Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán ezért?Los Banditos írta:Nemértem miért van a kezdőben Thuram.![]()
Az én részemről azt mondom, hogy biztos(inkább csak 95%), és mostmár nem csak a neten lévő műsorújságra hivatkozva mondom ezt, hanem a spanyol bajnokság összefoglalóját követően mindig meg szokták mutatni és el is mondják, hogy mely meccsek láthatók majd a hétvégén a sport tv-n és eszerint is élőben lesz a levante-barca meccs holnap 22:00-korbarca44 írta:Ez biztos?merx írta:én még csak most vettem észre, hogy holnap a mi meccsünk lesz a sport1-en
Ez biztos?merx írta:én még csak most vettem észre, hogy holnap a mi meccsünk lesz a sport1-en
Puyol ne kezdjen, csak most épült fel!Marquez benne sincs a keretben...Replikator írta:Remélhetőleg Puyol-Milito-Marquez-Abidal lesz a védősor.
Ha Oleguer kezd akkor viszonya van Rijkaard-al.
Nem olvasod a híreket? Rafa sérült, Oli tutti kezdő lesz.Replikator írta:Remélhetőleg Puyol-Milito-Marquez-Abidal lesz a védősor.
Ha Oleguer kezd akkor viszonya van Rijkaard-al.
Nekem csak videokazettán van meg, ha megfelel, én elküldöm, de vissza is várnám.Krojf írta:Komáim!
Segítsetek ki, ha tudtok!
Ha valamelyikőtök eltárolta a Barca-Zarát és a minősége DVD-képes,
akkor szívesen látom utánvéttel!
2660, Balassagyarmat, Ady Endre utca 25/a címre kérném, ha lehet!
Előre is pusszantja a küldőt Krojf komátok.
Na, végre egy pozitív hozzáállás. Go R10!ozsimiki írta:Most ne vegyük elő szntem Ronniet! Jól ment a csapatnak annyi a lényeg! De Vele is mehet jól,a kettő nem zárja ki egymást! Bízni kell,és szorítani neki!
redmiller írta:Tegnap végre megint igazi csapatként működött a Barca! Ez Ronaldinhora nézve a legnagyobb kritika... Remélem tanul belőle, hogy már nem csak körülötte forog a világ és összeszedi magát! Akkor nagyon jó évünk lenne, mert egy jó Ronaldinhot minden csapat elfogadna.
Figo autójának lemosása nekem jónak tűnik, és mindezt egy saviola mezben.Krojf írta:Komáim!
Sajnos én tegnap nem láttam a meccset.
Ezért bűnhődnöm kell!!!
Mi legyen? Kaloda, kerékbetörés, akasztás, ujjlevágás, bakó,
életfogytiglan, brazil sorozat egyvégtében való végignézése,
egy éjszaka Calderonnal, úthenger átmenése hab testemen,
Figo autójának lemosása, közmunka a Bérnabeuban, a
"Rettegés foka" című műsorban egy Real zászló megcsókolása,
vagy elég, hogy nem láttam?
Amelyik megfelel, a 1000 Miatyánk után belevágok.
Érdeklődik efelől Krojf komátok.