Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remek. megint megtisztelt minket az értelmesebbje.ricsinho írta:EgyetértekalbicelesteX írta:riijkard egy veréb!el kell takarítani!!!!most kellene megmutatni milyen edző de nem tudja!!!!koccoljon!!!
Elnézést kérek előre is mindenkitől, tudom az ígéret szép szó a megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért meg hosszú, de ezt annyiszor el akartam már sütni, most elérkezettnem láttam az időt.Alessandro írta:HALA MADRID
Szntem ha vhol,hát akkor itt lehet még az isDrigo írta: Részemről lezárva, nem akarom, hogy az legyen, mint néhány napja.
1.Nem vagyok a barátodAlessandro írta:Az igazság ? Te tudod barátom
Na ez már kezd sok lenni.Alessandro írta:De fogjátok fel másik szemszögből..nem 2 döntetlennel kell foglalkozni,hanem hogy veretlen a csapatotok.... jobban hangzik
Neki igaza volt, ahogy az összes Realosnak is iagaz lesz, akik majd normális hangnemben tudják megfogalmazni a boldogságukat.barcelinho_5 írta:nem fogok többet...sry...olyan heves vérmérsékleű vagyok...Vito írta:mi a francért kellett rá reagálni![]()
![]()
sajnálom...csak fel tudják húzni az agyamat az ilyenek
nem fogok többet...sry...olyan heves vérmérsékleű vagyok...Vito írta:mi a francért kellett rá reagálni![]()
![]()
Sajnos igaza van.Alessandro írta:Jó éjt srácok ,csodálatos forduló voltHala Madrid
igen...ti hiányoztatok...Alessandro írta:Jó éjt srácok ,csodálatos forduló voltHala Madrid