Ez a Ronnie igen!Gajus írta:Most ébredtem én is csak rá: Ronnie pótolható![]()
Bajnoki Mérkőzések 07-08
Most ébredtem én is csak rá: Ronnie pótolható

Barca,Barca,Baaaarca!
Jókis adokkapok meccs volt, de legalább most nem azt láttam mint tavaly, hogy egy jó első félidő után kijött egy teljesen más Barca a másodikfélidőbe és kikaptak, vagy lélektelenül döntetleneztek. Az első félidei játékukhoz képest most jelentősen agresszívabbak voltak a 2. félidőben, és ezt nagyon jó volt látni, mégha nem az orrukon vitték be a labdát a kapuba akkoris:D:D:D.
Ne szóljatok Dinhora majd eljön még előbb-utóbb az ő ideje is.
Nemtudom Rejkard miért favorizálja annyira Oleguert mikor nem egy nagy spíler.
Ne szóljatok Dinhora majd eljön még előbb-utóbb az ő ideje is.
Nemtudom Rejkard miért favorizálja annyira Oleguert mikor nem egy nagy spíler.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mazu188 2007.09.23. 08:33:40-kor.
Visca el BARCA!
Antonio Puerta R.I.P.
Antonio Puerta R.I.P.
-
- Entrenador del Barça
Nagyon örülök, ha nem is volt folyamatos villogás de nagyon akart a csapat. Ha tavaj igy idatették volna magukat, mi vagyunk a bajnokok. Az is szper, hogy megnyugtató lett a hátsó sor. Marqez ujjászületett, Militó és Abidál extra, hova fog beférni Puyol? Két massziv magas védő nem semmi.És remélem nő az önbizalom, és emiatt is Ronnie is magához tér, mert Nagy Spiler a Manus.Látnia kell, hogy nem potolhatatlan.
Fecó
-
- Barça B
Ronikát...bocsi 

-
- Barça B
nagyon rosszul látja az utolsó 2 felszólaló
Más a csapat...szinte egészében,más a játék....egyáltalán nem jáccottunk rosszul....sőt.....nincsenek olyan egyéni trükkök az tuti,de a CSAPAT sokkal egységesebb,türelmesebb....szerencsére van egy Messi nevű "valaki"
Ahogy látom lassan lesz egy Henry nevű "valaki" is......naggyon jó lesz ez higgyétek el!!!!Sajna Ronkát már a milánba látom én......de ha ettől lesz jobb a BARCA,akkor hát legyen 

-
- Barça B
más a játék,mint eddig, de legalább biztosabbak vagyunk!!!Szerintem.Kevesebb gól lesz,de meggyőzőbb a csapatjáték.Kánuté mekkora lesgólt szerzett...te jó úr isten.....Messi még mindíg csodálatos,a többiek se rosszak:) Dos Santos Isten!!!!!!!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ez sem volt túl meggyőző,főleg az első félidőben voltunk nagyon gyengék..semmi ötlet,semmi mozgás..Henryt nem tudjuk megjátszani..ha nincs Messi,szerintem marad az x..ennél több kell..viszont most a 3 pont a lényeg,Messinek meg köszönjük meg,ismét.
ViScA eL BaRcA!

ViScA eL BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Henry folyamatosan bele fog lendülni, amint oldódik a görcs. Sokat várunk tőle és sok időt töltött játékon kívül.
Neki megadom a türelmet, de Frank lassan csomagolhatna, mert ha a mai ötlettelen felállást Ő találta ki, akkor nagy a baj.
Neki megadom a türelmet, de Frank lassan csomagolhatna, mert ha a mai ötlettelen felállást Ő találta ki, akkor nagy a baj.

Barca,Barca,Baaaarca!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Abszolút igaz. Az ellenfeleink gyengeségében vastagon benne voltunk mi is.Cooltiszo írta:Nemtom, de vhogy én a mi számlánkra írom azt hogy mind a Lyon, mind a Sevilla nulla játékot mutatott be, vhogy megöltük őket középpályán.
A támadó szekciónak van még hova fejlődni, ha az is jó lesz akkor nagyon szép szezon elé nézünk sztem. Jó lesz ez srácok, most kell jópár győzelem, had szokjanak össze elől a srácok, Henry sztem vagy 2 hónap múlva lesz önmaga, viszont meccsről meccsre látni a fejlődést a játékában.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nemtom, de vhogy én a mi számlánkra írom azt hogy mind a Lyon, mind a Sevilla nulla játékot mutatott be, vhogy megöltük őket középpályán.
A támadó szekciónak van még hova fejlődni, ha az is jó lesz akkor nagyon szép szezon elé nézünk sztem. Jó lesz ez srácok, most kell jópár győzelem, had szokjanak össze elől a srácok, Henry sztem vagy 2 hónap múlva lesz önmaga, viszont meccsről meccsre látni a fejlődést a játékában.
-
- Eurobarca Staff
Lényeg a győzelem, nagyon sajnálom azt a bekapott gólt, sokat számíthat még a végén, de legalább győztünk, ha nem is gáláztunk.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Nekem a Sevilla "játéka" volt a legnagyobb csalódás. Nem hittem volna, hogy (az elmúlt 2-3 évben mutatottak alapján) ennyire beállnak bekkelni. Ugyanazt csinálták, mint egy kiscsapat. Bár majdnem bejött nekik.
Ez a Poulsen meg egy bagolyköpet! (Gravesennek nagy haverja lehet, mindketten harapják a labdát, és szimpatikusak...)
Ez a Poulsen meg egy bagolyköpet! (Gravesennek nagy haverja lehet, mindketten harapják a labdát, és szimpatikusak...)
- Capon
- Llegenda del Barça
A védelem azér az eddig mutatott játék alapján nagyon ott van a szeren. Milito, Touré és Abidal fantasztikusan jól játszanak. Föleg ha hozzávesszük, hogy csak a nyáron érkeztek. Olit kár volt beálitani. Kaptunk is egy golt ... bár nem varnám az ő nyakába, de ne a les reklamálásával legyen elfoglalva mikor futnak a kapunk felé. 

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Llegenda del Barça
Miután fel tud oldódni, azután már eléggé ott van Ő is. Viszont még görcsölnie kell, addig tényleg nagyon gyenge.Sharkinho írta:A támadószekciónk nem tetszik annyira, főleg HenryDe remélem megtalálja a góllövő cipőjét és ontani fogja a gólokat
![]()
Grat a csapatnak nehéz volt de megvan aza lényeg!!!
Eza két hazai meccs eddig 1000Ft hozott a konyhára
Na jocccakát!!!

Eza két hazai meccs eddig 1000Ft hozott a konyhára

Na jocccakát!!!

- Lionel86
- Jugador d'estrella
Volt két jó húzása Franknak, behozta a két tinit és volt egy rossz húzása behozta Presest!!! Nem hittem el hogy ekkora hülyeséget megcsinál amikor marquez úgy játszott mint fénykorában, erre őt elveszi a helyéről csak azért mert annnak a fallosznak játszani kell!!Na azért grat a fiúknak jól küzdöttek, és a végén még hinthettek volna 1 et!! Énnekem egy picit hiányzott Roni!
Amúgy észre vettétek nem is volt kint a meccsen, Puyi és Eto ott voltkak meg vannak is mindig,de Roni nem volt ott!! Lehet nem csak a húzódás itt probléma!
Amúgy észre vettétek nem is volt kint a meccsen, Puyi és Eto ott voltkak meg vannak is mindig,de Roni nem volt ott!! Lehet nem csak a húzódás itt probléma!