Alessandro írta:Arra emlékszem még nem oly rég itt, egy BArcás írta " Szerethető futballt játszik ez a madrid,pont az ilyen fociért szerettem a BArcát meg még anno" nos mostanra már csak mák ez mák az is ..... hmm BARKÁSOK ,hamar változik a véleményetek.... és ne nevezelek titeket divatdrukkereknek?? kizárt... Lehet ha jővőre a Valencia pl lesz ilyen erős ,már VAlencia fanok lesztek... szánalom ez a véleményingadozás... saját magatoknak mondtok olykor ellent..és ne nézen az ember titeket 11 év alattinak .
Már előttem leírták, hogy ha elismerjük egy csapat teljesítményét (inkább vall egy korban érett ember véleményéhez) az nem azt jelenti, hogy neki szurkolunk (én például soha nem tudnék a madridnak szorítani). Az okfejtésed (már ha lehet annak nevezni) itt megbukik (na ki a 11 éves?).
Másik meg a BARCA oldalon nem kéne gúnynevekkel illetned a csapatunkat. Egyrészt vendégként ez modortalanság, másrészt egy általános rossz képet rögzítesz a BARCÁSOKban a madrid szurkolókról!
Ezt nem értettem soha, hogy, mi a fenének regeltek ide, ha nem tudtok ember módjára viselkedni????????
Azulgrana para siempre!!!