Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem kicsit sajnállak.Krojf írta:Komáim!
Tíz percen belül a balassagyarmati moziban, ahonnan írok,
kezdetét veszi a Kárpátia zenekar második balassagyarmati
koncertje!
Kérdésem, hogy ki sajnál, illetve ki irigyel engem ezért?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.
Az uccsó, az asszem NBA 07 egyik zenéje, szal Game biztos tudni fogja...Los Banditos írta:http://www.youtube.com/watch?v=mBdz5XO0068&
Ebben a videóban mi az utolsó 2 zenének a címe? Amúgy érdemes megnézni a vidit.
Game90 írta:Na, feldobtam a cd-tbarca99 írta:Game, nekem bejön ez a Miri Ben-Ari, szal linkelheted...![]()
K-A-T-T
Nagyon sok 'komolyzenei hip-hop'-ot nem ismerek. Viszont van egy csajszi, aki hegedül és arra rappelnek... ha tetszik a zene, akkor feltudom dobni a cd-jétKikizoli írta:Tudna nekem valaki segíteni? Komolyzenei alapra kevert hip-hop és egyéb számokat keresek! Mined segítségért is előre köszi!!!
Van 1-2 ilyen számom (ami most az eszembe jut), de majd Csabi ad pár linket.Kikizoli írta:Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Komolyzenei alapra kevert hip-hop és egyéb számokat keresek! Mined segítségért is előre köszi!!!
Hát igen nekem is nagy mákom volt,mert csak beirtam a netcímet ami az egyiknél ki volt írva és az jó volt az összes rarhoz.Slither írta:Ott már kerestem de nem volt.![]()
Amúgy www.filez.com -os linkekről nem mindig érdemes letölteni, mert van amelyiknél jelszavas védés van, a jelszót viszont nem adják meg.
Talán itt megtalálod:Slither írta:Method Man - Tical 0: The Prequel című albuma kéne. Sehol nem találom, vki (Game) plz töltse fel. Thx.