Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neked nem lenne büntetés a fizud harmadát elvenné a felettesed??? Azért nem kis pénz.... Ezt azok mondják, akik Ferrari drukkerek... Miért, máskép nem tudnák megnyerni a VB-t??? Ennyire bízol bennük???Rivaldo11 írta:Röhej amit büntetés címén kiszabtak, ebben egyetértünk. A minimum az, hogy a pilótáktól is elveszem a pontokat. Legyen már tényleg büntetés a büntetés.
Ti sem értetek vmit:ozsimiki írta:gy százszor.Nem tudom miért érthetetlen, hogy maguk alatt nem akarják vágni a fát. (viszont a McLaren kaphatott volna vagy 3x pénzbüntetést)
Érdekes, hogy Schumachernek is mi minden meg lett engedve... Pl. módosították miatta a Senna-Prost szabályt....Shandor írta:Amit szabad Juppiternek...Ecclestone szerint mostantól szigorúbban lépnek fel a hasonló esetekben. "Még ha a McLarennél kisebb csapatról is van szó, habozás nélkül kizárják őket" - szögezte le.undorító.
A csapatok meg azért nem kapálóznak, hogy enyhe a büntetés (szvsz nevetségesen az), mert mindenki sáros. pl duplatank (Honda), mozgó alkatrészek (Ferrari), etc.
Egyébként kíváncsi vagyok az őszinte véleményetekre: egy mostani futam alatt szoktatok visszagondolni legalább a 90-es évek jeleneteire (Hill, Villeneuve, Hakkinen), amikor még volt autóversenyzés (értem itt: harc, előzés, élvezetes verseny egy igazlmas időmérő után)? Nem csak egy szimulátorverseny, ami a benzinfogyasztáson és boxkiállási taktikákon dől el..
Engem nem tud lekötni a mai élvezhetetlen F1. Elalszom rajta vagy olvasok közben, esetleg tanulok.. Ha egyáltalán megnézem. Az sem igazán zavarna, ha beszüntetnék az egészet. Legalább nagyobb respectje lenne az igazi motorsportoknak: rally, motoGP.
Én is neki szurkolok,de az lenne a legjobb ha Hamilton nyerne Alonso meg kiesne!Hubi írta:miattam lehet a két piros autó az első 2. de hamilton előzze meg alonsot! nagyon drukkolok majd neki!
Mit régenRaziel írta:ilyet is régen láttunk...![]()
1.finn
2.brazil
3.Alonso
4.Hamilton
Valakivel beszéltem ezt és az álláspontom akkro is az volt, hogy lehet, hogy akkor jövőre már nem jönnének vissza, mert azért az is hatalmas bevételkiesés lenne, gondolom ugrana a szponzorszerződés is stb. igaz nem biztos.ozsimiki írta:Ti sem értetek vmit:
Ez az egész ügy az IDEI szezonra vonatkozik,ezért ha "csak" az idei hátralévő futamoktól tiltották volna el őket,az lett volna a BÖLCS döntés....szponzorok,nézők jövőre úgyanúgy ott lettek volna mellettük...ez a 4futam is okozna pénzkiesést az tuti,de ami jár az jár....ELVILEG SAJNOS
Ti sem értetek vmit:barca99 írta:Ezt akartam írni én, de már leírtam vagy százszor.redmiller írta: Csodálkozol??? Tönkre tenné a bajnokságot, ergo eltünne a nézők nagyrésze, kilépne egy rakat szponzor, mert érdektelenségbe fulladna az egész...Nem tudom miért érthetetlen, hogy maguk alatt nem akarják vágni a fát. (viszont a McLaren kaphatott volna vagy 3x pénzbüntetést)
Amit szabad Juppiternek...Ecclestone szerint mostantól szigorúbban lépnek fel a hasonló esetekben. "Még ha a McLarennél kisebb csapatról is van szó, habozás nélkül kizárják őket" - szögezte le.
Ezt akartam írni én, de már leírtam vagy százszor.redmiller írta:Csodálkozol??? Tönkre tenné a bajnokságot, ergo eltünne a nézők nagyrésze, kilépne egy rakat szponzor, mert érdektelenségbe fulladna az egész...Scorpio írta:Ecclestone védte a McLarent a kizárástól
Csodálkozol??? Tönkre tenné a bajnokságot, ergo eltünne a nézők nagyrésze, kilépne egy rakat szponzor, mert érdektelenségbe fulladna az egész...Scorpio írta:Ecclestone védte a McLarent a kizárástól
Valahogy nagyon elegem van ezekből.Akkor mondják meg h egyszerűen lexarják h ki hogy csal a világ egyik legnépszerűbb sportágában.Ezzel az összeggel sztem a szurkolókat sértették meg.Boixos írta:ennyit a horribilis összegű büntetésről....Maga Dennis azt mondta, a 100 millió szerinte nagyjából feleződik, és először árulta el, évi 450-500 millió dolláros költségvetéssel dolgoznak. Nincsenek továbbá adósságaik, vagyis valójában meg sem ingatja őket a büntetés. (index)
ennyit a horribilis összegű büntetésről....Maga Dennis azt mondta, a 100 millió szerinte nagyjából feleződik, és először árulta el, évi 450-500 millió dolláros költségvetéssel dolgoznak. Nincsenek továbbá adósságaik, vagyis valójában meg sem ingatja őket a büntetés. (index)