Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem 1 ideig megtiszteltetés, de ha túlzásba esnek...nyomasztó lehet.Lionel85 írta:Igazából Maradona mutatta be, hogy Leo milyen gólokat fog 20 év múlva szerezni. XD
Egyébként szerintem tökmindegy kivel hasonlítjuk össze, ez neki nagy megtiszteltetés. Ő pedig egy egyén. Lassan hozzá fognak hasonlítgatni másokat.
Értem amit írx!! Én se mondogatom Messinek hogy: Te barátom te vagy az új Maradona!!!:D bárcsak megtehetnémnoname írta:Sztem is hülyeség Maradonához hasonlítani ákárkit.Nem egy játékos roppant már össze a nagy nyomás miatt.Gondoljunk csak az utóbbi évek Maradona utódaira:DAlessandro,Riquelme,Saviola,Tevez,Messi...
Ezek közül igazából csak az utóbbi váltotta be a hozzá fűzött reményeket.![]()
Messi egy egyéniség.Megvan a saját maga stílusa.Az más kérdés h időnként "lekoppint" egy-egy Maradona gólt.
Jó, de akkor is FÓRUM...barca99 írta:Ez igaz, de ez már akkora közhely, hogy hihetetlen.![]()
spanyolviasz rulez?
Tudom hogy Ő MESSI!!! de mért ne hasonlíthatnám bárkihez is szívem joga!!! Majd 30 év múlva ő hozzá fogok hasonlítgatni egy új tehetséget, játékost stb és miért? mert megtehetem!grecki írta:Mi a f*sznak hasonlítgatjátok már Maradónához???
Ő Messi, azt' kész! Nem kell itt Kubalázni sem...
fcjoc írta:..egy nyerítéssel ..Rivaldinho írta:..de most azért közelebb került a szívemhez..
..de am télleg szép tőle, de most csak nem mondhatta azt hogy : "Ki az a liomel mezzi v hogy is mondtad a nevét?" szal érted..
..egy nyerítéssel ..Rivaldinho írta:..de most azért közelebb került a szívemhez..