Élő közvetítések
Gratula a csapatnak. 1ébként Maxi beállt 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nagyon remélem h Edmilson jó lex hátul Puyollal.Enrique írta:Egyértelmű h 1ikőjük sem való a kezdőbe - megkockáztatom - még a Barcába sem.Kenny írta:Sylvinho igen de oleger(nem tom hogy irják pontosan)télleg nem nem üti meg a szintünket!![]()
Gio 20x jobban megérti magát Ronaldinhoval!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Azért tudod, "Ne igyunk előre a medve bőrére"!garry77 írta:Csövi!
Csak álltalatok tudtam követni a meccset, és mivel megint nyertünk, megyek és iszok egyet!![]()
Ja és egyből hozok még egyet, mert mint az előbb olvastam a Reklám kipap (le van vajazva), amire megint inni kell, de lehet, hogy már a cselszki elleni győzelmet is megünneplem előre!
Csövi!
Csak álltalatok tudtam követni a meccset, és mivel megint nyertünk, megyek és iszok egyet!
Ja és egyből hozok még egyet, mert mint az előbb olvastam a Reklám kipap (le van vajazva), amire megint inni kell, de lehet, hogy már a cselszki elleni győzelmet is megünneplem előre!

Csak álltalatok tudtam követni a meccset, és mivel megint nyertünk, megyek és iszok egyet!

- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Így van. De PUYOL se sokkal marad el mögötte. Amit Valdes nem tudott védeni, azt ő megtette.nb.nb.nb írta:Én már előre bejelentem a meccs emberét:VV![]()
![]()
kib...ott jól védett
Nehéz, de értékes győzelem volt. Csak így tovább, a neheze még csak most jön!
- Blasko
- Jugador del Barça
Győztünk.
De hogy Oleguer már megint miket csinált
...a hajam az égnek áll tőle.VV-nek és Puyolnak sokat köszönhetünk.Ha így játszanak a Chelsea ellen is, akkor biztos hogy tovább megyünk.
BARCELONA
Most pedig hajrá Vale.

Most pedig hajrá Vale.

- ronaldo
- Jugador d'estrella
Nekem az nagyon nem tetszett a meccsen hogy a Barca védoi, foleg Oleguer (Puyol kiválo volt) a csatárok elott voltak és tobbszor is bejátszották mogéjuk a labdát.
De gratula a csapatanak a gyozelem a lényeg
De gratula a csapatanak a gyozelem a lényeg

Forza Barca!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Egyértelmű h 1ikőjük sem való a kezdőbe - megkockáztatom - még a Barcába sem.Kenny írta:Sylvinho igen de oleger(nem tom hogy irják pontosan)télleg nem nem üti meg a szintünket!

Gio 20x jobban megérti magát Ronaldinhoval!
-
- Entrenador del Barça
0-1 a cselszkinek is ,Joe Cole rúgta