Ronaldinho Gaúcho #3
- Andris
- Adminisztrátor
Érdekes, én úgyláttam h marhára örült a gólnak...márpedig a besérült emberek nemszoktak annyira.grecki írta:Na, ennyi kellett, és be is sérült...
Max kicsit dühös volt magára a teljesítmény elmaradása miatt sztem.
Am. nem volt olyan rossz, tavalyinál sokkalta jobban tetszik már, de ennél még jobb kéne.
2es és 3as közt érdemel egy osztályzatot vhol az én értékrendemben.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Barça C
- Kapcsolat:
jobb a kevés jó játékos mint a negyvenezer rossz.Lionel85 írta:Egyszer úgyis eléri Ronaldinhót is a rotáció és ha padra kerül, talán észbe kap. Valahogy állandósítani kéne neki a jó formát és nem csak kedvből játszania..
Fehér Martin vagyok.hát mit mondjak?Annyit tudok ha valamit akarsz tőlem kérdezni vagy mondani akarsz akkor vedd fel velem a kapcsolatot akár 2 féle képpen 1.:e-mail címem:feher.martin@citromail.hu 2.:msn címem:feher.martin@hotmail.com....
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Engem ez a fickó rohadtul aggaszt...
Nagyon hátráltatja a csapatot... :S Végre lecserélték....
Nagyon hátráltatja a csapatot... :S Végre lecserélték....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Gratulálok a góljához én is! Fontos volt, még nagyon sokat érhet. Xavi egy végtelenül szimpatikus ember, nagyon nagyra tartom Őt! Mellesleg igazi klasszis.
De ha valaki megmagyarázná, hogy ezt miért ide , és miért nem Xavi topicjába írtam, hálás lennék.
De ha már itt vagyok, gratulálok Dinhonak is, az amcsik ellen nagyon jól játszott, nem véletlenül kapta vissza a 10-es mezt. az őt illeti. Sajnos azt nem láttam, hogy mit csinált Mexiko ellen.
De ha valaki megmagyarázná, hogy ezt miért ide , és miért nem Xavi topicjába írtam, hálás lennék.
De ha már itt vagyok, gratulálok Dinhonak is, az amcsik ellen nagyon jól játszott, nem véletlenül kapta vissza a 10-es mezt. az őt illeti. Sajnos azt nem láttam, hogy mit csinált Mexiko ellen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem nem a legjobb dolog dühből játszani, ráadásul pont neki nem, aki mindig is azt reklámozta, hogy mosolyogva játszik, állandóan vigyorog és élvezi a játékot. Most jön el ez az időszak szerintem, a Bilbao ellen jó volt, a válogatottban is két meccsen, ha dühből játszana, akkor szerintem nem élvezné a dolgot. Rijkaardék azért folyamatosan bíztatják, a csapattársak is mellette vannak és előbb-utóbb tényleg a régi Ronit látjuk. 

Hogy a régi Ronaldinho visszatér-e, az csak rajta mulik. Mert fociznik nem felejtett el az biztos, és ha küzdeni fog, ugy mint régen, akkor visszatérhet a régi forma is. Mostanában elég jol nyomja, de pl. régen sokkal többxör indult meg egyedül kapura, ugy hogy kicselezett 2-3-4-5 játékost. Ezeket azért hiányolom tőle, ebből többet válalhatna.
- senzu
- Entrenador del Barça
ki tudja, lehet nála is így lenneMr. Master írta:Saját tapasztalatból mondom, ha dühből játszik az ember, az kétélű fegyver, de nálam eddig az esetek nagytöbbségében mindig jól sült elsenzu írta:hát igen, így érdemes belegondolni, hogy ő hogy élheti átLionel85 írta:Hát azért voltak huzamosabb ideig is jó meccsei, bár tény, hogy most nagy az elvárás vele szemben és mindenki újra a régi Ronaldinhót akarja látni.
1 éve top3 player volt, most meg szenved, a magánéletőrél csak vajmi keveset tudunk, és hétről hétre olvassa az őt savazó híreket főcímen
hát nem lehet valami felemelő érzés
sok írják, hogy soha nem fog visszatérni a "régi" formája, de ha most a játékában megjelenik a DÜH, akkor isten irgalmazzon

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Saját tapasztalatból mondom, ha dühből játszik az ember, az kétélű fegyver, de nálam eddig az esetek nagytöbbségében mindig jól sült elsenzu írta:hát igen, így érdemes belegondolni, hogy ő hogy élheti átLionel85 írta:Hát azért voltak huzamosabb ideig is jó meccsei, bár tény, hogy most nagy az elvárás vele szemben és mindenki újra a régi Ronaldinhót akarja látni.
1 éve top3 player volt, most meg szenved, a magánéletőrél csak vajmi keveset tudunk, és hétről hétre olvassa az őt savazó híreket főcímen
sok írják, hogy soha nem fog visszatérni a "régi" formája, de ha most a játékában megjelenik a DÜH, akkor isten irgalmazzon

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- senzu
- Entrenador del Barça
hát igen, így érdemes belegondolni, hogy ő hogy élheti átLionel85 írta:Hát azért voltak huzamosabb ideig is jó meccsei, bár tény, hogy most nagy az elvárás vele szemben és mindenki újra a régi Ronaldinhót akarja látni.

-
- Llegenda del Barça
Igenis javulnia kell még, és nekem személy szerint nem is annyira tetszik már, hogy minden két jó meccs után elhangzanak a "végre az régi Ronniet láthattuk" szövegek. Sokszor volt már egy-egy jó meccse, viszont hosszabb ideig nem tudta tartani ezt a formát. Én drukkolok neki, de ez eddig kevés.senzu írta:de hagyjuk már ezt a sokat kell még javulnia dumát, mindenki beírja, ennek ellenére mindenki láthatja h meccsről meccsre javul, bele fog jönni a srácÁdám02 írta:Grat Ronaldinhoéknak megint nyert Brazilia!Egyre jobbak most lendülnek sajnos formába kár,hogy nem most jön a VB!Ronaldinho egyre jobb lesz,de azért még sokat kell javulnia!
- senzu
- Entrenador del Barça
de hagyjuk már ezt a sokat kell még javulnia dumát, mindenki beírja, ennek ellenére mindenki láthatja h meccsről meccsre javul, bele fog jönni a srácÁdám02 írta:Grat Ronaldinhoéknak megint nyert Brazilia!Egyre jobbak most lendülnek sajnos formába kár,hogy nem most jön a VB!Ronaldinho egyre jobb lesz,de azért még sokat kell javulnia!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Végre a válogatottban is olyan teljesítményt nyújt, amit már régóta elvárhatunk tőle, talán ettől a klubcsapatban is jobban fog teljesíteni és végre vége lesz a sok kritikának felé!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Szerintem se legyen igazad!Shandor írta:Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy úgy már nem fog játszani.Ádám02 írta:ez még azért nem a 2 évvel ezelötti Roni!Megközelítheti, de nem fogja elérni.
De ne legyen igazam!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem még játszhat olyan formában mint akkor...főleg ha mentálisan úgy áll hozzá,akkor simán..tudása,képessége megvan hozzá!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Legyen neked igazad de az embernek szerintem csak 1szer van csúcsformája lehet mondjuk neki nem az volt de nekem leesne az állam ha annál is jobban játszana akkor szerintem minden idők legjobb focistája lenne!Nekem elég ha küzd ne sétáljon a pályán mert a többit alapból tudja a vérébe van! 

Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
Egyetértek úgy már nem fog játszani ezért nem is értem akik ezen vitatkoznak,h akkor milyen jól játszott!
Köszönöm kilibarca!!!!