Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
-
- Barça B
Üdv.
27-én a következő meccs, a 26-odikai Zaragoza elleni bajnoki?? Aztán lehet, hogy ez a rendszer leállása (vagy mi) miatt van, de alig vártam, hogy lássam az eredményt.
Mindegy. Szép napot Nektek. 
27-én a következő meccs, a 26-odikai Zaragoza elleni bajnoki?? Aztán lehet, hogy ez a rendszer leállása (vagy mi) miatt van, de alig vártam, hogy lássam az eredményt.

Az Eurobarca 1-2 napos leállására lehet sajnos számítani órákon belül, domain név átregisztrációs problémák folytán. Mindenkitől elnézést kérünk a kellemetlenségekért, már most előtte, s utána is, mert sokan ezt már nem tudják elolvasni kedden...
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
A játékoskereteknél Iniesta-nál Guily arcképe szerepel 

Barca,Barca,Baaaarca!
- visca el barca
- Presidente del Barça
extra köszönet az Unzués cikkért
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Az egyetem és a nethiány miatt csak 2napig tudok EuroBarçát olvasni egy héten, úgyhogy most gratulálok Rhynn-nek a cikkéhez (A győzelem margójára). Szerintem nagyon reálisan látja a dolgokat, bár remélem Eto'o és Ronnie is marad jövőre... Szóval minden elismerésem!
A nap karikatúrája meg szintén csúcs
A nap karikatúrája meg szintén csúcs

még a cikk közben van egy eto'o 

"Pénteken a várakozások szerint már csak a sérült Edmílson és Puyol nem lesz jelen az edzésen, mindenki más együtt készülhet a vasárnap esti Osasuna elleni idegenbeli bajnokira."
Eto'o is sérült, ő is kimarad. Vagy lemaradtam vmiről?
Eto'o is sérült, ő is kimarad. Vagy lemaradtam vmiről?

- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Még B.Tibi vette át az extra.hu/barca_hungary vagy hasonló fansite-ot, s úgy gondolta, hogy ebben van pénz, nem is kevés, s úgy emlékszem, akkor még több nyelvű honlapban gondolkodott, ezért lett eurobarca. Ez olyan 2000 körül lehetett, meglehetősen szerény dizájnnal, heti 1-2 cikkel.kovinho írta:Hát ezen még sosem gondolkoztam, érdekes kérdés, engem is érdekelne!bouba írta:lenne egy kérdésem:
miért lett az oldal neve eurobarca ?miért nem barcelona.hu vagy barca.hu vagy valami ilyesmi?az euro h apcsolódik ide?
Ebből a korból annyira emlékszem, hogy szorgalmasan fordítottam a cikkeket, s mivel akkor még lehetett minden cikket kommentálni, állandóan szapult a sok nagyokos

Az elején gyakorlatilag az index barca fórumosai voltak, aztán ez valahogy kettévált, amikor elkezdett az eurobarca közönsége fiatalodni (nem bántásból. Az elején 17 évemmel talán a legfiatalabb voltam...)
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát ezen még sosem gondolkoztam, érdekes kérdés, engem is érdekelne!bouba írta:lenne egy kérdésem:
miért lett az oldal neve eurobarca ?miért nem barcelona.hu vagy barca.hu vagy valami ilyesmi?az euro h apcsolódik ide?

lenne egy kérdésem:

-
- Capitá del Barça
Nagy Laci Eurobarca interjú! Nagy grat!
Várom a következőt Messi-vel, vagy Ronaldinho-val.

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

-
- Entrenador del Barça
Most vettem észre, h a Barca-Bilbao meccs jegyzőkönyvéből kimaradt mindkétszer (A hittel jött a siker is, a meccs számokban), hogy Iniesta beállt Deco helyére 

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- Andris
- Adminisztrátor
De van.grecki írta:Nincs Presidente? 10.000 fölött asszem még van valami a llegenda után.Vito írta:a legnagyobb asszem 'legenda del Barca'

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila