2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
végre megjött Frenky esze, Thuram jobbhátvédnek, és nem oliLos Banditos írta:A kezdőnk: Valdés,-Thuram-Puyol-Milito-Abidal,-Xavi-Deco-Guddy,-Messi-Henry-RonaldinhoSharkinho írta:Glasgow Rangers - FC Barcelona
(20:45)
TV: Viasat 3![]()
A kezdőnk: Valdés,-Thuram-Puyol-Milito-Abidal,-Xavi-Deco-Guddy,-Messi-Henry-RonaldinhoSharkinho írta:Glasgow Rangers - FC Barcelona
(20:45)
TV: Viasat 3
Én úgy döntöttem bármi is történt a meccsen felmentem a felelősség alól Franket!!! ha ennyi a sérült meg minden ááá ő se tud mit csinálni!!Ronaldinho&Barca írta:4:1?????? nem ez nem lehet igaz... ez vicc... nem hiszem el...![]()
![]()
![]()
![]()
Tudjátok mit ha ez a pár hét csak fellángolás volt akkor frenk mehet innen lehet még a top3 -ba se lennénk de ha jól választ a vezetőség akkor legalláb menne .......de sok a sérült is...Saviola írta:Ez még kellett..4-1..
végre értelem is nem csak a fika... a 4 meg má csunya mégha 10en fejeztük is beadamo írta:Campeonesmadrid...légyszíves ne vergődjél !
Lehet ,hogy ma kikaptak ...de lehet mi is kikapunk...benne van !
nem hátha TUTIRA!!!! ELLENSZURKOLÁSPOWA!!!Mihu írta:Hát végül is igazad vankailniris írta: a 22h sport1-en nem volt semmi provokáló csak figyelmeztettett minket arra hogy nézzük a real kínkeserves elvérzésének kezdetétAbban tudok reménykedni hogy az Espanyol most állítólag nagyon jó formában van, behívtak 3 játékost is a válogatott meccsekre sőt Tamudo és Riera gólt is rúgott....hátha
Jó én elhiszem hogy nagy Barca drukker vagy meg minden...hidd el én is...régóta. De nem tom miért kell egyből a bírónak esni úúúúúúgy...hogy előtte leírod hogy megnéznéd azt a két 11-est. Magyarul nem láttad a meccset. Akkor honnan tudod hogy nem volt teljesen jogos mind a 2?Ronaldinho&Barca írta:Ugygondolom az az első gól eldöntött mindent! Deinkább 2.!
A Barca játékosai eléggé "letörnek" igy lelkileg és nehezzen tudnak felállni vagy azaz sehogy sajnos!:( Megnézném azt a két11-est h 11 es volt e.. a bíró meg elmehet a...
Remélem keddig kipihenik maguk a fiuk és bevágunk 6-ot a Rangersnek és visszajön a becsületünk!!!!
Hajrá Barca!!!!