Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha gondolod, csütörtökön elvihetem, az enyém itt van nálam Pesten.gnorbert írta:Sziasztok!
Nagy örömmel meglesnék egy ilyen pólót teljes életnagyságban mielőtt méretet mondok, ám ha erre nincs mód úgy a tippem...
Csak, hogy bonyolítsuk a dolgot, írd már be Zsuzsi és a Te pólóméreted is kössz.(a listába)Perrero írta:csakh bonyolitsuk, elpratét is az én cimemre lökd majd, gracias
Hú köszi szépen.Enrique írta:http://www.sendspace.com/file/19xocw
Itt van minden anyag, amivel dolgoztam anno.
Hajrá!
Oks, egyenlőre annyit tudok mondani, hogy úgy néz ki, hogy a felső határ 3500 (postával együtt). Az ár mondjuk függ attól is, hogy hányan rendelnek több --> olcsóbb, eljutottunk a 22es csapdájához.Oleguer írta:Hát őszintén megvalva érdekelne a dolog, de majd csak akkor tudok biztosat mondani, ha pontos árat tudsz mondani.
Hát őszintén megvalva érdekelne a dolog, de majd csak akkor tudok biztosat mondani, ha pontos árat tudsz mondani.Drigo írta:Oleguer!
Kb 3500-3000 lenne az ár még nem tisztázott, kb jövőhétre tudok biztosat mondani, fizetés, lehetőleg utalással, vagy rózsaszín csekken. Szállítást egy bizonyos Magyar Posta nevű cég végezné, Pesten személyesen is megoldható (akár)