Hát igen! Sajnos nem sikerült! Nincs ok az aggodalomra, bár én személy szerint nagyon bosszús vagyok, és egy kicsit neheztelek a fiúkra, mert meglehetett volna! Megmondtam: minden kihagyott helyzet 1 Milan gól, és tessék.....
A sok igazságból, amit írtatok én magam is úgy látom, hogy: 1. Ronaldinho szinte teljesen hasztalan volt a szélen, amint bejött középre, egy kicsit hátrébb, és kérte a labdákat,. máris indult lendületből a kapu felé - életveszélyes volt! 2. Belletti egy fantasztikus játékos, óriási dolog, hogy szinte minden támadásban benne van, DE!!! Tegnap használhatatlan labdákkal operált, hihetetlen, hogy miután a Nesta-Stam kettős sorra kivégezte a támadásinkat (a beíveléseinket) ő mégis megállás nélkül mindíg próbálkozott - hasztalanul!
3. Giuly nagyon kell a szélre két hét múlva, mert az Eto'o-Larsson kettős NEM MŰKÖDIK együtt jól a pályán. Bármennyire is jók, együtt nem megy, illetve nem eléggé!!! 4. És végül Eto'o..... hát neki még mindig koncentrációs gondjai vannak, tegnap sem volt szerintem igazán jó, össze kell szednie magát!!!
Ennyi, két hét múlva nyerünk, ehhez nem fér kétség, a Nou Camp-ban szerintem is nagy, nagyobb játék lesz, több góllal (a mi oldalunkon persze!!!), és végezetül egy nagy igazság még egy előttem szólótól, amivel 100%-ig egyet kell értenem: NE CSÜGGEDJÜNK SRÁCOK, NINCS OK AZ AGGODALOMRA, EZ LEHET, HOGY JÓT IS TESZ A CSAPATNAK, HA VALAKITŐL KI LEHET KAPNUNK A BL-ben, AZ CSAKIS A MILAN LEHET!!!...