Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
THX! meglesem.varga tamás írta:Főoldalgrecki írta:Engem érdekelnének azok a fotók R10 testéről, de nem találom őket...'Semmi nem számított a Gamperen'
cikk alján 'képgaléria a meccsről ' (vagy vmi hasonló)
19/48-as kép.
Főoldalgrecki írta:Engem érdekelnének azok a fotók R10 testéről, de nem találom őket...
Még az a szerencse, hogy te ilyen remekül átlátod a dolgokat. Milyen más dolgokat tudsz még menmondani rólam egy hsz alapján? Ebből akár még karriert is csinálhatsz, hajrá!cruyff írta:Zozzy! Már több mint egy éve kiállsz mellette? Ne basszz!!! Hogy bírod ezt szussszal???? Igazi "divat"drukker vagy apám.
Nincs nekem rossz napom, de az az 1-1,5m-es megjegyzés nagyon pejoratív volt. Kb. azt sugalltad, hogy még a hülye is oda tudta volna passzolni.MQuC írta:Tamás miért rühellném???? Nagyon is szeretem, semmi olyat nem irtam ami arra utalna. na mind1, ha rossz napod van....
Lassan ez átmegy hunor topikba.Replay írta:Most nézem és nem csalódtam...az acmilan.hu fórumában külön Ronaldinho topik van LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Volt az 5-6 méter is, de mindegy a távolság. Attól még ő adta a gólpasszt. Okoska, ha rühelled, menj a cselzi honlapra, ott kellően kiélheted magad.MQuC írta:Salems:Nem zsabadból ,hanem tiziből lőtte a golját. Tourénak meg 1- 1,5 méterre kellett lekészítenie a labdátDe amugy stimmel, és igazad van. De ilyen hosszú szövegben két írásjel ? : az kicsit kevés
![]()
MÁS: tényleg sory, hogy leírtam "TUDJUK KI"nevét
Mi bajod vancruyff írta:Zozzy! Már több mint egy éve kiállsz mellette? Ne basszz!!! Hogy bírod ezt szussszal???? Igazi "divat"drukker vagy apám.