Nem tudom...lionelmessi19 írta:Merthogy?

Most kaptam 1 sms-t o.főmtől, hogy holnap ünneplő...

Nem tudom...lionelmessi19 írta:Merthogy?
Mi már egy éve abba járunk, mert az igazgatónknak az a marha ötletet támadt h bevezesse az egyenruhát.A zakó pedig milyen más szín lehetne mint.......................................piross.Game90 írta:De jó...![]()
Holnap ünneplőbe kell mennem a suliba![]()
Már késő...Zozzy 5 írta:Be ne [auto_cenzúra]
Jó hát itt egyenlőre csak 2 adó van, mint említettem máshol. De végül Frei-t néztem. Eléggé megdöbbentő és elgondolkodtató volt. Látta valaki?ozsimiki írta:Velem is előfordult,de a Video sosem hagy cserben![]()
![]()
Tudom én ezt. Nem csak kishazánkban megy ez így. Csak tűlünk keletre nyugatra északra, vagy épped délre, nem heti egy órában csinálják ezt, hanem van több értelmes műsor is, de itt? Mondj még egy olyan időpontot, amikor nem tudod eldönteni, hogy mit nézz. Sok nem lesz az biztos.Kluivertinho írta:Ezt úgy hívják: Harc a nézettségért.![]()
Elég régóta ez megy kis hazánkban.
Ezt úgy hívják: Harc a nézettségért.Drigo írta:Mindjárt felrobbanok! Nem elég, hogy szarakodik a netem és minden frissítésnél újra be kell lépnem, most láttam a TV-ben, hogy a Frei dosszié szerdán este 9-től lesz. A két műsor amit mostanában TV-ben nézek (Szökés és a "Dosszié") persze, hogy egy időben lesznek. De ezen meglepődni sem tudok már két éve, hogy amikor a TV-ben van valami értelmes (számomra!), akkor minden adón jó műsor van. emlékszem egy időben volt a Clássico a Bukás, meg még valami jó műsor...
Felfordul a gyomrom a magyar médiától!
Majd akkor Rád szólok vagy itt, vagy msn-en.Zozzy 5 írta:A Dossziét én is nézem, ha észreveszem, hogy éppen megy...
Viszont akkor innentől szerda este 9, próbálom nem elfelejteni...
Na a nagyközönség előtt is bocsánatot kérek nem akartam a pici lelkedbe gázolni.grecki írta:Köszi! Ez igazán jól esett.
Hát igen nekünk ez már rég leesettgrecki írta:Akkor ezexerint csak nekem nehéz a felfogásom...