Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én egyedül Ronit gondolom,hogy marad,de reméljük a többiek sem mennek el!Egyébként is még messze vanozsimiki írta:Erre sajnos kicsi esélyt látok,de bízni bízok benne...MQuC írta:Legjobb lenne, ha mind a 6 innen vonulna vissza.
Erre sajnos kicsi esélyt látok,de bízni bízok benne...MQuC írta:Legjobb lenne, ha mind a 6 innen vonulna vissza.
Jo bocs , igazad van de nem ez a lényeg.Roniee21 írta:bocsi,hogy beleszólok,DE! Eto'o nem lehet 31 éves miközben Dinho 30,vaLe5 írta:Aha de akkora már tit 34 éves lessz , etoo 31 , dinho 30.Szoval messi , bojan , santos lesz a csatársor + nem valszinü hogy az először felsoroltak addig maradnak.ugyanis Eto'o 1 évvel fiatalabb mint Ronaldinho,R10 '80 as,Eto pedig '81 es
Én nem aggódnék ennyire, amikor lesz 6 ember 3 posztra, erős lesz már akkor is a keret és mindenki eleget fog szerintem játszani ahhoz, hogy ne legyenek sértődések, ha esetleg egyik többet játszik, mint a másik.LG írta:Most még nem...de mi lex mondjuk 1-2 év mulvaMert akkor ott lex Henry, Ronaldinho, Etoo, Messi, ő és Krkic
6 zseni 3 poxtra
Mert most még eltüri a két fiatal a padot, de sztem már nem sokáig
![]()
Perxe ezért ráérünk még aggodni, most biztosan nem szabad elengedni, nem akarom, h ugy járjunk vele, mint Cesc-el
bocsi,hogy beleszólok,DE! Eto'o nem lehet 31 éves miközben Dinho 30,vaLe5 írta:Aha de akkora már tit 34 éves lessz , etoo 31 , dinho 30.Szoval messi , bojan , santos lesz a csatársor + nem valszinü hogy az először felsoroltak addig maradnak.
Valoszinüleg nem lesz a világ legjobbja , mivel az MESSI leszzsaneva írta:giovanni a jövője a Barcának! nem lehet eladni egy ilyen tehetséget! föleg hogy Ronaldinho segíti így könnyen lehet egyszer ő is a világ legjobbja lesz majd egyszer, bár az még messze vande ki tudja
Aha de akkora már tit 34 éves lessz , etoo 31 , dinho 30.Szoval messi , bojan , santos lesz a csatársor + nem valszinü hogy az először felsoroltak addig maradnak.LG írta:Most még nem...de mi lex mondjuk 1-2 év mulvaMert akkor ott lex Henry, Ronaldinho, Etoo, Messi, ő és Krkic
6 zseni 3 poxtra
Mert most még eltüri a két fiatal a padot, de sztem már nem sokáig
![]()
Perxe ezért ráérünk még aggodni, most biztosan nem szabad elengedni, nem akarom, h ugy járjunk vele, mint Cesc-el