Eto'o spanyolhonból jött hozzánk és nem egy másik futballkultúrából!varga tamás írta:Igen, és mellette rúgott 1-2 gólt. Henry is kihagyott 5-6 ziccert, és egy gólt sem lőtt - ennyi a különbség. Samu a 2004/05-ös szezon elején kezdett nálunk, az első 6 meccsén 5 gólt lőtt. No comment...robag írta:Csak az utolsó pár hsz-t olvastam de megvédeném henryt, mert az nem lehet véletlen ha valaki egy ilyen váltás után enyire együtt él a játékkal, szerintem tökéletesen illeszkedik a barcába, és aki 3-4 esetben szinte ziccerbe tud kerülni az jó csatár! Az hogy berúgja vagy nem most még másodrangú. A lényeg hogy belepasszol a barca stílusába! Amúgy Eto'o fénykorában is ki szokott hagyni meccsenként 2 100 % -os ziccert ( nem bántva őt, mert IMÁDOM az embert, és a küzdeni tudását ) és mégsem modjuk róla hogy falábú. Fog még Henry fontos gólokat lőni, és ezeket a ziccereket pedig tavaszra mind bevágja. Aki látta az arsenalban játszani annak semmi kétsége sem lehet e felől....
Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen, és mellette rúgott 1-2 gólt. Henry is kihagyott 5-6 ziccert, és egy gólt sem lőtt - ennyi a különbség. Samu a 2004/05-ös szezon elején kezdett nálunk, az első 6 meccsén 5 gólt lőtt. No comment...robag írta:Csak az utolsó pár hsz-t olvastam de megvédeném henryt, mert az nem lehet véletlen ha valaki egy ilyen váltás után enyire együtt él a játékkal, szerintem tökéletesen illeszkedik a barcába, és aki 3-4 esetben szinte ziccerbe tud kerülni az jó csatár! Az hogy berúgja vagy nem most még másodrangú. A lényeg hogy belepasszol a barca stílusába! Amúgy Eto'o fénykorában is ki szokott hagyni meccsenként 2 100 % -os ziccert ( nem bántva őt, mert IMÁDOM az embert, és a küzdeni tudását ) és mégsem modjuk róla hogy falábú. Fog még Henry fontos gólokat lőni, és ezeket a ziccereket pedig tavaszra mind bevágja. Aki látta az arsenalban játszani annak semmi kétsége sem lehet e felől....

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Melletted állok!!robag írta:Csak az utolsó pár hsz-t olvastam de megvédeném henryt, mert az nem lehet véletlen ha valaki egy ilyen váltás után enyire együtt él a játékkal, szerintem tökéletesen illeszkedik a barcába, és aki 3-4 esetben szinte ziccerbe tud kerülni az jó csatár! Az hogy berúgja vagy nem most még másodrangú. A lényeg hogy belepasszol a barca stílusába! Amúgy Eto'o fénykorában is ki szokott hagyni meccsenként 2 100 % -os ziccert ( nem bántva őt, mert IMÁDOM az embert, és a küzdeni tudását ) és mégsem modjuk róla hogy falábú. Fog még Henry fontos gólokat lőni, és ezeket a ziccereket pedig tavaszra mind bevágja. Aki látta az arsenalban játszani annak semmi kétsége sem lehet e felől....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Jugador d'estrella
Csak az utolsó pár hsz-t olvastam de megvédeném henryt, mert az nem lehet véletlen ha valaki egy ilyen váltás után enyire együtt él a játékkal, szerintem tökéletesen illeszkedik a barcába, és aki 3-4 esetben szinte ziccerbe tud kerülni az jó csatár! Az hogy berúgja vagy nem most még másodrangú. A lényeg hogy belepasszol a barca stílusába! Amúgy Eto'o fénykorában is ki szokott hagyni meccsenként 2 100 % -os ziccert ( nem bántva őt, mert IMÁDOM az embert, és a küzdeni tudását ) és mégsem modjuk róla hogy falábú. Fog még Henry fontos gólokat lőni, és ezeket a ziccereket pedig tavaszra mind bevágja. Aki látta az arsenalban játszani annak semmi kétsége sem lehet e felől....
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
- senzu
- Entrenador del Barça
ilyen stílusban nem írogatunk egymásnak, még akkor sem, ha nem értünk egyet! Boixos....szted MOST azt számít h R10 mit tett le az asztalra? hát max a whiskys üveget amilyen formában mostanában játszik... majd ha megpróbál FUTNI is, nem csak össze vissza alibizik, akkor megértem h lecserélik Henryt, akin legalább látszik h hajtvarga tamás írta:Igen, én nem látom be. És tudod miért nem: mert Titi és R10 közül, ki tett többet a Barcáért? Na, majd ha egyenlőek lesznek, akkor lehet velem ironizálni. Pont.barca99 írta:Ezt sztem egy emberen kívül mindenki belátja.Lionel85 írta:De még így is jobban megérdemli a kezdőcsapatot Henry, mert látni, hogy akarja a gólt, csak peche van. Ettől még nem lesz rosszabb játékos és emiatt nem szabad a padra rakni, hanem hagyni hogy beilleszkedjen a spanyol fociba és elkapja a fonalat.
- Capon
- Llegenda del Barça
Most láttam csak a tegnapi mecs ismétlését és nagyon meggyözőek volta. A Lyon és a Sevilla mecsen is volt hiányérzetem a csapatnál. Most viszont a zaragoza ellen a BL győztes Barcelonát láttam focizni. s nem is akárhogyan. nagyon jól szerepelt mind a 3 szekció a pályán. rengedeg mozgás volt, mindig lehetett valahova passzolni, fantasztikus egyéni teljesitmények voltak. Messi az messi volt, Iniesta kijátszotta volna most a keretből az egészséges Ronaldinhot.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen, én nem látom be. És tudod miért nem: mert Titi és R10 közül, ki tett többet a Barcáért? Na, majd ha egyenlőek lesznek, akkor lehet velem ironizálni. Pont.barca99 írta:Ezt sztem egy emberen kívül mindenki belátja.Lionel85 írta:De még így is jobban megérdemli a kezdőcsapatot Henry, mert látni, hogy akarja a gólt, csak peche van. Ettől még nem lesz rosszabb játékos és emiatt nem szabad a padra rakni, hanem hagyni hogy beilleszkedjen a spanyol fociba és elkapja a fonalat.

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Tegnap csak az 1. féidő utolsó fél óráját láttam, de az nagyon megyőző volt. Mindenki jól játszott, ráadásul a 2 évvel ezelőtti csapatra emlékeztető szépséggel. Ha idegenben is tudunk majd javulni, akkor tényleg nem lehet egy panaszunk se. 

- Victor_Valdes
Roni már egy pár éve spanyolba játszik ő már megszokta de Henry még nem!!Mégse mutat többet R10 mint Titi....
Ezt sztem egy emberen kívül mindenki belátja.Lionel85 írta:De még így is jobban megérdemli a kezdőcsapatot Henry, mert látni, hogy akarja a gólt, csak peche van. Ettől még nem lesz rosszabb játékos és emiatt nem szabad a padra rakni, hanem hagyni hogy beilleszkedjen a spanyol fociba és elkapja a fonalat.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
De még így is jobban megérdemli a kezdőcsapatot Henry, mert látni, hogy akarja a gólt, csak peche van. Ettől még nem lesz rosszabb játékos és emiatt nem szabad a padra rakni, hanem hagyni hogy beilleszkedjen a spanyol fociba és elkapja a fonalat.
Addig jó, amíg ilyen féltételezéskre építünk.varga tamás írta: Merthogy R10 kettőt bevert volna, abban biztos vagyok.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Egy csatár játékát nem alázatra, küzdésre mérik. Hanem gólra - ha pedig nem megy, akkor pad. Henry-nak minimum 5 ziccere volt tegnap, ebből hány gólt rúgott? Merthogy R10 kettőt bevert volna, abban biztos vagyok.barca99 írta:Az az Henry, aki ennyire alázatos, aki ennyit küzd, csak épp nincs szerencséje (vagy épp ő ront) padozzon, az az R10, aki ad egy meccsen két jó labdát játszon? Ugyan már...

Az az Henry, aki ennyire alázatos, aki ennyit küzd, csak épp nincs szerencséje (vagy épp ő ront) padozzon, az az R10, aki ad egy meccsen két jó labdát játszon? Ugyan már...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nos, egész jól nyomták a fiúk. Messi, Iniesta, Deco, Márquez - akiket kiemelnék, zseniálisan játszottak. A játék pörgött, volt éle a játéknak, minden okés volt. Ezt szeretném látni a hátralévő időben. Yaya Touré is jó volt, de a bírónak megköszönheti, hogy nem kellett idő előtt zuhanyoznia menni - nagyon csúnya volt az elkésett szerelési kísérlete és az azt követő mozdulat. Egy kis elbeszélgetést megejtenék vele.
Henry játéka talány a számomra, mintha elfelejtett volna gólt lőni. Ez így kevés lesz, nagyon kevés. Minden meccsen nem fog Messi 150%-on égni, nem rúg minden meccsen duplázni, jó lenne ha felébredne, ha nem - irány a kispad.
Iniesta! csak így tovább!
FORCA BARCA!
Henry játéka talány a számomra, mintha elfelejtett volna gólt lőni. Ez így kevés lesz, nagyon kevés. Minden meccsen nem fog Messi 150%-on égni, nem rúg minden meccsen duplázni, jó lenne ha felébredne, ha nem - irány a kispad.
Iniesta! csak így tovább!
FORCA BARCA!

- Belletti
- Jugador del Barça
Hello mindenkinek!
Szépen játszottunk tegnap öröm volt végre nézni, és ezzel szerintem azt is bebizonyították, hogy nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" Ronaldinho, ha nyerni akarnak.
Szépen játszottunk tegnap öröm volt végre nézni, és ezzel szerintem azt is bebizonyították, hogy nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" Ronaldinho, ha nyerni akarnak.
Marian Cozma!
Minden nagyon teccett a tegnapi meccsben csak Henry egyszer vette volna rá magát hogy ziccerben lepasszolja Dos Santosnak mert akkor szerintem nem 4:1 a vége. De ha a góllövés nem is jött össze legalább kezd beilleszkedni a csapatba. De rettentő sokat kell még javulnia hogy ha ki akar szorítani a kezdőből egy egészséges Eto'o-t.
Iniesta pedig olyat mutatott amit még eddig soha, le a kalappal!
Messi no comment
Deco pedig mint a Portoban!
Iniesta pedig olyat mutatott amit még eddig soha, le a kalappal!
Messi no comment

Deco pedig mint a Portoban!
RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
Azért azon túl, hogy Messi zseniális volt, tegnap a csapt is fantasztikuasn nyomta vagy 70-75 percig!!!!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A meccset nem láttam, majd most megnézem az ismétlését. De egyet mondhatok: a csapat javuló tendenciát mutat, de a győzelmeket döntően Messi kiváló játékának köszönhetjük!

Végre Jó az oldal! tegnap nagyon jól jáccottunk.. henry is jó volt, bár aza bajnoki góóól összejöhetne már neki is 
JA ÉS INI !
HÁT ESZMÉLETLEN SZERINTEM MIT JÁCCOT
Messi nek külön grat a jó játékhoz és a góljaihoz

JA ÉS INI !

Messi nek külön grat a jó játékhoz és a góljaihoz

-
- aka Game90
Köszönjük Messi
Zambrotta sérülése nem hiányzott... a következő hónapban sokat fogjuk Oleguert a kezdőben látni. Remélem nem bakizik nagyo(ka)t.
Utóbbi 3 meccsen 3 győzelem

Zambrotta sérülése nem hiányzott... a következő hónapban sokat fogjuk Oleguert a kezdőben látni. Remélem nem bakizik nagyo(ka)t.
Utóbbi 3 meccsen 3 győzelem

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Szegény Zambrotta! Remélem nem a béna Oleguer fog játszani, hanem ha minden rendbe jön, akkor Puyol kimegy a szélre!
Puyol - Marquez - Milito - Abidal
Puyol - Marquez - Milito - Abidal
- Victor_Valdes
Teljes mértékben igazatok van.barcatom írta:teljesen egyetrtek veled!!! Öröm volt tegnap nézni, és úlra szárnyalt a bal oldalunk, ugye mennyivel jobbak voltunk?!!!!!!!!!!!harcilepke írta:Szép agresszív foci volt, mint már nagyon régen. És csak annyi kellett hozzá hogy R10 nem került a csapatba. Iniestának csak a hátát látták, fel se tudták rúgni, csak a 2. félidőben. Messire 3an figyeltek(de minek), és ez nagyon megláccott a a pálya közepén rengeteg hely volt, Deco újra élt. De nem csak a támadásban. Működött ismét a letámadás, ami R10el nem megy mer futnia kéne, és mindig lukas az oldala. Egy rakás labdát szereztünk a félpályától a zaragoza tizanhatosáig. át se nagyon tudtak jönni, igaz abból helyzet lett és gól az elején.
sztem az ilyen motiváltságú R10 csalk lassítja a barcát, nagyon nagyon. pedig nagyon hiányoznak a szép megoldásai, mint régen. a cselei majdnem mind visszafelé történnek, általában a 6oson belülre be se jut mer fönnakad 1 védőn, és lassú mint állat.... csak a passzai zseniálisa még mindig. de ez nekem és a barcának kevés. nem is tom mikor láttam már úgy kényszerítőjét hogy ő futott vagy mozgó háromszögelést egy rakás védő közt. Jaa, tegnap....de akkor jáccott, bár sztem már jó egy éve nem jáccik jól.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A tegnapi meccs hihetetlen volt..komolyan..mint a régi szép időkben..először azt hittem,hogy rossz meccset nézek..aztán majdnem kicsordultak az örömkönnyek..az 1. félidő fantasztikus volt..amit Messi csinált,az leírhatatlan..el voltam szédülve..de mindenki jól játszott..főleg Decot emelném ki..rengeteget futott és élvezte a játékot..de ez igaz a csapat másik kiemelkedő tagjára, Iniestára is..rájuk sem ismertem..remélem fenn tudjuk tartani ezt a formát.
ViScA eL BaRcA!

ViScA eL BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."