Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sztem ennek most nem sok értelme volt...FCB_gábor írta:nem akarok károgni, főleg most amikor végre jól játszott, de remélem nem csak a család miatt hajtott ezen a mérkőzésen
Te beszélsz fanyalgásról? A tavalyi szezon végén "nyújtott teljesítmény"-edet elég nehez túlszárnyalni, ha már fanyalgásról beszélünk. Akkor még mindenki senki volt a csapatban, most meg jó a csapat, stb...varga tamás írta:Amúgy látom a fanyalgóknak semmi sem elég, nem baj - húzzák csak a szájuk szélét, ők tudják.
Félidőben neki integetett( mármint a fiának ,nem Ferinekbarca99 írta: Horváth Ferinak hamar leesett, hogy ő a fia...
Ez hihetetlen! Állájál már le légyszíves, vagy tanulj meg értelmezni! ezt nem lenézően írtam, ott az idzőjel ill. a smile... ne legyél már ennyire gyökér légyszíves, és ne kössél már bele MINDENBE!!varga tamás írta:R10 ma cigány, Abidal holnap nigger, Touré bantu harcos, Thuram feka lesz? Ennyire nem kéne utálni! És a saját csapatunk legjobb játékosáról ennél tisztelettudóbban kéne nyilatkozni. Mint minden emberről!Rivaldinho írta:Na végre hajt megin ez a kis 'cigány'![]()
![]()
Amúgy látom a fanyalgóknak semmi sem elég, nem baj - húzzák csak a szájuk szélét, ők tudják.
Igen és nem azt kell várni hogy az egyik meccsről a másikra újra régi önmaga lesz hanem fokozatosan jön lendületbe de akik ezt nem képesek kivárni..barcelinho_5 írta:kimondottan jól játszik sztem![]()
futott a labdáért amit Henry adott neki még most vmikor a félidő vége felé és nyúlt érte...
már pozitívum![]()
R10 ma cigány, Abidal holnap nigger, Touré bantu harcos, Thuram feka lesz? Ennyire nem kéne utálni! És a saját csapatunk legjobb játékosáról ennél tisztelettudóbban kéne nyilatkozni. Mint minden emberről!Rivaldinho írta:Na végre hajt megin ez a kis 'cigány'![]()
![]()