Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Krojf,te megint kitettél magadértKrojf írta:Perrerom Kedves!
Igazán makkaforma makkkka ez a jószág nektek!
A rend nevű valamit kiadósan hanyagoljátok, nomeg valószínűleg
van "illat" otthon rendesen!
elprat húgom oda és vissza van tőle és gondolom nem bánná,
ha lenne még makkkka a horizonton!
Milyen szép lehet, amikor a friss mosás száradó darabjait
"újrázásra" kényszeríti, a "vályú" körül meg állandóan morzsák
és krémes húsfelhordás éktelenkedik!
Hát igen, ez valódi makkkaland!
Unatkozik? Vásároljon makkkkákat!
Krojfod futtatta az eszmét. Liheg is rendesen!
Már van egy...iwiw-re egy Eurobarca User clubot?
És ismét.barca99 írta:Zozzy, ment egy pü.
Ismerős...Cooltiszo írta:Én is ma írtam matek dogát, el is csesztem, mert úgy írta a csaj hogy a ... különbsége 3, na én azt hittem hogy az elemek különbsége 3, közben a 3 a differenciát jelenti, így egy kb 4 soros feladatból csináltam 3 ismeretlenes egyenletrendszert, és így lesz vagy 3s, nagyon idegesít, pedig ezt a témát is simán vágom, ez a dühítő
2 éve volt. Sajna nem szabad mindent elfelejtenem, mert novemberben államvizsgázok, bár nincsen a vizsgakérdések között matek, csak rengeteg szakmai ugyebár.grecki írta:
Én sem merek utánaszámolni...
Én sem merek utánaszámolni...VIII.Henrik írta: Nem veszem kötekedésnek, mert 1 év alatt kb 10 aláírás pótlásom, és jó pár pótvizsgám volt matekból. Meg szerencsére régen is volt. Szóval nem ment fel a pumpa.Ja persze lol. Ma már LOL, de akkor
.
grecki írta:
Csak, hogy kötekedhessek...![]()
Határértéket előbb számolnak, minthogy integráljanak... Pl. Inpoprius integrál, ott a primitív függvénynek kell venni a határértékét...
Amúgy tényleg lesznek még cifra dolgok... Hála az égnek, soha többet nem kell matekot tanulnom...![]()
![]()
Csak, hogy kötekedhessek...VIII.Henrik írta:aztán integrálás, határértékszámítás, statisztikák, kiegyenlítés . . .barca99 írta:Akkor még sosem deriváltál...
fincsi lesz
A lényeg, hogy meg legyen. A 4es nálam szinte csak számítások során került a lapomra.
aztán integrálás, határértékszámítás, statisztikák, kiegyenlítés . . .barca99 írta:Akkor még sosem deriváltál...
Műveletek négyzetgyökös kifejezésekkel...Drigo írta:És hogy sikerült?Zozzy 5 írta:Ohh, túl vagyok életem eddigi legnehezebb matek dogáján...
És hogy sikerült?Zozzy 5 írta:Ohh, túl vagyok életem eddigi legnehezebb matek dogáján...