Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem senki nem akarja eladni...Részemről legalábbis..Lujo írta:És a szabadrúgás, meg a 11-es csak fél gólt ér? Nem néztem utána, de valszeg elég sok pontot hozott ő tavaly nekünk. Ha nem lett volna ő sem (mint ahogy nem volt Eto'o), akkor nem a bajnoki címért küzdünk, hanem az UEFA-kupa indulásért. "Csak" ennyit ér nekünk a rossz formában játszó Ronnie.Zsolti írta:meg lehet nézni azt a 21 gólt..mennyit is lőtt akcióból? sztem max 2-t...többi szabi,büntető,szöglet fejes....![]()
Kezd leáldozni az ideje...el kellene fogadni már végre..meg lehet nézni a csapat jelenlegi játékát ha van Ronaldinho és ha nincs..azthiszem minőségi a különbség....
Én értem, hogy tőle lényeegesen többet vártok, mint más játékostól. Várjatok is, hisz kap érte elég zs-t. Azt is teljességgel elfogadom, hogy jót tenne neki a mostani helyzetében egy kis padozás. Azt viszont soha, semmilyen körülmények között, hogy el kellene küldeni. Erre csak azt tudom mondani, amit már egy másik topicban is mondtam, hogy ez olyan Real Madridos megoldás lenne. => Megvettük kilóra, használtuk, majd mikor már nem tetszik, akkor kidobjuk.
Mert ezt szajkózzátok páran, a nélkül, hogy kicsit is belegondolnátok, hogy mit próbálunk elmagyarázni mi, akik védjük Ronniet. Mert ez a minimum, amit ő megérdemel.
És a szabadrúgás, meg a 11-es csak fél gólt ér? Nem néztem utána, de valszeg elég sok pontot hozott ő tavaly nekünk. Ha nem lett volna ő sem (mint ahogy nem volt Eto'o), akkor nem a bajnoki címért küzdünk, hanem az UEFA-kupa indulásért. "Csak" ennyit ér nekünk a rossz formában játszó Ronnie.Zsolti írta:meg lehet nézni azt a 21 gólt..mennyit is lőtt akcióból? sztem max 2-t...többi szabi,büntető,szöglet fejes....![]()
Kezd leáldozni az ideje...el kellene fogadni már végre..meg lehet nézni a csapat jelenlegi játékát ha van Ronaldinho és ha nincs..azthiszem minőségi a különbség....
LOL....varga tamás írta:Hette rúgott büntetőből, egyébként hsz-od a hozzá nem értés ékes bizonyítéka. Ha tetszik, ha nem.Zsolti írta:meg lehet nézni azt a 21 gólt..mennyit is lőtt akcióból? sztem max 2-t...többi szabi,büntető,szöglet fejes....![]()
1 kell értenem hogy igaz neki köszönhetjük amit a közelmultban elértünk de idén és tavaly semmit ....Sokkal lendületessebb a játék ha nincs a pályán lassan kezdem azt kondolni hogy hátráltatja a csapatot.....haze71 írta:Kedves Salems!
Hagyjuk már ezt a Bl meg bajnoki győzelmet. Kétség nem fér hozzá, hogy ezt (főleg) az Ő nagyszerű játékának köszönhetjük. De lássuk be, hogy a mostani (elmúlt másfél éves) játéka inkább hátráltatja, mint segíti a csapatot.
Azt meg csak remélem, hogy azért ilyen förtelmes a helyesírásod, mert felindulságodba nagyon gyorsan írtál. Ha nem, akkor inkább szégyeld magad. Bocsi.
Hette rúgott büntetőből, egyébként hsz-od a hozzá nem értés ékes bizonyítéka. Ha tetszik, ha nem.Zsolti írta:meg lehet nézni azt a 21 gólt..mennyit is lőtt akcióból? sztem max 2-t...többi szabi,büntető,szöglet fejes....![]()
Van a kis hazugság, nagy hazugság, és a statisztika...kb. ennyire mutatják ezek Ronaldinho teljesitményét. 11-s, + szabadrugás golok voltak ezek, mezőnyben meg semmi...varga tamás írta: És a 21 gól + 8 gólpassz? Aki szerint ez semmi, az vagy dilettáns, vagy vak, vagy ...
Ha tegnap ő is meg eto is a pályán lettek volna, akkor valószínűleg a szokásos szenvedős focinkat láttuk volna... Ez mindent elmond arról, hogy mostanában mindketten mennyit tettek a csapatért....Perrero írta:tavaly én is ezt mondtam, h R10 mennyit tett a csapatért, és mondtam, hogy ha jövőre (tehát idén) nem lesz jobb, nem lesz a régi akkor huzzon a vérbe, ezt tartom, láthattuk az elmult 1-2 hétben, hogy tudják pótolni Őt isA kezdőbő én is kiszedném egy időre
Látom jól elolvastad az előted szólót mert direkt leirta hogy teljesen felkészülnek a védők ronaldinhoból, Iniestával viszont nem hiszem hogy ez a helyzet akármien jó játékos is. És még egy valami: ne felegyétek amikor ronaldinhot fikázátok hogy nélküle az ember gondolatában ésZozzy 5 írta:Érdekes, hogy Ini tegnap meg tudta ugyan azt csinálni, mint ő két éve.Gömzító írta:Elárulom hogy egyetlen probléma van Ronaldinho-val. Az elején túlságosan elkényesztetett minkett és olyan emberfelettit nyújtott amit nem lehet állandóan fenttartani. Most is jól jáccik mert leköt legalább 2 védőt, mivel 1 az 1-ben bárkit megver és azért vannak szép megmozdulásai is és nagy passzai. Az is hozzá tartozik a dolgokhoz hogy már nagyon fel vannak belőle készülve az ellenfelek és teljesen megölik a játékát apró odaszurkálásokkal. De lehet hogy csak elfogult vagyok vele, bár én így látom a dolgot.
Padra vele!
Ki is kaptakbarca99 írta:Milánba hol játszana R10? Tegnap is 3 vkpval (Emerson, Gattuso, Pirlo) játszottak.![]()
Ott nem lenne "sok dudás egy csárdában" szindróma?![]()
azt nemhiszem,akkor inkább bejelentené de nem csinálna ilyet,az gusztustalanság lenne, a Barca történelmében egy nagyon meghatározó játékos!! Remélem Ronnie marad és újra formába lendül!!!! Hajrá BarcaMessinho írta:Lehet azért játszik R10 formán kívül, mert már a cselszkiben akar még több pénzt keresni!!!