Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Pontosan!Szerintem is!Lionel85 írta:Na itt a megoldás: a ventillátorok azért kellenek, hogy a lepedőket lebegtessék, a lepedők pedig azért kellettek hogy lehessen látni, hogy a ventillátorok működnek.![]()
Nemtom h h van... de Sasi képe is nyári..volt is erről cikk asszem itt fent... lehet h nem mindig van fent. Nemtom...Sharkinho írta:Nekem is van ilyen képem, és akkor se voltak kihúzva, azér nem vágtam. Pedig akkor is sütött a nap...
A fehér cuccok asszem váltva voltak kirakva hol páros hol páratlan sávban... és azért voltak hogy a nyári nap ne égesse ki a füvet, ha jól tudom.Sharkinho írta:Azokkal a ventillátorokkal szárítják a füvet, azokat a fehér cuccokat nem tudom hova tenni
Az a zebracsíkos talán csak Győzikének tetszett volna, egyébként tényleg ronda, de nekem Fosteré sem tetszik, voltak ott még jó pályázatok, de sajna az egyik az útra lóg, a másik meg túl sokba kerül. Így maradt Fosteré, amivel meg kellene barátkoznom.huszi írta:ne haragudjatok de... Domingo-Ferre ? raneztek erre a stadionra es kapasbol ravagjatok h a barca stadionja? fekete-feher csikosan? mi koze ennek a barcahoz? mai vilagban a stadionepitesnel egy picit tobbrol van szo annal h vmi ujat,szepet,modernet epitsunk.... ranezek es tokre rideg az egesz.... ejszaka a feher csikok vilagitananak... es? ranezel foster tervere ejszaka es mit latsz? katalan es barca szineket... leszamitva foster es a map architects projektjet..mintha egy vadonat uj stadiont terveztek volna... meg1szer mondom az otletek tenyleg egyediek... jol neznek ki...csak nem egy barca stadion reconstrukciohoz... a map arhitects es foster terve az ami kozel all a barcahoz... ennyi