Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem nem balbekk Puyol, csak 4 védő, 3kp, és 3 támado van a csapatpan, az nem kell figyelembe venni pontosan melyik poxton játxanak, de amugy korrekt. Kivéve perxe Cannavrot, de pl. én Ronaldinhot sem tenném bele.Vito írta:csababarca írta:http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=62885![]()
ez az 'év csapata' (a cikk alján) nagyon fiktív.
Puyol balbunkó, zéró vkp és 5 támadó
csababarca írta:http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=62885
Épp ez a bökkenő.Agüero még "csak" egy hatalmas tehetség, mert még egy igazán erős csapatban, igazán erős csapatok ellen nem bizonyított.Messi már kiérdemelte h azt mondják h zseni, Agüero még sokat kell ehhez bizonyítson!mypeter írta:Nem igazán más a poszt. És nem mondott nagy hülyeséget. Sztem Agüero szintén zseni....
mypeter írta:Miért mit vártatok? Ugyanaz a karrier 1 év hátránnyal... Ő is UVB legjobbja, (nemtom hogy hivataloasn is-e, de én láttam), 17 évesen a 3 nagy egyikében kezdett, tavaly már gólt lőtt a barcának, és 1 évvel fiatalabb, mint Messi és vezeti a góllövő listát, nemtom az UEFA-ban lőtt-e gólt és mennyit, de gondolom igen. Erre mint mondjon? Uraim Messi sokkal jobb nálam??? Ezt nem várhatjuk tőle. És tény hogy nagy spíler, lehet, hogy 3-4 év múlva az argentín válogatott (és tán a barca) ékpárja lesz a világ legjobb ékpárja.
De a lényeg: ettől még nincs elszállva magától, a kérdés volt provokatív.
Akár Ibrahimovicot is idézhette volna: "Nem vagyok nagyképű, csak tisztában vagyok a képességeimmel..."noname írta:Agüero télleg eléggé el van szállva magától.Míg ő még csak egy nagyon nagy tehetség,addig Messi már azonkívül h kora alapján még mindig tehetség, de már a legjobb a világon a maga posztján.
LG írta:Én is. De elméletileg még Ronaldinho is nyerhet Aranylabdá(ka)tDanka00792 írta:lionelmessi19 írta: Olyan magaslatokat vetít maga elé a srác, hogy szerintem nem kell azon aggódnunk, hogy lesz e aranylasztija. Inkább azon hogy lesz e 4.
Ezzel az a baj hogy ronaldinhorol is ezt hittem....
Én is. De elméletileg még Ronaldinho is nyerhet Aranylabdá(ka)tDanka00792 írta:lionelmessi19 írta: Olyan magaslatokat vetít maga elé a srác, hogy szerintem nem kell azon aggódnunk, hogy lesz e aranylasztija. Inkább azon hogy lesz e 4.
Ezzel az a baj hogy ronaldinhorol is ezt hittem....
lionelmessi19 írta: Olyan magaslatokat vetít maga elé a srác, hogy szerintem nem kell azon aggódnunk, hogy lesz e aranylasztija. Inkább azon hogy lesz e 4.
Meg hát azért azt is hogy meg fogja értenilionelmessi19 írta:Remélem! mármint hogy rászólnak.Zozzy 5 írta:Szerintem rá fognak szólni a csapaton belül is emiatt, és szerintem meg is fogja érteni.