Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
aha nekem is főleg a színek miatt meg hogy nem vesz el ülőhelyeket az építkezés!Victor_Valdes írta:Nekem is ez fekszik.Drigo írta:Nekem a tervek közül továbbra is a győztesé tetszik a leginkább. Van jó néhány eléggé csúnyácska, de azért akad 1-2 egész formás is.
Nekem is ez fekszik.Drigo írta:Nekem a tervek közül továbbra is a győztesé tetszik a leginkább. Van jó néhány eléggé csúnyácska, de azért akad 1-2 egész formás is.
Nem kötekedni akarok, de szerintem az emberek megérdemlik, hogy nagybetűvel írjuk le a neveiket, főleg minden katalán egyik legnagyobbikának, Antoní Gaudínak.huszi írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 01120.html egy interview sir foster-el... sztem erdekes... amugy elsore nekem ez a pikkelyes megoldas nem tunt tul logikusnak... viszont h jobban belegondoltam.. s mint ezt norman foster is mondta, gaudi stilusaban is felfedezheto ez az elem... egyre jobban bejon
hat ize... egyszerre csak 2 szint hasznalnak... amikor egy szinu a stadion akkor hasznalnak piros feher kek mellett narancsot.. es vilagos keket is...grecki írta:3, piros, fehér, kék...huszi írta:az allianz arena is 2 szinben vilagit... es volt szerencsem latni eloben is... es nagyon jol nez ki.... ha 2 szint hasznalnak egyszerre... sztem az teljesen rendben van...
3, piros, fehér, kék...huszi írta:az allianz arena is 2 szinben vilagit... es volt szerencsem latni eloben is... es nagyon jol nez ki.... ha 2 szint hasznalnak egyszerre... sztem az teljesen rendben van...