Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, Johan sztem sem gec.izésből mondta amit mondott, hanem hogy felspannolja Ronit, nem volt benne rosszakaró dolog... megint a média fújta csak fel sztem... Cruyff, meg szerintem amior aranylabdákat nyerte, egyedül Gerd Móllerrel, Beckenbaueral és Georg Best-el kellett versenyeznie, de George Best már nem volt akkor a csúcson mint '68-ba, Gerd Müllernek is leáldozott a csillagja, a 75ös szavazáson asszem (fater szerint) nem volt egyértelmű a szavazás, és hogy Cruyff nem volt annyira kimagaslóan jó mint -1-2 éve Roni, kijött neki a lépés, ennyi... csak faterom visszaemlékezéseLG írta:Cruyffnak meg pont az a dolga h beleüsse mindenbe az orrát, és igy tanácsokkal segitse a csapatot. És szinte mindig igaza is van. Amugy meg alap, h egy játékosnak a klubbja élő legendáját tisztelni kell.
Én most ezért nagyon megharagudtam Ronaldinhora
Tisztelni kell, de egyet érteni Vele - nem. Nem hinném, hogy R10 nem tiszteli Cruyff-ot, csupán egy picit helyre tette. És különben is: kívülről mindig könnyebb. Attól, hogy Barcelonában él, kinn vann a meccseken, a klubhoz közel van, nem biztos, hogy tudja mi folyik az öltözőben.LG írta:Cruyffnak meg pont az a dolga h beleüsse mindenbe az orrát, és igy tanácsokkal segitse a csapatot. És szinte mindig igaza is van. Amugy meg alap, h egy játékosnak a klubbja élő legendáját tisztelni kell.
Szerintem a tisztelet hiánya bőven BŐVEN Cruyffnál kezdődött...LG írta:Cruyffnak meg pont az a dolga h beleüsse mindenbe az orrát, és igy tanácsokkal segitse a csapatot. És szinte mindig igaza is van. Amugy meg alap, h egy játékosnak a klubbja élő legendáját tisztelni kell.
Hát nincs igazatakivini írta:Hát sztem Ronnie is a klub egyik nagy alakja szóval...
Másrészt meg igaza van...
Jamypeter írta:"Johan Cruyff azt mondta, hogy egy futballista nem tud megélni a múltjából, hanem a jelenéből kell.
Ő még most is a múltjából él."
Bravó Dinho!!!!!!!!!!!!!! Szép válasz![]()
![]()
![]()
Én is. pont jo volt a kameraállás. Mondta is a kommentátor ( csak a hosszú összefoglalot tudtam megnézni) , hogy milyen fura kamállás. Mondom pont jo, mert elindulhat. ÉSNEMFCB_gábor írta: Én akkor akdtam ki rajta amikor a félpályánkról kapott egy indítást amit szépen le is vett, de aztán megállt. 1 védő volt vele szemben, őt kicselezve szabad lett volna az út a kapuig, de nem csinált semmit, megállt és bevárta Abidalt.
fejem fogtam
Ettől a produkciótól csak jobb lehet...Rivaldo11 írta:Kezdetnek.-a pihenője után-ez nem volt rossz. Kiváncsoi vagyok, mit mutat a hétvégén. Bízom benne, hogy tovább javul.
Pedig a második félidőben annyit csinált, mint amennyit Attya mondott. Most azért mert mindenki bízik és reménykedik benne, a seggét se kell kinyalni, és minden kis apróságért áradozni róla.takivini írta:Hát nemtom te hovanéztél előző szezonban ha ez neked új...Attya írta:Az első félidőt nem láttam végig, szóval, arrol nem nyilatkozom. De amit a második félidőben csinált az = a 0-val!!! én nem tom mi van vele, de, h 10 passzábol 8 hátrafelé megy az már sok, és a legdurvább az, h 1 az 1ben szinte már senkit nem tud +verni!!!! +sem próbál cselezni, inkább jön 1 alibi passz vmerre, de leginkább hátra felé!! Soha nem lesz már a régi:((( mintha nem is ő lenne:((((
De azért peace
Hát nemtom te hovanéztél előző szezonban ha ez neked új...Attya írta:Az első félidőt nem láttam végig, szóval, arrol nem nyilatkozom. De amit a második félidőben csinált az = a 0-val!!! én nem tom mi van vele, de, h 10 passzábol 8 hátrafelé megy az már sok, és a legdurvább az, h 1 az 1ben szinte már senkit nem tud +verni!!!! +sem próbál cselezni, inkább jön 1 alibi passz vmerre, de leginkább hátra felé!! Soha nem lesz már a régi:((( mintha nem is ő lenne:((((