Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Mondom...én is igazat adtam akkor Alonso-nak. Ha akkor nincs olyan erőszakos és nem kockáztatja meg azt hogy összeér a két autó, akkor lemegy a fűre és ott lehet hogy rongyol egyetKralo írta:1. 2. 3. 4... de akkor nekem itt ne példálódzon senki Alonso előzésének becsmérlésével, mert JOGTALAN. Hamilton mai előzéseivel semmi problémám, csak szimplán példának hoztam fel LOSnak.
A fórumon nem nagyon szeretjuk az olyanokat akik 8 hsz-el rendelkeznek de egyből leállnak oktatgatnizsaneva írta:Kedves Ozsimiki! mai eredmény egyértelmű volt! nem értem mit kéne indokolnom? senkise tud úgy vezetni a mezőnybe mint ő! végre sima győzelme volt. nagyon nem vághatod a témát ha ilyeneket írsz!!!!!!
A barcáról egyáltalán tudsz vmit? ne igen oltogassál engem nem lehet zavarba hozni!
Sempre Barca
Mi amore yo soy para ti Barcelona
1. Én elismerem hogy akkor Massa volt a hunyó...túlságosan is kiszorította Alonso-t.Kralo írta:Már a célegyenes végén is meglőzhette volna, de Massa ott is zárt/ráhúzott (természetesen), aztán az előzésnél is látszik, hogy Massa első kereke ér Alonso kocsijának közepéhez. Vicc, hogy ilyeneket hántorgatsz fel.. Hamiltonnak ma két ilyen esete is volt, amikor a Ferrarihoz hozzáért. Azt bezzeg nem említi meg senki, pedig még sikánt is vágott.
Robert Doornbos az akkori Red Bull holland tesztpilótája.Mihu írta:-Tavaly a Magyar nagydíj szabadedzésén ment előtte nemtudom már hogy ki de jó messze volt még tőle és elkezdett neki integetni és a célegyenes végén mikor melléért ráhúzta a kormányt olyan 270-es tempónál. Ez nem csak önveszélyes volt de komoly veszélybe is sodorta versenyzőtársát.
Hát szerintem az értékrendeddel kisebb gond van....barca99 írta:Oké. A példáid nagy része viszont azt bizonyíta, hogy nagy arca van és emberileg 0. Viszont ezt leírtam. De nem mászott ki senki elé, hogy Vb legyen.
Na akkor elkezdem ok?barca99 írta:Alonso milyen szemétségeket csinált? Nagy arca van, meg emberileg 0, de én nagyon nem emlékszem. (mondjuk a múltkori Hamilton feltartásból vonjuk le, hogy a brit kezdte a kecsegeskedést...)
Azért azt nem ártana figyelembe venned,h Schumi sohasem szhart bele a kenyéradója kezébe...ami szerintem a legnagyobb khetsegségbarca99 írta:Alonso milyen szemétségeket csinált? Nagy arca van, meg emberileg 0, de én nagyon nem emlékszem. (mondjuk a múltkori Hamilton feltartásból vonjuk le, hogy a brit kezdte a kecsegeskedést...)
Nem lenne rossz, de inkább kitalálok vmi kifosgást, hogy miért nem a Ferrari nyert.noname írta:Mindenre van megoldás:váratlanul megbetegszel.kovinho írta:Látom a "kedvencem" nyert.![]()
Holnap mit kapok attól a bizonyos lánkától...![]()
![]()
Ezzel abszolút egyet tudok érteni, de Rosberggel mit csinálnál?barca99 írta: Más: Jövőre sztem nagyon tuti lehetne a F1, ha:
-Fernando visszamenne a Renaulthoz, és ők feltámadnának.
-Ferrari maradna így, viszont megbízhatóbb lenne a vas.
-Button elmenne a McLarenhez. Na ez sztem nagyon tuti ötlet. Végre kapna egy normális alapanyagot, megmutathatná mit is tud. Brit, ezért valószínűleg nem lenne emiatt hátrányban Hamiltonnal szemben. (Azért az még érdekelne, hogy a McLaren végre rátalált a jó útra vagy csak a Ferrari anyag segíteti őket ennyire - de ez lassan kiderül)
-Heidfeld & Kubica maradna a BMW-nél, a BMW kicsit közeleíthene a mostani két nagyhoz.
Ne ferdítsük el a tényeket, Massa húzta rá az autót amikor Alonso már előrébb volt, a kocsin is ott voltak a nyomok, és a visszajátszásokból is jól látszik.Los Banditos írta:Mondjuk idén a Nürburningen, amikor majdnem kilökte Massát, és még ő volt felháborodva. De 4 éve ugyanott, Coulthardot vágta neki a gumifalnak.barca99 írta:Alonso milyen szemétségeket csinált? Nagy arca van, meg emberileg 0, de én nagyon nem emlékszem. (mondjuk a múltkori Hamilton feltartásból vonjuk le, hogy a brit kezdte a kecsegeskedést...)
Mondjuk idén a Nürburningen, amikor majdnem kilökte Massát, és még ő volt felháborodva. De 4 éve ugyanott, Coulthardot vágta neki a gumifalnak.barca99 írta:Alonso milyen szemétségeket csinált? Nagy arca van, meg emberileg 0, de én nagyon nem emlékszem. (mondjuk a múltkori Hamilton feltartásból vonjuk le, hogy a brit kezdte a kecsegeskedést...)
Csak Schumi annyi szemétséget csinált tizenakárhány év alatt mint Alonso 4 év alatt.barca99 írta:Dehogynem. Piros színű kocsiban ült, és M. S. volt a monogramja.noname írta:Egyszerűen nem tudom megérteni azokat, aki alonsonak szurkolnak.Lehet h az egyik legjobb versenyző, de akkora kecseg mint ő nem nagyon volt még forma1-es autóban.
![]()
Félreértés ne essék, én sem szeretem Alonsot, de Schuminak is voltak anno ennél kecsegebb dolgai, tehát ha vki neki szurkol, akkor az Alonso fanokat is meg lehet érteni.
Nem, akkor lesz a kémügy tárgyalása.Los Banditos írta:13-án Alonso fog beszélni a jövőjéről, vagy mi?
Jövőhéten jön Spa, ami jól megy Kiminek, de ez a VB cím már messze elúszott.![]()
Dehogynem. Piros színű kocsiban ült, és M. S. volt a monogramja.noname írta:Egyszerűen nem tudom megérteni azokat, aki alonsonak szurkolnak.Lehet h az egyik legjobb versenyző, de akkora kecseg mint ő nem nagyon volt még forma1-es autóban.
Autóversenyző. Nem a magánélete alapján kell megítélni. Sokkal többen szeretnek olyan embereket, akik a "F1-világban" shrekfejek.salems írta:elég érdekes hogy a legtöbben arra az alkoholista finnre szavaztatok, nem
az volt a kérdés kit szeretnétek hanem ki nyeri!!!![]()