ozsimiki írta:Cruyff!
Az én bizalmamat élvezi R10,és egyik kedvencem,nem felejtem el,h mennyi mindent tett a csapatért,TAVALY IS! De szerintem nem ártanánk neki azzal,h -főleg ilyen kvalitási cserealapokkal a padon- néha lecserélnénk,vagy becserélnénk....azt te sem vitathatod,h tényleg nem akaródzik neki annyit futni,mint szokott régebben....az más kérdés,h így is képes eldönteni a meccseket a passzaival,de jobb lenne ha kicsit többet mozogna,így még szebb,és élvezetesebb játékot produkálna a Csapattal együtt!!!
Vélemény?
Van. Először: nagyon nehéz megítélni a tévén keresztül, hogy egy játékos mennyit fut. Létezik ugyanis keresztirányú mozgás, helyezkedés is a pályán, ami a tv-ben nem jön le annyira látványosan mint a fel-alá szaladgálás. Ha viszont valaki megfigyeli, Roni elég gyakran megjátszható, sokszor le tud szakadni az emberéről, ami azt jelenti, hogy labda nélkül ő azért rengeteget mozog. Én inkább úgy látom, hogy a párharcokban küszködni nem szeret, inkább megáll, reklamál stb... de ez minden ilyen típusú "művész" futballistára jellemző. Lásd Rivaldo. Másodszor: ha már van egy ilyen játékosom mint R10, akkor ő ne küszködjön a kp-n labdaszerzéssel. Azért vannak a többiek. Ő tartalékolja az erejét, hogy akkor alkosson ha hozzá kerül a labda. Ha ő is beáll a sorba és azt játszatjuk vele mint Mottával vagy Xavival vagy Touréval, akkor a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntjük. Harmadszor: igen, valóban rossz passzban volt. Eto'o kidőlt, Messi kidőlt, és ő vitte a csapatot. Annak ellenére, hogy nem befejezőcsatár, nagyon előkelő helyet foglalt el a múlt szezonban a gólszerzői listán. rosszul ment neki, de semmivel sem szarabbul mint Deconak, Puyolnak, Xavinak, Thuramnak, Marqueznek, Eto'o-nak és Messinek a visszatérésük után. Most pedig milyen alapon mondanak véleményt, mikor még szinte el sem kezdődött a bajnoki szezon??? Milyen alapon monják egy kép alapján, hogy nincs formában, mikor a hasizmait egyenként meg lehet számolni a fotón? Mi alapján mondják, hogy Deconak jót tett a padozás, mikor legalább ugyanannyi labdát passzol el 1 meccs alatt mint R10 egész évben?