Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
H az előttem szólókat idézzem:"ez marhaság!"davi10 írta:Egyértelműen Messi Henry Ronaldinho és dos Santos csatársor kell...
Eto'o tavaly sem volt valami jó és a sérüléssel mégjobban kijött a formából...
Eto'o-t cseréljék Fabregas-ra vagy Lampard-ra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haider írta:egyértelmüen Lionel Messi a világ legjobbja de azt nem értem hogy miért gondolja messi hogy ronaldinho a világ legjobbja ronaldinho már nagyon [auto_cenzúra] szerintem
Egyes embereknek érdekes nézőpontjaik vannak...mondjam h van benne divat? ez definiálja a leginkább h se hozzáértés nincs, se semmi.Egyértelműen Messi Henry Ronaldinho és dos Santos csatársor kell...
Eto'o-t cseréljék Fabregas-ra vagy Lampard-ra Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Az.varga tamás írta:Ez egy marhaság.davi10 írta:Egyértelműen Messi Henry Ronaldinho és dos Santos csatársor kell...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igen, ezért kapják minden évben egyéniségek..."...a futball igazi nagyjai nem egyénieskedő játékosok..."
Aha és te egy Henry-Bojan csatársorral vinnéd végig a szezont? Mert befejezőcsatárnak csak e két játékos van, bár én Henry-t sem nevezném igazi befejező csatárnak, Eto'o inkább az, Bojan meg még fiatal. Lampard pedig szintén nem fiatal, akkor már inkább Cesc, de ő középpályás, tehát még mindig csak két csatár maradna...davi10 írta:Egyértelműen Messi Henry Ronaldinho és dos Santos csatársor kell...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szintén.varga tamás írta:Ez egy marhaság. Szerintem.
Roni egyre jobb formában van.. szerintemHaider írta:egyértelmüen Lionel Messi a világ legjobbja de azt nem értem hogy miért gondolja messi hogy ronaldinho a világ legjobbja ronaldinho már nagyon [auto_cenzúra] szerintem
Eto csatár... Fabregas meg Lampard enyhén szolva sem az.. nincs értelme a cserénekdavi10 írta:Egyértelműen Messi Henry Ronaldinho és dos Santos csatársor kell...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez egy marhaság. Szerintem.davi10 írta:Egyértelműen Messi Henry Ronaldinho és dos Santos csatársor kell...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4 csatárt én nem játszatnék egyxerre azér az kockázatos!!!davi10 írta:Egyértelműen Messi Henry Ronaldinho és dos Santos csatársor kell...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudom, de se Fabregas, se Lampard nem kifejezetten éket jáxik... Úgyhogy ez teljesen lehetetlen szerintem... Meg a klubbnak szüksége van egy egészséges Eto'o ra! Nem kicsit érzik egymást R10 el... Még, ha néha kicsit önfejű, akkor is kell a csapatnak... Lampard, meg Fabregas se lenne egy olcsó mulatság... És a Barca nem arról híres, hogy több 10 millió eurókkal dobálóznánk( nem úgy, mint a RM):D:D (:davi10 írta:Egyértelműen Messi Henry Ronaldinho és dos Santos csatársor kell...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
egy csúcs formában lévő Ronaldinho még mindig a világ legjobbja xtem és Messinek ő a példaképe és nagyon jó barátok!!!Haider írta:egyértelmüen Lionel Messi a világ legjobbja de azt nem értem hogy miért gondolja messi hogy ronaldinho a világ legjobbja ronaldinho már nagyon [auto_cenzúra] szerintem
Ugyanezt gondoltam Dinhorol is! Ő is eléggé élvezte a focit. Emlékezz a mosolyokra....Lionel85 írta:Messiben viszont mindig meglesz a motiváció, ha megnyeri az Aranylabdát, ha nem, rá nem jellemző a visszaesés. Meg hát még nagyon fiatal, ő nem munkának tekinti a futballt, emiatt nem megy el a motivációja.
Kivéve akik megkapják még 2x, mint pl. RonaldoMr. Master írta:Hát én nem bánnám, ha nem a kis argentín kapná, eddig minden Aranylabdásnak lefelé ívelt a pályája a bogyó után...ozsimiki írta:Sajnos szntem kizárt,h a mi kis zsenink nyerje![]()
![]()
Ugyanaz a szitu,mint 3éve is volt...akkor Ronnie varázsolt,csak ámultunk,de nem Ő kapta,mivel nem nyert semmit sem....hanem a Bl győztes Seva...most Messi varázsol már tavasz óta szinte...de nem nyert semmit....Kaka fogja kapni,sajnos....(ill megérdemli a Brazil,csak az a gondom,h aki nem nyer,de kiemelkedően játszik az eleve hendikeppel indúl...)
Akkor sevcsenko nem nyert béelt, akkor Deco nyert BLt, Henry meg nyert veretlenül egy bajnokságot, + Aranycipő + Van Nistelrooy is több golt rugott mint az Seva. Ez 3 + 1 Ronie 100x inkább megérdmelték volna, de mivel ukrajnábal ált a bál, ezértl megkapta seggcsenko az Aranylabdátozsimiki írta:Sajnos szntem kizárt,h a mi kis zsenink nyerje![]()
![]()
Ugyanaz a szitu,mint 3éve is volt...akkor Ronnie varázsolt,csak ámultunk,de nem Ő kapta,mivel nem nyert semmit sem....hanem a Bl győztes Seva...most Messi varázsol már tavasz óta szinte...de nem nyert semmit....Kaka fogja kapni,sajnos....(ill megérdemli a Brazil,csak az a gondom,h aki nem nyer,de kiemelkedően játszik az eleve hendikeppel indúl...)
Az idén rendben van hogy Kaká kapja! de tavaly Cannavaro pfff...ozsimiki írta:Sajnos szntem kizárt,h a mi kis zsenink nyerje![]()
![]()
Éppen az, hogy nem adná neki, de elismeri, hogy jó játékos!Rivaldinho írta:Cannavaro szerint is Messi a legjobb ha jól értelmezek egy cikket, de lehet h nem akkor viszont sorry