0) , ez nem lehet kérdés.idegenben pedig 1-1 lesz![]()