Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.27. 16:32:36

Lujo írta:
Zsolti írta:meg lehet nézni azt a 21 gólt..mennyit is lőtt akcióból? sztem max 2-t...többi szabi,büntető,szöglet fejes.... :roll:
Kezd leáldozni az ideje...el kellene fogadni már végre..meg lehet nézni a csapat jelenlegi játékát ha van Ronaldinho és ha nincs..azthiszem minőségi a különbség....
És a szabadrúgás, meg a 11-es csak fél gólt ér? Nem néztem utána, de valszeg elég sok pontot hozott ő tavaly nekünk. Ha nem lett volna ő sem (mint ahogy nem volt Eto'o), akkor nem a bajnoki címért küzdünk, hanem az UEFA-kupa indulásért. "Csak" ennyit ér nekünk a rossz formában játszó Ronnie.
Én értem, hogy tőle lényeegesen többet vártok, mint más játékostól. Várjatok is, hisz kap érte elég zs-t. Azt is teljességgel elfogadom, hogy jót tenne neki a mostani helyzetében egy kis padozás. Azt viszont soha, semmilyen körülmények között, hogy el kellene küldeni. Erre csak azt tudom mondani, amit már egy másik topicban is mondtam, hogy ez olyan Real Madridos megoldás lenne. => Megvettük kilóra, használtuk, majd mikor már nem tetszik, akkor kidobjuk.
Mert ezt szajkózzátok páran, a nélkül, hogy kicsit is belegondolnátok, hogy mit próbálunk elmagyarázni mi, akik védjük Ronniet. Mert ez a minimum, amit ő megérdemel.
Sztem senki nem akarja eladni...Részemről legalábbis..
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Lujo
Capitá del Barça

2007.09.27. 16:29:13

Zsolti írta:meg lehet nézni azt a 21 gólt..mennyit is lőtt akcióból? sztem max 2-t...többi szabi,büntető,szöglet fejes.... :roll:
Kezd leáldozni az ideje...el kellene fogadni már végre..meg lehet nézni a csapat jelenlegi játékát ha van Ronaldinho és ha nincs..azthiszem minőségi a különbség....
És a szabadrúgás, meg a 11-es csak fél gólt ér? Nem néztem utána, de valszeg elég sok pontot hozott ő tavaly nekünk. Ha nem lett volna ő sem (mint ahogy nem volt Eto'o), akkor nem a bajnoki címért küzdünk, hanem az UEFA-kupa indulásért. "Csak" ennyit ér nekünk a rossz formában játszó Ronnie.
Én értem, hogy tőle lényeegesen többet vártok, mint más játékostól. Várjatok is, hisz kap érte elég zs-t. Azt is teljességgel elfogadom, hogy jót tenne neki a mostani helyzetében egy kis padozás. Azt viszont soha, semmilyen körülmények között, hogy el kellene küldeni. Erre csak azt tudom mondani, amit már egy másik topicban is mondtam, hogy ez olyan Real Madridos megoldás lenne. => Megvettük kilóra, használtuk, majd mikor már nem tetszik, akkor kidobjuk.
Mert ezt szajkózzátok páran, a nélkül, hogy kicsit is belegondolnátok, hogy mit próbálunk elmagyarázni mi, akik védjük Ronniet. Mert ez a minimum, amit ő megérdemel.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.27. 16:25:36

Tamás :!: Azt nem csinálhatod, ha vki nem ért veled 1et, 1ből rá mondod, h nem ért hozzá. + a hozzászolásaidnál nyugondtan tedd hozzá, pl. h szerintem, véleményem szerint stb., mert attol h azt hiszed, h igazad van, nem biztos, h télleg igazad van. Bocs, de már idegesitő, h ugy irsz, mint ha vmi ümermensch lennél :evil:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.09.27. 16:21:23

varga tamás írta:
Hette rúgott büntetőből, egyébként hsz-od a hozzá nem értés ékes bizonyítéka. Ha tetszik, ha nem.
LOL.... :lol: :lol: :lol: :lol: hagyjad már magad..én nem értek hozzá...lehet.De ahogy elnézem te sem vagy sokkal nagyobb guru.. :roll:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.27. 16:20:51

haze71 írta:Kedves Salems!
Hagyjuk már ezt a Bl meg bajnoki győzelmet. Kétség nem fér hozzá, hogy ezt (főleg) az Ő nagyszerű játékának köszönhetjük. De lássuk be, hogy a mostani (elmúlt másfél éves) játéka inkább hátráltatja, mint segíti a csapatot.
Azt meg csak remélem, hogy azért ilyen förtelmes a helyesírásod, mert felindulságodba nagyon gyorsan írtál. Ha nem, akkor inkább szégyeld magad. Bocsi.
1 kell értenem hogy igaz neki köszönhetjük amit a közelmultban elértünk de idén és tavaly semmit ....Sokkal lendületessebb a játék ha nincs a pályán lassan kezdem azt kondolni hogy hátráltatja a csapatot.....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.27. 16:19:48

Hette rúgott büntetőből, egyébként hsz-od a hozzá nem értés ékes bizonyítéka. Ha tetszik, ha nem.
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2007.09.27. 16:18:27

Tamás!
Tudom, te nagy Ronni rajongó vagy, de lássuk be, hogy ez a produkció nagyon kevés tőle. Nem hiszem el, hogy benned - akinek nagyon erős a kritikai érzéke - nincs elégedetlenség, hiányérzet.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.27. 16:18:00

varga tamás írta: És a 21 gól + 8 gólpassz? Aki szerint ez semmi, az vagy dilettáns, vagy vak, vagy ...
Van a kis hazugság, nagy hazugság, és a statisztika...kb. ennyire mutatják ezek Ronaldinho teljesitményét. 11-s, + szabadrugás golok voltak ezek, mezőnyben meg semmi...
És most látxik meg, h mennyivel jobb a csapat Iniestával, ég és föld a különbség. Ha pedig télleg annyira jo lett volna, akkor nem foglalkozott a fél világ Ronaldinho gyenge teljesitményével.
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.27. 16:16:27

Én is várom azokat az embereket, akik R10 játéka mellett voltak... EZ az Iniesta nem érdemli meg a játékot? R10-nek meg kezdőnek kellene lennie? Hogy is van ez? :roll:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.09.27. 16:14:42

meg lehet nézni azt a 21 gólt..mennyit is lőtt akcióból? sztem max 2-t...többi szabi,büntető,szöglet fejes.... :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.27. 16:12:39

Etoot nem kell idekeverni...egészen a tavalyi sérüléséig nagyon jo, stabil teljesitmény nyujtott, és sok-sok gollal segitette a Barcát. Az terméxetes dolog, h a sérülése után nem volt 1ből csucsformában, és ugye nem is tduott formába lendülni, mert ismét lesérült. Sztem egy egészséeges Etoo most is lőné a golokat.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.27. 16:11:36

A korábbiakhoz hozzászólva.
1. Rivaldót nem eladták, nem elment, hanem Gál Lajos elüldözte a klubtól. Csak a történeti hűség kedvéért.
2. R10 másfél éve nem mutat semmit. Ez egy akkora hülyeség, hogy már fáj, szinte válaszra is méltatlan. És a 21 gól + 8 gólpassz? Aki szerint ez semmi, az vagy dilettáns, vagy vak, vagy ...
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2007.09.27. 16:08:46

Kedves Salems!
Hagyjuk már ezt a Bl meg bajnoki győzelmet. Kétség nem fér hozzá, hogy ezt (főleg) az Ő nagyszerű játékának köszönhetjük. De lássuk be, hogy a mostani (elmúlt másfél éves) játéka inkább hátráltatja, mint segíti a csapatot.
Azt meg csak remélem, hogy azért ilyen förtelmes a helyesírásod, mert felindulságodba nagyon gyorsan írtál. Ha nem, akkor inkább szégyeld magad. Bocsi.
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.27. 16:07:52

Perrero írta:tavaly én is ezt mondtam, h R10 mennyit tett a csapatért, és mondtam, hogy ha jövőre (tehát idén) nem lesz jobb, nem lesz a régi akkor huzzon a vérbe, ezt tartom, láthattuk az elmult 1-2 hétben, hogy tudják pótolni Őt is :!: A kezdőbő én is kiszedném egy időre
Ha tegnap ő is meg eto is a pályán lettek volna, akkor valószínűleg a szokásos szenvedős focinkat láttuk volna... Ez mindent elmond arról, hogy mostanában mindketten mennyit tettek a csapatért....
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.09.27. 15:58:07

Kemény szavak ezek Cruyfftól, de egyet kell hogy értsek. Mindig az játsszon, aki a legjobb formában van, sajnos ezt Rijkaard nem látja, így ha egészséges lesz, akkor is fog játszani, ha továbbra sem lesz formában, legfeljebb a 75-80. percben lecseréli. Tényleg nem akarom én is bántani szegényt, hanem melléállni, de amit idén mutatott, az nagy 0.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.27. 15:56:21

Sztem nem sok igazság van benne, amit irtál. Az nevetséges kifogás, h azért nem tud jol játxani Ronaldinho mert a védők felkészültek belőle.
Perxe, h többet tett Ronaldinho a csapatért még, mert sokkal többet játxott a Barcában. De nem kell nagy jostehetség hozzá, h azt mondjam Lio tul fogja szárnyalni kis időb belül.
Az meg mindenki elismeri, h rengeteget köxönhet neki a klubb, de ilyen alapon akkor még Rivaldonak is itt kéne játxani
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.27. 15:51:22

Igen. Hogy Cruyff-ot idézzem: a múltból nem lehet megélni. Ez van. Sajnos. Persze elküldeni, nem kell. Viszont ha nem kapja el a fonalat, akkor sajnos. Rivaldotól is meg kellett válni. És? Van élet utánna is.

Ennek ellenére bízok benne, sztem nem lesznek nála gondok, és a Stuttgart ellen már egy jó teljesítménnyel fog előrukkolni.

Más: R10-ből felkészültek. Messi? Mert belőle nem tudnak. Nem figurázik, nem cifrázza. Tökéletesen csinálja. Akkor tolja meg, amikor kell. Ha R10 sem lenne ilyen körülményes, őt sem tudnák szabályosan szerelni. :wink:
Salems
Barça B

2007.09.27. 15:39:55

Zozzy 5 írta:
Gömzító írta:Elárulom hogy egyetlen probléma van Ronaldinho-val. Az elején túlságosan elkényesztetett minkett és olyan emberfelettit nyújtott amit nem lehet állandóan fenttartani. Most is jól jáccik mert leköt legalább 2 védőt, mivel 1 az 1-ben bárkit megver és azért vannak szép megmozdulásai is és nagy passzai. Az is hozzá tartozik a dolgokhoz hogy már nagyon fel vannak belőle készülve az ellenfelek és teljesen megölik a játékát apró odaszurkálásokkal. De lehet hogy csak elfogult vagyok vele, bár én így látom a dolgot.
Érdekes, hogy Ini tegnap meg tudta ugyan azt csinálni, mint ő két éve.
Padra vele!
Látom jól elolvastad az előted szólót mert direkt leirta hogy teljesen felkészülnek a védők ronaldinhoból, Iniestával viszont nem hiszem hogy ez a helyzet akármien jó játékos is. És még egy valami: ne felegyétek amikor ronaldinhot fikázátok hogy nélküle az ember gondolatában és
lelkében nem ugyan az az érzés és gondolatok ugranának be a Barcelona
nevét halva mint most, nélküle nem a szép és egyben eredményes foci és
az a csapat aki 2 balynokok ligáját és nemrég 2 spanyol bajnokit is bezsebelt hanem egy teljesen átlagos klubb. Lehet hogy előte játszottak itt hatalmas focistá és egyéniségeg de! Csak azért Barca a Barca mert ő itt játszott, játszik, és remélem innen is vonul vissza. Ti meg egy ojan futbalistát emeltek fölé (Messi) aki tény hogy zseniális játékos és csúcsformában van és nagyon szeretem de! Többet volt majdhogynem sérült mint amit játszott és negyed anyit se köszönhetünk neki mintn a mi kis varázylónknak. Ha ezt elolvastátok ne támadjatok mindjárt le hogy hogy merek a messikéröl iet irni, hanem gondoljátok végig és kicsit emlékezzetek vissza hogy bizony ez nem is baromság. Persz ez az én véleményem de! Semiképpen nem alaptalan.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.27. 15:33:02

barca99 írta:Milánba hol játszana R10? Tegnap is 3 vkpval (Emerson, Gattuso, Pirlo) játszottak. :lol:

Ott nem lenne "sok dudás egy csárdában" szindróma? :roll: :)
Ki is kaptak :P
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.27. 15:31:53

Milánba hol játszana R10? Tegnap is 3 vkpval (Emerson, Gattuso, Pirlo) játszottak. :lol:

Ott nem lenne "sok dudás egy csárdában" szindróma? :roll: :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.27. 15:21:58

Hello mindenki!

Ugye azok akik szidják Ronniet tisztában vannak vele, hogy ő mekkora jelentőséggel bir? Mit vitt véghez az elmult években? Messi egy zseni ez egyértelmű, de még massze van Dinhotol, nagyon messe.
Kinek tapsolt a Santiago Bernabeu felállva méghozzá?
Egyetértek maximálisan azzal, hogy üljön a padon, és onnan beszállva ujra vivja ki a kezdőt, de azzal h adjuk el mert 'mit is' ? se ér, azzal nagyon nem!
Azzal h Messi az utóbbi mérkőzéseken a zászlóshajónk, nem egyenliti ki azt h az elmult években Dinho volt az, és lesz is még, de ha mindenki eldobja őt, akkor előbb utóbb ő maga is feladja! Ugye akartok még olyat látni amin még Messi is csodákozik?
Akkor ne adjuk már el!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.27. 15:18:26

Nyárig még bizonyithat, de ha addig sem sikerülne neki, akkor érzékeny bucsut kell venni tőle. Egy jo Ronie mindig jo a csapatnak, de ez a mostani nem :arrow: ezt nagyon jol mutatja a csapat teljesitménye, ha Andres játxik a helyén.
Amugy ha elmenne, sztem inkább a milanba, mint a cselzibe, mert ott Kakaval és Ronaldoval játxhatna 1ütt.
Messinho
Jugador del Barça

2007.09.27. 15:08:13

KépKépKép
ronalmartin
Barça B

2007.09.27. 15:00:49

Messinho írta:Lehet azért játszik R10 formán kívül, mert már a cselszkiben akar még több pénzt keresni!!!
azt nemhiszem,akkor inkább bejelentené de nem csinálna ilyet,az gusztustalanság lenne, a Barca történelmében egy nagyon meghatározó játékos!! Remélem Ronnie marad és újra formába lendül!!!! Hajrá Barca
Lezárt