Cooltiszo írta:TAvaly hol játszott Ronaldinho?????????????????????
Téltől kezdve a BAL SZÉLEN! Ez a nyilasi [auto_cenzúra] hogy a bal szél miatt nem megy neki, ez iszonyatosan nagy hülyeség felejtsük is el. Tavalyy itt úgy játszott hogy szinte fél szezonért a világ legjobbjának választották. És nem láttam az ucssó meccset, de azon kívül javuló tendenciát mutatott, és sokszor érzem azt hogyha nem a meccs legjobbja akkor máris utólsó [auto_cenzúra] a játéka. Tőle sokkal több kell, de azértmég ne hasonlítsuk RIvaldohoz, és ne is várjuk tőle azt, mert még egyenlőre, sztem fejben , messze van tőle.
(GIuly meg nagyszerű szélső, csak amióta sérült volt nem találja a ritmust, év elején foghatatlan volt).
Most a szezonban 2. hullámvölgyünket éljük át, nem lehet egy 3. is mert az már sok lehet, viszont ebből az Osasuna ellen ki kell lábalni, hétvégen 6ot lőttek nekik, vhogy meg kell verni őket, mert több pontot nagyon nem veszíthetünk. A nehéz meccsek csak most jönnek. A real meg nem sokára túl lesz a nehéz meccsein.
Jah..és szerinted IDEN HANYSZOR VOLT A MECCS LEGJOBBJA
A Barca-Milán ellen 1értelmu...de tobbet nem tudnák említeni....
A bajnokságba 2 golt lott akciobol, ami
lássuk be 1 kozéppályástol édes kevés, ezért kapaja a fizetést
2 golt má Gio is rugott, aki ugye balhátvéd.

Meg Iniesta is, aki általában csak csere...
De lehet csak én vártam tole tul sokat...pedig o is csak 1 sima ember, sima játékos...nem tobb... Hiába a szép cselek...a focit golra játszák, és mostanában minden 2. labdát elad...
Lényegében tavaly is csak 1 jo féléve volt...DE idén má csak max 1 jo negyed éve lehet, amiért lássuk be tulzás lenne az Aranylabda.