Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.09. 21:17:02

Kralo írta:1. 2. 3. 4... de akkor nekem itt ne példálódzon senki Alonso előzésének becsmérlésével, mert JOGTALAN. Hamilton mai előzéseivel semmi problémám, csak szimplán példának hoztam fel LOSnak.
Mondom...én is igazat adtam akkor Alonso-nak. Ha akkor nincs olyan erőszakos és nem kockáztatja meg azt hogy összeér a két autó, akkor lemegy a fűre és ott lehet hogy rongyol egyet :roll: Szóval ott Massa volt a hibás mert túlságosan is kiszorította Alonso-t, miközben neki még lett volna 3 m helye hogy arrébbmenjen, mert így veszélybe sodorta Alonso-t. Szóval én nem kritizálom azt az előzést :wink:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.09. 21:14:12

zsaneva írta:Kedves Ozsimiki! mai eredmény egyértelmű volt! nem értem mit kéne indokolnom? senkise tud úgy vezetni a mezőnybe mint ő! végre sima győzelme volt. nagyon nem vághatod a témát ha ilyeneket írsz!!!!!!

A barcáról egyáltalán tudsz vmit? ne igen oltogassál engem nem lehet zavarba hozni!

Sempre Barca
Mi amore yo soy para ti Barcelona
A fórumon nem nagyon szeretjuk az olyanokat akik 8 hsz-el rendelkeznek de egyből leállnak oktatgatni :roll: Ha már itt tartunk akkor felidézhetném neked Schumi 2003-as Francia nagydíját amikor 4...ismétlem és hangsúlyozom 4!!!!!!!!!!!! kiállással is megnyerte a futamot. Az szerinted nem volt sima? Amúgy szerintem Raikonnen a legjobb kezű pilóta a mezőnyben de szegény olyan szerencsétlen pancser hogy az már fáj. Mondom ezt úgy hogy én szeretem Kimi-t :roll:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.09. 21:12:05

1. 2. 3. 4... de akkor nekem itt ne példálódzon senki Alonso előzésének becsmérlésével, mert JOGTALAN. Hamilton mai előzéseivel semmi problémám, csak szimplán példának hoztam fel LOSnak.
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.09. 21:07:47

Kralo írta: :) Már a célegyenes végén is meglőzhette volna, de Massa ott is zárt/ráhúzott (természetesen), aztán az előzésnél is látszik, hogy Massa első kereke ér Alonso kocsijának közepéhez. Vicc, hogy ilyeneket hántorgatsz fel.. Hamiltonnak ma két ilyen esete is volt, amikor a Ferrarihoz hozzáért. Azt bezzeg nem említi meg senki, pedig még sikánt is vágott. :idea:
1. Én elismerem hogy akkor Massa volt a hunyó...túlságosan is kiszorította Alonso-t.
2. Miért vágott sikánt? Mert egyszerűen íven akarta venni a kanyart de ott volt massa első kereke ami megdobta Hamilton kocsiját. Így neki korrigálni kellett amiből következett az hogy nem tudta bevenni a sikánt és a kocsi a zöld terület felé vette az irányt. Tehát az nem volt szándékos...nagyon is nem. Hozzáteszem azt is hogy van egy olyan hülye szabály mostanában az F1-ben hogy akinek a kocsijának orra előrébb van, az élvez elsőbbséget. Tehát minden ilyen kis incidensért nagy részben a hátul lévőt b.sszák meg.
3. 15-20 évvel ezelőtt a Senna-Prost, sőt még az előttük lévő korszakban az olyan előzések mint pl ma a Hamilton vs Kimi...azok teljseen normálisnak számítottak. Volt 10 ilyen egy versenyen. Mapanság már nagyon rossz irányt vett ilyen téren az F1. Tolerancia az egyenlő a 0-val. Pedig ha akkoriban valaki előzés közben kilökte a másikat háát nem nagyon kapott érte büntetést.
4. Hogy egy kicsit szidjam Alonso-t :D Ajánlom figyelmedbe azt a 2005-ös Monte-Carlo nagydíjat amikor a két Williams az alagút végi féktávon úgy ment el Alonsonak hogy öröm volt nézni. Na de nem ezért emeltem ezt ki...hanem azért mert ugye bement mellé Heidfeld (asszem, de lehet Webber volt) és Alonso be tudta volna venni az a sikánt, de ő ahelyett hogy íven próbálta volna tartani a kocsiját, inkább elment egyenesen, pedig a féktávon már Heidfeld kocsijának orra előrébb volt mint az övé tehát ő volt már hátrányos pozícióban (hivatkozok itt a 2-es pontban leírtakra) És ezt megcsinálta az egyik körben, aztán Heidfeld megint bement mellé és ugyan ezt csinálta, csak akkor Heidfeld nem kegyelmezett neki hanem megelőzte abban a kis egyenesben.

Szóval Alonso-nak is voltak ilyen kis stiklijei :wink:
Kép
zsaneva
Barça C

2007.09.09. 21:05:12

Kedves Ozsimiki! mai eredmény egyértelmű volt! nem értem mit kéne indokolnom? senkise tud úgy vezetni a mezőnybe mint ő! végre sima győzelme volt. nagyon nem vághatod a témát ha ilyeneket írsz!!!!!!

A barcáról egyáltalán tudsz vmit? ne igen oltogassál engem nem lehet zavarba hozni!

Sempre Barca
Mi amore yo soy para ti Barcelona
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.09. 20:52:30

Mihu írta:-Tavaly a Magyar nagydíj szabadedzésén ment előtte nemtudom már hogy ki de jó messze volt még tőle és elkezdett neki integetni és a célegyenes végén mikor melléért ráhúzta a kormányt olyan 270-es tempónál. Ez nem csak önveszélyes volt de komoly veszélybe is sodorta versenyzőtársát.
Robert Doornbos az akkori Red Bull holland tesztpilótája.
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.09. 20:50:14

barca99 írta:Oké. A példáid nagy része viszont azt bizonyíta, hogy nagy arca van és emberileg 0. Viszont ezt leírtam. De nem mászott ki senki elé, hogy Vb legyen. :oops:
Hát szerintem az értékrendeddel kisebb gond van.... :roll: Az nem legalább akkora bűn,ha azokat szidja akik alá adják a kumma jó gépet? Több példa is volt rá...

Amúgy Schumi megkapta a bűntetését,Alonso :?: :idea: :roll:
És épp azért amit Te is írtál,h emberileg (legalábbis a pályán) egy öntelt majom,szerintem nem lehet kijelenteni,h ő nem csinálna ilyet....kinézem belőle....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.09. 20:48:11

Los Banditos írta:http://www.youtube.com/watch?v=HjMxy7tc36M&

Itt az eset. Mindenki döntse el... :roll:

:) Már a célegyenes végén is meglőzhette volna, de Massa ott is zárt/ráhúzott (természetesen), aztán az előzésnél is látszik, hogy Massa első kereke ér Alonso kocsijának közepéhez. Vicc, hogy ilyeneket hántorgatsz fel.. Hamiltonnak ma két ilyen esete is volt, amikor a Ferrarihoz hozzáért. Azt bezzeg nem említi meg senki, pedig még sikánt is vágott. :idea:
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.09. 20:46:42

Oké. A példáid nagy része viszont azt bizonyíta, hogy nagy arca van és emberileg 0. Viszont ezt leírtam. De nem mászott ki senki elé, hogy Vb legyen. :oops:
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.09. 20:41:35

barca99 írta:Alonso milyen szemétségeket csinált? Nagy arca van, meg emberileg 0, de én nagyon nem emlékszem. (mondjuk a múltkori Hamilton feltartásból vonjuk le, hogy a brit kezdte a kecsegeskedést...)
Na akkor elkezdem ok? :wink:
-Van egy videó amin még tejfelesszájú rönós korában megy egy folyosón ahol ki vannak rakva világbajnokok fényképei és ő egyszercsak fogja és áthúzza Schumi fotóját és még vigyorog is hozzá...Miközben ő még az égegyadta világon lóf.szt se mutatott fel az F1-ben.
-Tavaly a Magyar nagydíj szabadedzésén ment előtte nemtudom már hogy ki de jó messze volt még tőle és elkezdett neki integetni és a célegyenes végén mikor melléért ráhúzta a kormányt olyan 270-es tempónál. Ez nem csak önveszélyes volt de komoly veszélybe is sodorta versenyzőtársát.
-Előtte a Nürburgringen szintén neki állt feljebb mikor a tőle 2 km-re lévő versenyző nem méltóztatta elengedni őfelségét.

Most ezeket kapásból írkáltam és így is sikerült leírni 3-at...mi lenne ha még gondolkoznék is :wink: Persze most jöhetnek sokan azzal hogy Schumi miket csinált de legalább ő 16 év alatt csinált annyit amennyit Alonso 5 év alatt szóval még Alonso előtt van az élet :lol: :lol: Meg ha neadj' isten behozná Schumit a vb címek számában...aminek valljuk be esélye egyenlő a 0-val :lol: Akkor vajon ő is elsírná magát mint Schumi tette amikor megdöntötte Senna egyik rekordját 2000-ben Monzában? Valahogy nem tudom elképzelni sőt még szerintem elmagyarázná hogy ez is azt mutatja hogy ő ezerszer jobb pilóta mint az a béna német :roll:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.09. 20:40:34

barca99 írta:Alonso milyen szemétségeket csinált? Nagy arca van, meg emberileg 0, de én nagyon nem emlékszem. (mondjuk a múltkori Hamilton feltartásból vonjuk le, hogy a brit kezdte a kecsegeskedést...)
Azért azt nem ártana figyelembe venned,h Schumi sohasem szhart bele a kenyéradója kezébe...ami szerintem a legnagyobb khetsegség :!: :!: Alonso már a Rőnójánál is tett ilyet,ill azzal vádolta meg őket,h direkt szhart adnak alá...Mercinél is eljátszotta ha nem a kénye kedve szerint alakultak a dolgok...Schumi mikor volt ilyen??? Egy tré Ferrariba érkezett,és szenvedett is pár évet,mégse hagyta itt őket,meg is lett az eredménye...

Most gyertek megint azzal,h Villeneuve+Hill...de az teljesen más tészta...az khetsegség,tény...de most nem erről volt szó...hanem arról,h ahol melózók,és akik melóznak értem,azokat tisztelem...Alonso :?: :idea: :? :? :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.09. 20:34:10

http://www.youtube.com/watch?v=HjMxy7tc36M&

Itt az eset. Mindenki döntse el... :roll:

Rosberg pedig tényleg megérdemelne valami versenyképes autót.
in to exile
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.09. 20:24:56

noname írta:
kovinho írta:Látom a "kedvencem" nyert. :evil:

Holnap mit kapok attól a bizonyos lánkától... :? :D
Mindenre van megoldás:váratlanul megbetegszel. :D :wink:
Nem lenne rossz, de inkább kitalálok vmi kifosgást, hogy miért nem a Ferrari nyert. :D
Harusz
Jugador del Barça

2007.09.09. 20:24:06

barca99 írta: Más: Jövőre sztem nagyon tuti lehetne a F1, ha:

-Fernando visszamenne a Renaulthoz, és ők feltámadnának.
-Ferrari maradna így, viszont megbízhatóbb lenne a vas.
-Button elmenne a McLarenhez. Na ez sztem nagyon tuti ötlet. Végre kapna egy normális alapanyagot, megmutathatná mit is tud. Brit, ezért valószínűleg nem lenne emiatt hátrányban Hamiltonnal szemben. (Azért az még érdekelne, hogy a McLaren végre rátalált a jó útra vagy csak a Ferrari anyag segíteti őket ennyire - de ez lassan kiderül)
-Heidfeld & Kubica maradna a BMW-nél, a BMW kicsit közeleíthene a mostani két nagyhoz.
Ezzel abszolút egyet tudok érteni, de Rosberggel mit csinálnál? :wink: Sztem ő is egy nagyon tehetséges versenyző (szvsz van olyannyira, mint Hamilton), csak nincs elég jó autója...
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.09. 20:18:56

Los Banditos írta:
Mondjuk idén a Nürburningen, amikor majdnem kilökte Massát, és még ő volt felháborodva. De 4 éve ugyanott, Coulthardot vágta neki a gumifalnak.
Ne ferdítsük el a tényeket, Massa húzta rá az autót amikor Alonso már előrébb volt, a kocsin is ott voltak a nyomok, és a visszajátszásokból is jól látszik.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.09. 20:15:29

Mondjuk idén a Nürburningen, amikor majdnem kilökte Massát, és még ő volt felháborodva. De 4 éve ugyanott, Coulthardot vágta neki a gumifalnak.
in to exile
noname
Llegenda del Barça

2007.09.09. 20:14:22

kovinho írta:Látom a "kedvencem" nyert. :evil:

Mindenre van megoldás:váratlanul megbetegszel. :D :wink:
A Fifa egy szégyen
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.09. 20:11:12

Alonso milyen szemétségeket csinált? Nagy arca van, meg emberileg 0, de én nagyon nem emlékszem. (mondjuk a múltkori Hamilton feltartásból vonjuk le, hogy a brit kezdte a kecsegeskedést...)
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.09. 20:09:37

Látom a "kedvencem" nyert. :evil:

noname
Llegenda del Barça

2007.09.09. 20:08:01

barca99 írta:
noname írta:Egyszerűen nem tudom megérteni azokat, aki alonsonak szurkolnak. :roll: Lehet h az egyik legjobb versenyző, de akkora kecseg mint ő nem nagyon volt még forma1-es autóban. :x
Dehogynem. Piros színű kocsiban ült, és M. S. volt a monogramja. :wink:

Félreértés ne essék, én sem szeretem Alonsot, de Schuminak is voltak anno ennél kecsegebb dolgai, tehát ha vki neki szurkol, akkor az Alonso fanokat is meg lehet érteni.
Csak Schumi annyi szemétséget csinált tizenakárhány év alatt mint Alonso 4 év alatt. :wink: Ráadásul Schumi nem volt egy ekkora elbizakodott phöcs.
A Fifa egy szégyen
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.09. 19:33:19

Kössz :)

Hááát... nem lennék meglepve, ha elhalasztanák a tárgyalást, vagy valami lóf.asz ítélet születne a McLaren szempontjából. :oops:
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.09. 19:30:15

Los Banditos írta:13-án Alonso fog beszélni a jövőjéről, vagy mi?

Jövőhéten jön Spa, ami jól megy Kiminek, de ez a VB cím már messze elúszott. :(
Nem, akkor lesz a kémügy tárgyalása.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.09. 19:28:21

13-án Alonso fog beszélni a jövőjéről, vagy mi?

Jövőhéten jön Spa, ami jól megy Kiminek, de ez a VB cím már messze elúszott. :(
in to exile
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.09. 19:06:14

noname írta:Egyszerűen nem tudom megérteni azokat, aki alonsonak szurkolnak. :roll: Lehet h az egyik legjobb versenyző, de akkora kecseg mint ő nem nagyon volt még forma1-es autóban. :x
Dehogynem. Piros színű kocsiban ült, és M. S. volt a monogramja. :wink:

Félreértés ne essék, én sem szeretem Alonsot, de Schuminak is voltak anno ennél kecsegebb dolgai, tehát ha vki neki szurkol, akkor az Alonso fanokat is meg lehet érteni.
salems írta:elég érdekes hogy a legtöbben arra az alkoholista finnre szavaztatok, nem
az volt a kérdés kit szeretnétek hanem ki nyeri!!! :oops:
Autóversenyző. Nem a magánélete alapján kell megítélni. Sokkal többen szeretnek olyan embereket, akik a "F1-világban" shrekfejek.

Egyébként elárulom miért szavaztak sokan a finnre. Átment egy olyan Ferrarihoz, ami éveken át szinte egyeduralkodó volt. Megbízhatóság terén pedig mindenképpen. Eddig lehetett róla tudni, hogy rohadt jó, csak tönkre ment alatta a kocsi. Na már most kapott gyors, és megbízható (?) kocsit. Alonso pedig a McLarenhez ment, ahol eddig minden második versenyen technikai problémák voltak. Idén ez eltűnt. A Ferkánál viszont előjött. Ezért van az, ami.

Más: Jövőre sztem nagyon tuti lehetne a F1, ha:

-Fernando visszamenne a Renaulthoz, és ők feltámadnának.
-Ferrari maradna így, viszont megbízhatóbb lenne a vas.
-Button elmenne a McLarenhez. Na ez sztem nagyon tuti ötlet. Végre kapna egy normális alapanyagot, megmutathatná mit is tud. Brit, ezért valószínűleg nem lenne emiatt hátrányban Hamiltonnal szemben. (Azért az még érdekelne, hogy a McLaren végre rátalált a jó útra vagy csak a Ferrari anyag segíteti őket ennyire - de ez lassan kiderül)
-Heidfeld & Kubica maradna a BMW-nél, a BMW kicsit közeleíthene a mostani két nagyhoz.
noname
Llegenda del Barça

2007.09.09. 19:04:22

Roniee21 írta:ALONSO :P :!: Így tovább,te vagy a LEGJOBB :D :wink:
Mondd már meg h mit lehet rajta szeretni!!! :roll:
A Fifa egy szégyen
Válasz küldése