A lényeg hogy igényli a játék ezt a Direx cuccot ugyhogy fel kell telepítened!el fuero írta:Lécci segítsen vki! Egy játékot akarok telepíteni a gép pedig ezt írja ki amikor elfogadom a licenszet.
"Installation cannot continue because this game requires DirectX 9.0 or higher to be installed on your system. You can download the latest version of DirectX here:
http://www.microsoft.com/windows/directx"
Nem tanulok angolt, de nem vmi olyasmit jelent h a játék csak directX 9.0-val megy???
Segítség kéne
- Ádám02
- Entrenador del Barça
-
- Entrenador del Barça
Lécci segítsen vki! Egy játékot akarok telepíteni a gép pedig ezt írja ki amikor elfogadom a licenszet.
"Installation cannot continue because this game requires DirectX 9.0 or higher to be installed on your system. You can download the latest version of DirectX here:
Nem tanulok angolt, de nem vmi olyasmit jelent h a játék csak directX 9.0-val megy???
Forza Lazio!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Igazán nagyon szépen köszönöm néked.Saviola írta:Link egy jó codec packról

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Valaki tudna adni linket, egy jó kis codec packról? Nagyon fontos és sürgős lenne! Köszi

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
1. Paint / Megynitod a képet.gajeraro írta:Abba szeretném kérni a segítségeteket hogyan tudok JPEG képből JPG-et csinálni vagy GIF-et!!!
2. Fájl / Mentés másként. / Fálj típusa,és ott kell átállítani amire akarod!
Abba szeretném kérni a segítségeteket hogyan tudok JPEG képből JPG-et csinálni vagy GIF-et!!!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
-
- Jugador del Barça
Kene egy kis help, azt hiszem jo helyre irok. 
Barcas posztert szeretnek venni, Budapesten. Tudtok segiteni esetleg abban,h hol nezzem meg?
Lions Sportnak nincsen.
Marciusban voltam Barcelonaban, de en marha csak egyet vettem (Puyol van rajta).
Vagy csak neten keresztul van eselyem?

Barcas posztert szeretnek venni, Budapesten. Tudtok segiteni esetleg abban,h hol nezzem meg?
Lions Sportnak nincsen.
Marciusban voltam Barcelonaban, de en marha csak egyet vettem (Puyol van rajta).
Vagy csak neten keresztul van eselyem?
On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!
Barcaa!!!!
Itt próbáltad már?http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Jó,de a testvériség jelét nem tud vhogy belinkleni ? Valkai plíz segítsen!!! 

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Első sulinap hosszú, volt. A holnapi még hosszabb és igy továnbb. Megismertuk uj ofőt, aki egs bolond:D Elmondta mindenre, amibe belekezdett, hogy ő ezzel nem ohajt foglalkozni... na szoval kiváncsi leszek. És hát: "TANULNI,TANULNI,TANULNI" kell folyamatosan, orárol órára az érettségire.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Hali-hali!
Sulisokhoz, mien volt az első sulinap...?
Amúgy meg az lenne a kérésem hogy valaki aki tudja plíz linkelje be a testvériség jelét, ami tudjátok a Pengében volt... meg akarom csinálni tetoválásnak haverommal! köszi!
Sulisokhoz, mien volt az első sulinap...?

Amúgy meg az lenne a kérésem hogy valaki aki tudja plíz linkelje be a testvériség jelét, ami tudjátok a Pengében volt... meg akarom csinálni tetoválásnak haverommal! köszi!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Köszi! Megnézem!Tim írta:Például a Foxit Readerrel, egyszerű,kis memória,és helyigényű ingyenes.A magyar nyelvi csomagot külön kell letölteni,meg 1-2 extra funkciótScorpio írta:Van egy pdf amiben ki kellene javítanom a szöveget! Melyik progival tudnám megcsinálni?
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Például a Foxit Readerrel, egyszerű,kis memória,és helyigényű ingyenes.A magyar nyelvi csomagot külön kell letölteni,meg 1-2 extra funkciótScorpio írta:Van egy pdf amiben ki kellene javítanom a szöveget! Melyik progival tudnám megcsinálni?

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Van egy pdf amiben ki kellene javítanom a szöveget! Melyik progival tudnám megcsinálni?
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Hírhozó-cikkíró
Köszönöm, kipróbálom.Tim írta:Próbáld meg az Orbit Downloadert,ez 1 letöltésvezérlő,és többek közt fsv-t is le tud tölteni(1ébként bármit az oldalról képet,szöveget,videót,és magyarul is tud).Tehát letöltöd a videót ,lesz 1 .fsv kiterjesztésű fájlod amit a youtubedownloaderrel meg tudsz nyitni,vagy átkonvertálni pld. avi-bagrecki írta:Cs, mit mondtál, hogyan kell leszedni a jutúbról képet? először mi? aztán bsplayerrel, ugye?
Hát bíz, nem te vagy az egyedüli. Nekem hétfőn, kedden vizsga. Egészen pontosan vizsgakurzus, mert tavaly meghúztak. Vezetői számvitel és elemzés-ellenőrzés. Egyik jobb, mint a másik. Úgyhogy még van kemény kétésfél napom a két tárgyra. Nem lesz egy sétagalopp...
Próbáld meg az Orbit Downloadert,ez 1 letöltésvezérlő,és többek közt fsv-t is le tud tölteni(1ébként bármit az oldalról képet,szöveget,videót,és magyarul is tud).Tehát letöltöd a videót ,lesz 1 .fsv kiterjesztésű fájlod amit a youtubedownloaderrel meg tudsz nyitni,vagy átkonvertálni pld. avi-bagrecki írta:Cs, mit mondtál, hogyan kell leszedni a jutúbról képet? először mi? aztán bsplayerrel, ugye?

-
- Eurobarca Staff
Te tudod én nem értek a lovakhoz...barca99 írta:Szociolingvisztika....![]()
Ja én nem is a jelenlétedre gondoltram, azt nem is szoktam figyelni, de azért gondolom, önállóan nem ír a nicked...barca99 írta: (és az, hogy a nickem itt van eurobarcán, az nem jelent semmit...általában itt van akkor is, ha nem vagyok)

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Szociolingvisztika....
Krvára érdekes tantárgy, nem is értem kommunikáció címszó alatt miért azt tanuljuk, mint a magyar szakosok.
Ráadásul a tanár is egy kedves ember. 
Végülis én már az előzőre is tanultam, mostmár csak átfutom még párszor. Ha megint meg akarna húzni, akkor mindegy, hogy mennyit tanulok.
(és az, hogy a nickem itt van eurobarcán, az nem jelent semmit...általában itt van akkor is, ha nem vagyok
)

Krvára érdekes tantárgy, nem is értem kommunikáció címszó alatt miért azt tanuljuk, mint a magyar szakosok.

Végülis én már az előzőre is tanultam, mostmár csak átfutom még párszor. Ha megint meg akarna húzni, akkor mindegy, hogy mennyit tanulok.
(és az, hogy a nickem itt van eurobarcán, az nem jelent semmit...általában itt van akkor is, ha nem vagyok

-
- Eurobarca Staff
barca99 írta:Látom nem én vagyok az egyedüli, akinek ilyenkor kell tanulnia...grecki írta:köszi, majd megpróbálom, de most visszazúzok tanulni...![]()
De azt is látom, hogy nem Te vagy az egyedüli, akinek nehezen megy a ráhangolódás, Grecki is elköszönt már, aztán láttam utána még "tanult". Egyébként mit kell tanulnod?
Lélekben veletek vagyok.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Látom nem én vagyok az egyedüli, akinek ilyenkor kell tanulnia...grecki írta:köszi, majd megpróbálom, de most visszazúzok tanulni...