Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
majd meglátjukPepén csak kupákat fogtok bukni, mi Henryval pedig kupákat nyerni. Így már nem is mi járunk rosszabbul igaz?
komolyan mondjátok, hogy megjelent egy ilyen cikk a madridistán, az eurobarca-s fórumozók 'felvilágosításásra'?A másik„vád”, ami éri a média részéről a gárdát, hogy rengeteg pénzt költ. Ez feljebb már egy kis elemzésen átesett, mely végén kiderült, hogy körülbelül 80 milliós mínusszal zárta a nyarat a Madrid, csak az a 119 millió kiadás hangzik soknak a Barca 70,5** millió eurójával szemben. (Ebben a 70,5-ben benne van az a 3,5 millió euró amit a Barcának akkor kell kifizetnie Gabi Militóért, ha a Barca 2008-ban BL-t érő helyezésen végez a bajnokságban, és nincs benne az a 3 millió euró, amit akkor kell kifizetnie az Barcának az Arsenal számára, ha a katalánok megnyerik a 2008-as BL kiírást.). Viszont érdemes megnézni a rivális háza táján azt, hogy a gránátvörös-kék együttes mindössze 14 milliót kasszírozott játékos-eladásból azaz 56,5 millió eurós „veszteséggel” zárta a nyarat, ami már nem sokkal marad el a Real Madridétól… és ugye emlékszünk még: a Realnak 5-el több játékost kellett pótolnia…
Gyakori a csipkelődés a Pepe – Henry párhuzammal is, hogy Henry-t milyen olcsón szerezte meg a Barcelona míg a Real milyen drágán Pepét. Henry-nak még 3 évig volt szerződése az Arsenal-nál, évi 8 millió eurós fizetésért. Mivel már elmúlt 29 éves, a FIFA-szabály szerint a szerződéséből hátra levő fizetését kifizetve kivásárolhatja magát. 3x8 millió euró = 24 millió euró. Ha az Arsenal akár csak 25 milliót kért volna Henry-ért, kivásárolta volna magát a francia, az pedig elég kellemetlen lett volna az Arsenalnak, és pláne az új, az ágyús drukkerek közt finoman szólva sem közkedvelt vezetőségnek. Pepe viszont fele annyit fog keresni, mint Henry (évi 3 millió szemben Henry 6 millió eurójával szemben), szóval anyagilag hosszútávon a Barca járt rosszabbul.
Az árúkról egyszer már írtam. Kellettek a játékosok, Robbent az istenért sem adták volna el, ha nyúlunk mélyre a zsebünkben. Pepe árát én is sokallom, de úgy hogy kevés a fizetése+5 milliót kell adni érte évente elfogadom. Az viszont nem igaz, h. az előszezonban végig olyan rossz volt, a Sevilla ellen volt katasztrófális, de nagyon rákaptatok és erre mondom, h. még várjatok, úgyahogy a Barcát sem lehetett leírni 1 meccs után, őt sem kell.grecki írta:Akkor említs nekem még egy embert a földön, aki Robbenért fizetett volna ennyi pénzt! Pepe az egész előszezonban gyenge volt, mint a harmat, viszont leperkáltatok érte 30 misit. Igaz, attól még lehet jó igazolás hetek-hónapok után, de többe került, mint a madridisták legújabb kedvence, Ramos. Tehát, ez alapján te azt állítod, hogy egy kicsit sincs mit kritizálni az igazolásaitokon?
Drenthét pedig igenis nagyon sokan balhátvédnek írják a madridisták. Kényszer? Végülis nincs Heinze, nincs Marcelo, nincs Torres, aki be tudott volna ugrani...
Én azt mondom jó csapatot épített a Madrid, nem akárkiket kellett pótolni és túlzó amit rólunk leírtatok ennek kapcsán.A másik„vád”, ami éri a média részéről a gárdát, hogy rengeteg pénzt költ. Ez feljebb már egy kis elemzésen átesett, mely végén kiderült, hogy körülbelül 80 milliós mínusszal zárta a nyarat a Madrid, csak az a 119 millió kiadás hangzik soknak a Barca 70,5** millió eurójával szemben. (Ebben a 70,5-ben benne van az a 3,5 millió euró amit a Barcának akkor kell kifizetnie Gabi Militóért, ha a Barca 2008-ban BL-t érő helyezésen végez a bajnokságban, és nincs benne az a 3 millió euró, amit akkor kell kifizetnie az Barcának az Arsenal számára, ha a katalánok megnyerik a 2008-as BL kiírást.). Viszont érdemes megnézni a rivális háza táján azt, hogy a gránátvörös-kék együttes mindössze 14 milliót kasszírozott játékos-eladásból azaz 56,5 millió eurós „veszteséggel” zárta a nyarat, ami már nem sokkal marad el a Real Madridétól… és ugye emlékszünk még: a Realnak 5-el több játékost kellett pótolnia…
Gyakori a csipkelődés a Pepe – Henry párhuzammal is, hogy Henry-t milyen olcsón szerezte meg a Barcelona míg a Real milyen drágán Pepét. Henry-nak még 3 évig volt szerződése az Arsenal-nál, évi 8 millió eurós fizetésért. Mivel már elmúlt 29 éves, a FIFA-szabály szerint a szerződéséből hátra levő fizetését kifizetve kivásárolhatja magát. 3x8 millió euró = 24 millió euró. Ha az Arsenal akár csak 25 milliót kért volna Henry-ért, kivásárolta volna magát a francia, az pedig elég kellemetlen lett volna az Arsenalnak, és pláne az új, az ágyús drukkerek közt finoman szólva sem közkedvelt vezetőségnek. Pepe viszont fele annyit fog keresni, mint Henry (évi 3 millió szemben Henry 6 millió eurójával szemben), szóval anyagilag hosszútávon a Barca járt rosszabbul.
az nem gond, ha van bevethető csere...Aprieto írta:Viszont ha Drenthe balszélső akkor Robben hová kerül? Raúl helyére?![]()
És Guti? Szóval szerintem több alapember van mint 11. Ez még gond lehet arrafelé... IS
Tökéletesen egyetértek. Én minimalizálnám az adott ország labdarúgóinak számát a kezdőcsapatban. Pl minimum 5 spanyolnak játszania kellene. Mert ez a szabály, hogy három eu-n kívüli lehet a keretben egy vicc. Már lassan a brazil születésű Rózsika néninek, a takarítónőnek a felmenőiben is találni olasz/spanyol származásúakat.cantera írta: én a külföldiek számát korlátoznám, milyen jó is volt régen amikor csak 3 külföldi játszhatott egy csapatban... na akkor igazán nagy jelentősége volt az utánpótlásnak...
mér??? ott van pénz, ahol a szurkolók úgy érzik, megéri költeniük... én nem ezért korlátoznék, sztem a Barca is tele van pénzzel, csak nálatok idén nem kellett annyit költeni, mert a gerinc megvolt, nálunk meg nem... én a külföldiek számát korlátoznám, milyen jó is volt régen amikor csak 3 külföldi játszhatott egy csapatban... na akkor igazán nagy jelentősége volt az utánpótlásnak...De végülis nekik mind1, h mennyiért veszik meg a játékosokat Exclamation A cslzivel együtt 2 olyan csapat, aki nyugodtan akárkit, akármennyiért megvehet, mert pénz van faxig Exclamation Ezért kellene korlátozni, h a csapatok mennyit kölhetnek igazolásokra, h meglegyenek az ilyen ámokfutok fékezve
igen, ez nekem is feltűntPepe 2 meccs után kétballábas
én se adtam volna ennyit érte, bár én előítéletes vagyok a hollandokkal kapcsolatban... Sneijder és Drenthe ezen változtatni fog úgy érzem. Drenthe télleg nem való hátulra, szélsőként kell játszatni, és Schuster nyilatkozta is h ez volt az utolsó meccs balhátvédként. remélem így is gondolja...Akkor említs nekem még egy embert a földön, aki Robbenért fizetett volna ennyi pénzt!
Igaz elismerem Sneijdert jónak tartottátok sokan, csak az árát sokaltátok (igaz a "margit mér vesz középkategóriájú játékosokat" hsz-n nem tok napirendre térni). Pepe 2 meccs után kétballábas, Robben még nem is játszott, Drenthe meg kényszerből lett bhv... Ezekre mondom azt, fogtok ti még csalódni, akárcsak a Madrid játékán. Csak óvatosan, mert visszaüt.grecki írta:Sneijdert mindenki pozitívan értékelte. Én is. Ő egy nagyszerű spíler, én Decóra simán elcseréltem volna. Viszont, a 30 milkás kétballáb Pepén, az üvegtérdű, 36 millás Robbenen és balhátvédben "brillírozó" Rastafárin engedd meg, hogy derüljünk. Mellesleg nem ők hozták össze a bugit.
Na akkor mégegyszer: Nagyon le lettünk nézve. Sztetek ha Barca hozza, amit tud esélyünk sincs. Erre úgy tűnik mégse. Konklúziónoname írta:Csak próbálom megérteni a hszedet.Szóval h szidjuk a madidot az a baj, ha nem, az a baj?![]()
Valóban meglepetés az eddigi jó szereplésetek és mellesleg akiket jónak tartottunk az igazolásaitok közül:Snejder és Metz bizonyítottak, a többiek viszont még semmit...![]()
Azt pedig nemértem mitől vagytok így elájulva.Eddig volt 2 jó meccsetek és semmi már...
Én?! Miért lennék?Rivaldo11 írta:Aprieto meg vagy ijedve?Mi is gáláztunk tavaly nemegyszer.
Hejj de félelmetes ez a madrid.![]()
Nem tartok tőlük-HA mi azt hozzuk, amit tudunk.
Elfárad ő még, ne aggódj. egyébként az a vicc, hogy a real ellen messze nem állnak úgy be a csapatok, mint ellenünk. Ennek ellenére megpróbáltak néha gyors, egyérintős focit játszani. Lassú, darabos passzolgatás lett belőle. Ez nem az ő játékuk, és ott fognak botlani, amikor azt eröltetik majd, ami nem megy.
Egy olyan csapattól pedig, amelynek Snejder a vezére-had ne tartsak már.
Az eddigi góljai ellenére sem.