2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na ez három különböző dolog. Csak azért mondod, mert neked tetszik, amit csinál a pályán és azon kivül. Lelked rajta.Hubi írta:Számomra érthetetlen hogy miért fikázzák ennyien Hamiltont. Szerintem ez egyértelműen Vettel hibája volt. Hamilton teljesen megérdemelten lesz VILÁGBAJNOK!!!
Jajj fejezzük már be ezt a Ferrari klón szöveget meg az ilyeneket!ozsimiki írta:....ha nem nézzük a Ferrari klónt.....
Kire gondolsz?ozsimiki írta:Ejha a sok Alonso fan nehezen emészti meg ezt....
Nemnem, Sato az igazi kamikáze!mypeter írta:Hát esetleg pl Yamamotót lehetne "rávenni", hogy lekörözésnél akadjon össze a 2 McLarennel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mondjuk mert a szabály így szól a 40.8-as pontban.barca99 írta:Miért is?Tibi1982 írta:Amúgy meg büntessék csak meg ezt a kis k.....ccsögöt. Ráférne.
Csak azért, mert ő Hamilton, és azt hiszi neki mindent lehet. Pl. Alonso affér a boxban. Tényleg amúgy szabálytalan volt. Ilyet még senkitől nem láttam, hogy kihúzódik a pálya szélére. Büntessék csak meg.barca99 írta:Miért is?Tibi1982 írta:Amúgy meg büntessék csak meg ezt a kis k.....ccsögöt. Ráférne.
Hát ez meg valami új értelmezése a mindenki szónak?ozsimiki írta:[Hát elég nevetséges lenne,a mezőnynek ilyenekre fel kell készülni a biztonsági autó mögött,az elől álló szabályozza a tempót...mindenki így szokta csinálni ahogy Hamilton....
nem lesz bünti.
Miért is?Tibi1982 írta:Amúgy meg büntessék csak meg ezt a kis k.....ccsögöt. Ráférne.
Nálam ez sántít. Ha villog a lámpa, nem melegíthetsz gumit y féket?Attya írta:miután lekapcsolja a biztonsági autó a lámpát már lehet trükközni de itt még szó sem volt róla, és itt itélet idő volt szóval aki mögötte halatt semmit nem láthatott és ezt tudnia kellett másrészről pedig van 1 szabály amit most olvastam, h 5 autónyi különbséget tartani kell!!!
Egytértek mindenben, talán csak egy valami, hogy a 8 pontszerző az jó, igy többeknek van miért küzdeni, viszont tényleg többet kéne adni az első helyért! Lehet hogy el kéne szakadni a 10 pontos rendszertöl, és váltani vmi amerikaiasra?LG írta:Tud a Hamilton, az biztos, DEAlonsoban 1etlen dolog ami szimpatikus nekem, h mindig küzd, hajt, kockáztat a győzelemért, Hamilton viszont fososan versenyzik. Pl. ahányszor Alonso mögül indult ugy, h vmelyik Freka mögötte volt, nem is probálta a spanyolt megelőzni, csak a pozicioja védésére figyelt. De ez nem csak rá igaz, nagyon kevés versenyző mer sajnos kockáztatni. Kimin is meglepődtem, a Mclarennél sokkal motiváltabban, beválalosabban versenyzett. Massa viszont szintén mindig hajt, és probál előremenni, csak ő meg nem olyan jo képességü, mint a másik 3. Ezért is volt sokkal jobb a régi pontozás...akkor sokkal többet ért egy futamgyőzelem, csak hát ez is egy volt azon a szabálymodositásokbol, amit azért csináltam, h Schumit le lehesseb győzni...
De mivel ő már nincs vissza lehetne a régi szabályt állitani
Ha lesz is, pontokat nem vesznek el tőle, max a következő versenyen 10 hellyel hátrébb sorolják a rajtkockán. Szóval, a bajnokság végét nem hinném, hogy befolyásolja.ozsimiki írta:Hát elég nevetséges lenne,a mezőnynek ilyenekre fel kell készülni a biztonsági autó mögött,az elől álló szabályozza a tempót...mindenki így szokta csinálni ahogy Hamilton....Attya írta:Remélem Hamiltont +büntetik és akkor jó izgalmas lesz a hátralevő 2 futam!!!
Hajrá ALONSO
nem lesz bünti.