Premiership / The FA Cup
-
- Llegenda del Barça
Oda megy, ahova akar, Ő dolga. Most miért ne vállaná el?
Én kiváncsi leszek, mit tud belőlük kihozni, most majd megmutatkozik Henk valódi tudása. Nálunk valszeg húzóember volt, viszont az Ajaxban erre rácáfolt. Itt a lehetőség. Nem mondom, hogy szimpi lesz vele a cselszi, de a modor biztos más lesz Henkkel, mint Mourinhoval. Márha elmegy...
Én kiváncsi leszek, mit tud belőlük kihozni, most majd megmutatkozik Henk valódi tudása. Nálunk valszeg húzóember volt, viszont az Ajaxban erre rácáfolt. Itt a lehetőség. Nem mondom, hogy szimpi lesz vele a cselszi, de a modor biztos más lesz Henkkel, mint Mourinhoval. Márha elmegy...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
1. Nem megy szntem.Scorpio írta:Grat!Replay írta:Ügynöke szerint Henk ten Cate már megegyezett a Chelsea-vel
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=155968
Szép a második hely!
2. Nem 2.,hanem 4.vagy lejjebb lesznek idén

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Grat!Replay írta:Ügynöke szerint Henk ten Cate már megegyezett a Chelsea-vel
Szép a második hely!

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Ügynöke szerint Henk ten Cate már megegyezett a Chelsea-vel
Hopp, vettem a fáradságot és elolvastam, h csak nem is ő lenne a vezetőedző
Akkor meg asszem szora sem érdemes 

A rosseb tudja aztán h mekkora volt a szerepe benne
Most valoban nagyon jol m1 szekér, ugyhogy fölösleges is bexélni rola h vissza jöjjön vezetőedzőnek. A cselzibe meg mehet miattam, bár nem hiszem, h pont ő kéne oda, elvégre még semmit nem mutatott edzőként, sőt, eddig 1átalán nem tünik nagy edzőnek 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na azért az elmúlt hetekben elég toppon van a támadó játékReplay írta:Nálam a legfontosabb szempont, hogy mikor itt volt, nem volt ez a fajta ötlettelenség, mindig látványos volt a csapat támadójátéka.dickricsi írta:Sztem is. Így utólag úgy tűnik ő volt itt a stratéga, ő dolgozta ki a hadrendet, taktikát, felállást. (legalábbis az ő ideje alatt a BL-ben mutatott céltudatos, eredményorientált játékot azóta sem nagyon láttam)

Nálam a legfontosabb szempont, hogy mikor itt volt, nem volt ez a fajta ötlettelenség, mindig látványos volt a csapat támadójátéka.dickricsi írta:Sztem is. Így utólag úgy tűnik ő volt itt a stratéga, ő dolgozta ki a hadrendet, taktikát, felállást. (legalábbis az ő ideje alatt a BL-ben mutatott céltudatos, eredményorientált játékot azóta sem nagyon láttam)
Sztem is. Így utólag úgy tűnik ő volt itt a stratéga, ő dolgozta ki a hadrendet, taktikát, felállást. (legalábbis az ő ideje alatt a BL-ben mutatott céltudatos, eredményorientált játékot azóta sem nagyon láttam)
-
- Entrenador del Barça
Én is,mert hiszem,hogy az ő munkája(rtészben) segített minket a megnyert címekhez.Replay írta:Ha vmilyen oknál fogva nem úgy sikerül a szezonunk, ahogy elterveztük, őszintén örülnék, ha visszatérne, mint vezetőedző.
Ha vmilyen oknál fogva nem úgy sikerül a szezonunk, ahogy elterveztük, őszintén örülnék, ha visszatérne, mint vezetőedző.
Ha tényleg felajánlják neki, sztem tutira elmegy. Anno elment innen, mert az Ajaxban mégiscsak edző lehet... Most itt van a lehetőség, egy újhabb kihívásra. Edző lehet, ráadásul az Ajax és a Chelsea között elég nagy a különbség. (legalábbis a bajnokság erősebb, a keretük is, BL, etc.)
sport.es
Állitólag a Chelsea Ten Cate-t akarja szerződtetni. 

-
- aka Game90
Tottenham - Aston Villa 4-4
20' [1 - 0] D. Berbatov
22' [1 - 1] M. Laursen
33' [1 - 2] M. Laursen
40' [1 - 3] G. Agbonlahor
59' [1 - 4] C. Gardner
69' [2 - 4] P. Chimbonda
82' [3 - 4] R. Keane (pen.)
90' [4 - 4] Y. Kaboul
I Love Martin Jol
hatalmas 
20' [1 - 0] D. Berbatov
22' [1 - 1] M. Laursen
33' [1 - 2] M. Laursen
40' [1 - 3] G. Agbonlahor
59' [1 - 4] C. Gardner
69' [2 - 4] P. Chimbonda
82' [3 - 4] R. Keane (pen.)
90' [4 - 4] Y. Kaboul
I Love Martin Jol

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Director del Fútbol
Előbb-utóbb úgyis játékba lendül a MU és akkor nem 1-0-ra fogják hozni a meccseket.Tavaly rengeteg látványos meccset produkáltak,idén eddig nincsenek formában,így csak 1-0-ra hozzák a meccseket.De lesz ez még jobb is!
-
- Llegenda del Barça
Ha ugyan azzal a mákos, szerencsés játékkal nyerik a meccseket, akkor én meg fogom jegyezni
A véleményem leírom, mivel a topic erre van. És ha ez olyan, ami kicsit fintorog a MU játékát láttán, akkor is ez van
De nyugi, annyira nem izgat a MU, úgyhogy nem fogom sokszor leírni

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem is azért írtam,h bárki elélvezzen,én se tettemZozzy 5 írta:Az, hogy szépen és jól játszottak tavaly szerintem mindenkinek tiszta volt anélkül is, hogy élvezkedtünk volna rájukozsimiki írta:Tavaly nem vettem észre,h minden győzelem után lelkendeztetek volna,h milyen jók voltak,és jöttek volna a grt,grt,grt szép meccsek,most viszont....
na mind1,az nevet aki a végén.....Mi barcások vagyunk, nem fogok elélvezni rájuk
![]()
Ez a cselszis dolog pedig csak egy észrevétel, engedelmeddel

Azért remélem feltűnt,h nem írtam egyik hszemben sem,h ezt szabad,azt nem szabad,nem kell itt irogatni,h engedelmemmel...reagáltam a hszre ennyi. Ahogy te is.