Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dettó. Ennyiről beszéltem csupán. Nemhiszem h komolyabban megsértődött volna. Sztem mostanra pont elfelejtette.Slither írta:Én azt láttam, hogy felállt és tapsolt, az "örjöngő" () Rijkaard meg odaugrott hozzá paciszni, ahogy a többiekkel is tette.
Én se láttam, hogy annyira örült volna. Én is azt láttam amir grecki és a többséglionelmessi19 írta:Nemtom mit néztél, ő is felpattant, csak kevésbé látványosan, ugyanis előtt 10 centivel már az első sor bőrülés volt. De felpattant ő is igenis, és tapsolt nagyonis. Vissza is lassították.grecki írta: Örült a gólnak? Az egész kispad élén az edzőkkel majd kiugrott a bőréből, ő meg csendesen konstatálta egy szájrándítással. Ráadásul, amikor lejött, akkor sem tűnt túl boldognak...
nem is úgy lőttük a 2. gólunkat h dos santos volt a kezdő..Game90 írta:..
Rijkaard meg nem meri meglépni, hogy R10 csere, dos Santos meg kezdő
Szntem meg első félidőben elég jól nyomta...hasznára volt a csapatnak! Szóval ezzel nem lenne gond,ha olyan 50-60. percben,amikor már annyit nem csinál mint első félidőben,mindig lecserélnék Dos-ra...így korrekt volt szntem....Game90 írta:Szerintetek mikor találja magát a cserepadon?![]()
Az egyetlen 'szerencséje', hogy Samu sérült, mert nálam már a cserepadon ülne...
Rijkaard meg nem meri meglépni, hogy R10 csere, dos Santos meg kezdő
Nemtom mit néztél, ő is felpattant, csak kevésbé látványosan, ugyanis előtt 10 centivel már az első sor bőrülés volt. De felpattant ő is igenis, és tapsolt nagyonis. Vissza is lassították.grecki írta: Örült a gólnak? Az egész kispad élén az edzőkkel majd kiugrott a bőréből, ő meg csendesen konstatálta egy szájrándítással. Ráadásul, amikor lejött, akkor sem tűnt túl boldognak...
Örült a gólnak? Az egész kispad élén az edzőkkel majd kiugrott a bőréből, ő meg csendesen konstatálta egy szájrándítással. Ráadásul, amikor lejött, akkor sem tűnt túl boldognak...lionelmessi19 írta:Érdekes, én úgyláttam h marhára örült a gólnak...márpedig a besérült emberek nemszoktak annyira.grecki írta:Na, ennyi kellett, és be is sérült...