Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Való igaz (jó ezt hallani egy Barca fan-tól), szerintem is jól nyomtuk...noname írta:Spórolj a smájlikkal!![]()
Most tényleg jól játszottatok, de azért nem kell mindjárt elájulni!Jobban kezdtétek a szezont mint mi, mert a csatársorunk még formába kell jöjjön, viszont a legnagyobb problémáink:a védelem és vkp poszt megoldódott.Szoros lesz a bajnokság, de én nem félek a Madridtól.
![]()
én nem emlékszem erre.cantera írta:rosszul emlékszem, hogy tavasszal bizony elég sokszor megkaptuk tőletek ugyanezt? persze tavasszal a mák is nagy szerepet kapottén nem hinném. a bírók sajna gyengék, de nehogy azt higgyétek, hogy direkt a Barcaval kivételeznek.
rosszul emlékszem, hogy tavasszal bizony elég sokszor megkaptuk tőletek ugyanezt? persze tavasszal a mák is nagy szerepet kapottén nem hinném. a bírók sajna gyengék, de nehogy azt higgyétek, hogy direkt a Barcaval kivételeznek.
Én úgy veszem észre ti is velünk, azért van ez az eszmecsere a meccsünkről, tévedek?a kollégáid sokkal többet foglalkoznak a barcaval, még a szenzációs győzelmetek ellenére is.
mégvalami:Vito írta:szevasz szomszéd.dorozsma írta:Vito! nem értem mi a baj a jó helyzetkihasználással?? hogy 60 perc alatt kihasználva az összes helyzet az erős! jobb volt a madrid, hogy ekkora lett a különbség, ahhoz kellett a villareal összeomlása! de hülyeség lenne érdemtelennek minősíteni a sikert, ahogy messzemenő következtetéseket is ugyanolyan nagy hiba lenne levonni!
dehogy baj a helyzetkihasználás. én nem mondtam egy szóval sem.
csak megállapítottam![]()
megérdemelten nyert a Madrid, ahogy a Barca is.
szevasz szomszéd.dorozsma írta:Vito! nem értem mi a baj a jó helyzetkihasználással?? hogy 60 perc alatt kihasználva az összes helyzet az erős! jobb volt a madrid, hogy ekkora lett a különbség, ahhoz kellett a villareal összeomlása! de hülyeség lenne érdemtelennek minősíteni a sikert, ahogy messzemenő következtetéseket is ugyanolyan nagy hiba lenne levonni!
Mármint Drenthe?, ő ott tényleg gyenge. De Heinze lesz ott, vagy épp őrá gondolsz?De az a balhátvéd gyerek... Azt jól benézték.
Hát elég sok a hülye bíró...00:15 - Egyébként érdekes, és talán kritika a játékvezető felé, hogy Sergio Ramos akkor kapott sárgalapot, amikor épp Antonio Puertának ajánlotta a Madrid harmadik gólját. A sevillai születéső védő félig levette magáról szerelését, ami alatt egy póló volt látható, mely Puertának állított emléket. Egy sárgalapért...
Ezzel a kerettell? Ilyen bő évek óta nem volt....Csak magunkkal kell foglalkoznunk. A real-ezzel a kerettel-nem bírja végig a harcot. Ha mi jól játszunk, a keretünkket tekintve nem kérdéses a bajnokság.
Elfárad ő még, ne aggódj. egyébként az a vicc, hogy a real ellen messze nem állnak úgy be a csapatok, mint ellenünk. Ennek ellenére megpróbáltak néha gyors, egyérintős focit játszani. Lassú, darabos passzolgatás lett belőle. Ez nem az ő játékuk, és ott fognak botlani, amikor azt eröltetik majd, ami nem megy.
Egy olyan csapattól pedig, amelynek Snejder a vezére-had ne tartsak már.
Az eddigi góljai ellenére sem.