Nem hiszem el, hogy elégedett vagy az utóbbi másfél évével. Ha igen, akkor szerintem ez vall szűklátókörűségre. Kb hárman vagytok itt a fórumon, akik a gyatra teljesítménye(i) után is teljes mellszélességgel kiálltok mellette. Én úgy hallom a pártatlan focikedvelőktöl is, hogy szerintük sincs minden rendben vele. Azt pedig ne gondold, hogy minket (kritizálókat) boldogsággal tölt el olyan játékost szapulni, aki akár a világ legjobbja is lehetne. Egyszer már megmutatta. Lehet, hogy csak szerencséje volt?...varga tamás írta:Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség.
Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Director del Fútbol
Ja igen,azt ki is hagytam,amit többen írtak,ez az állandó reklamálás.
Össze lehet hasonlítani Messivel!Messit rúgdossák,húzzák,karmolják stb,de viszi tovább a labdát addig,amíg lábon van,hány gólt szereztünk már ebből?
Ronaldinho tizedakkora szabálytalanságok után már fordul meg és siránkozik a bírónak.Nyílván jogosan reklamált a kezezés után,de ha reklamálás helyett a játékra figyel,akkor lehet,hogy a kipattanót belőhette volna.
Múltkor egyébként azon gondolkoztam,hogy mikor lőtt ő utoljára lábbal akciógólt a Barca-ban?Mert a szabadokon és tiziken kívül egy-két fejesgólja volt még tavaly,de ezer éve nem lőtt olyan gólt,amit régen meccsenként:csel,megindul,gól!
Ha elvennék tőle a szabikat és a 11-est,akkor kb annyi gólt lőne egy szezonban a mostani formájával,mint Zambrotta.
Én abban bízok,hogy ha Eto'o végre meggyógyul és esetleg jól játszik,akkor Ronnie hosszabb távon a padra kerül és elgondolkozik a dolgokról.
Nem felejtett el ő focizni,más gondok vannak nála.
Össze lehet hasonlítani Messivel!Messit rúgdossák,húzzák,karmolják stb,de viszi tovább a labdát addig,amíg lábon van,hány gólt szereztünk már ebből?
Ronaldinho tizedakkora szabálytalanságok után már fordul meg és siránkozik a bírónak.Nyílván jogosan reklamált a kezezés után,de ha reklamálás helyett a játékra figyel,akkor lehet,hogy a kipattanót belőhette volna.
Múltkor egyébként azon gondolkoztam,hogy mikor lőtt ő utoljára lábbal akciógólt a Barca-ban?Mert a szabadokon és tiziken kívül egy-két fejesgólja volt még tavaly,de ezer éve nem lőtt olyan gólt,amit régen meccsenként:csel,megindul,gól!
Ha elvennék tőle a szabikat és a 11-est,akkor kb annyi gólt lőne egy szezonban a mostani formájával,mint Zambrotta.
Én abban bízok,hogy ha Eto'o végre meggyógyul és esetleg jól játszik,akkor Ronnie hosszabb távon a padra kerül és elgondolkozik a dolgokról.
Nem felejtett el ő focizni,más gondok vannak nála.
-
- Director del Fútbol
Ne haragudj,de sztem nem én vagyok a szűk látókörű.varga tamás írta:Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség.
Ha te nem látod azokat a problémákat nála,amiket leírtam(és még sokan mások is leírtak),akkor vagy nem láttad régebben az igazi Ronaldinhot,vagy nem láttál egy éve Barca meccset.
Azért mert régen sokat tett értünk,miért ne kaphatna most kritikákat?
Figyeld már meg,hogy mennyit fut a labdával együtt,és mennyit támadja a kaput!
Az meg vicc,hogy ő a klub legjobb játékosa.
Tényleg az volt sokáig,de most...Szted az elmúlt egy évben jobban játszott,mint Messi?
Ja és nem mindenáron elzavarni akarom,csak azt mondom,hogy ha még hosszabb ideig nem látható nála javulás,akkor ne vegye el a helyet a fiatal tehetségeink elől.
-
- Llegenda del Barça
érdekesen állsz hozzá a dolgokhoz... oleguerrel kapcsolatban nem szoktál fukarkodni az itt előfordulóknál sokkal durvább dehonesztáló jelzőkkel, az úgy látszik belefér (még ha jogos is a felháborodás).varga tamás írta:Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség.
ronaldinhonál nincs helye a kritikának, ő érinthetetlen. akik negatív dolgokat merészelnek leírni róla, azok szűklátókörűek, ráadásul - szerinted - ettől kerekedik erekciójuk.
pedig JELENLEG a hasznosságukat nézve nem sok különbség van a két gyerek között... max annyi, h ronaldinhoról nem rúgnak gólt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Az érdekes szitu volt.. bár a kipattanót ha rágúgja talán gól lett volna.. nehéz ezt megmondnai mivel kb az egész Rangers sorfalat állt a kapuban
de mellékessen megjegyezve és halkan.. ha a villareal kapott két 11-est.. és idén ugy halottam ( javítsatok ki ha nem) hogy a 11-esen bellüli szabálytalanságokat különösebb figyelemmel veszik és büntetik... szóval ha a villareal 2 11-est kapott jogossan.. mi egy kezezésért miértnem kaptunk??? Azért hozom a villareált mert a 2. perc körül 11-est befújni...
Én azért reménykedek hogy látjuk majd az igazi Ronaldinho-t játszani és még sok cselekkel ajándékoz meg minket!

Én azért reménykedek hogy látjuk majd az igazi Ronaldinho-t játszani és még sok cselekkel ajándékoz meg minket!

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem tudom volt-e már, és nem tudom ki emlékezik amikor asszem akkor volt a 11-es gyanus eset a Rangers ellen. Rárúgta olyan 12 méterről, eltalálta a tag kezét, és ahelyett hogy tovább futott volna, mégegyszer rálőtte volna, elkezdett reklamálni, pedig akkor is abszolút gólhelyzetben volt. Reklamált, mutogatott, vágta a pofákat, ahelyett hogy mégegyszer megpróbálja megszerezni a labdát...
Ez - egy az egybe a tavalyi Ronaldinho-féle megmozdulás volt.
Ez - egy az egybe a tavalyi Ronaldinho-féle megmozdulás volt.

- gianni
- Entrenador del Barça
Ronaldinho a miénk és nem eladó!Aprieto írta:Én csak annyit tudok, minden okoskodást nélkülözve hogy Ronaldinho nincs csúcsformában és nem teszi oda magát a Barcáért. Ha ez így folytatódik akkor nem csak pár zsepi fog előkerülni a Nou Campban hanem 90000 emberé. Aztán akkor elgondolkozhat mit is akar...
..meg a vezetőség is hogy nem lenne-e bombaüzlet elcserélni a jelenlegi világ legjobbjára, azaz Kakára.
A jelenlegi legjobb játékos a világon pedig Messi:
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Legjobb volt. Nem tudom te idén miben látod kiemelkedően a hasznát. Magasra tette magának a lécet. Túl magasra.varga tamás írta:Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Úgy látom, pár hét pihenő és erőgyűjtés után tovább folytatódik a klub legjobb játékosának osztása. Gratulálok ehhez minden szereplőnek, akiket ez hatalmas boldogsággal tölt el. Engem pedig mélyen elszomorít ez a szűklátókörűség. 

Én csak annyit tudok, minden okoskodást nélkülözve hogy Ronaldinho nincs csúcsformában és nem teszi oda magát a Barcáért. Ha ez így folytatódik akkor nem csak pár zsepi fog előkerülni a Nou Campban hanem 90000 emberé. Aztán akkor elgondolkozhat mit is akar...
..meg a vezetőség is hogy nem lenne-e bombaüzlet elcserélni a jelenlegi világ legjobbjára, azaz Kakára.
-
- Barça B
Bodi írta:Semmit nem mozog a labdával,ha megkapja soha még csak véletlenül se támadja a kaput,inkább legurítja másnak.
A passzai továbbra is nagyon jók,de ezen kívül nulla,2 hónap alatt fut annyit a labdával,mint régen egy meccsen.
Sajnos sztem egyre egyértelműbb,hogy a 2-3 évvel ezelőtti Ronaldinhot már soha nem látjuk viszont.Ettől még lehet fontos tagja a csapatnak,ha kicsit feljavul,de igazi vezéregyéniség és a csapat legjobbja már soha nem lesz.
Az meg hülyeség,hogy 2 éve nem loholt rajta 4 védő,ugyanúgy védekeztek rajta akkor is,mint most.
El kell fogadni,hogy azt a szerepkört,amit 2-3-4 éve Ronaldinho töltött be,mostmár Messi fogja,most még talán nem érte el azt a szintet,amit Ronaldinho csúcsfomájában mutatott,de el fogja érni,ebben biztos vagyok!
Teljesen egyetértek Veled. Imádtam a játékát régen de ma már csak alibizik. Hiába mondják hogy majd megint lesz a régi formája. Bizony nem lesz soha. Sok pénzt hoz még a konyhára ezért nem adják el. Csapat mentalitása szempontjából nagyon hátrányos ez.
Voltak itt nagy sztárok már de nem tudtam volna elképzelni hogy Stojckov,Cruff,Larson stb így állt volna a játékhoz.
Nem felejtett el focizni csak nincs rákényszerítve a dologra mert hisz több a jövedelme mint az egész vezérkarnak.
Még most is sajnálom hogy Figo elment tőlünk annak idején, még mindig figyelemre méltó a teljesítménye. ezt a mentalítást várom el minde Barca
játékostól.
-
- Director del Fútbol
Semmit nem mozog a labdával,ha megkapja soha még csak véletlenül se támadja a kaput,inkább legurítja másnak.
A passzai továbbra is nagyon jók,de ezen kívül nulla,2 hónap alatt fut annyit a labdával,mint régen egy meccsen.
Sajnos sztem egyre egyértelműbb,hogy a 2-3 évvel ezelőtti Ronaldinhot már soha nem látjuk viszont.Ettől még lehet fontos tagja a csapatnak,ha kicsit feljavul,de igazi vezéregyéniség és a csapat legjobbja már soha nem lesz.
Az meg hülyeség,hogy 2 éve nem loholt rajta 4 védő,ugyanúgy védekeztek rajta akkor is,mint most.
El kell fogadni,hogy azt a szerepkört,amit 2-3-4 éve Ronaldinho töltött be,mostmár Messi fogja,most még talán nem érte el azt a szintet,amit Ronaldinho csúcsfomájában mutatott,de el fogja érni,ebben biztos vagyok!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Valóban néha kioszt egy kötényt, csinál 1 cselt. 4-5 meccsenként 1et.Ronaldinho&Barca írta:Kluivertinho! nem akarok kötekednimert nem szokásom, de ha láttad az ezelötti mecseket amin Dinho játszott lehetett látni h volt h kb 3 embert hagyott ott és cselezte agyba főbe.. ő tud cselezni ha akar!
Régen ez az arány fordított volt.

Szerk.: Persze, hogy tud cselezni, de mért nem akar?

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Kluivertinho! nem akarok kötekednimert nem szokásom, de ha láttad az ezelötti mecseket amin Dinho játszott lehetett látni h volt h kb 3 embert hagyott ott és cselezte agyba főbe.. ő tud cselezni ha akar! 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Még mindig a sírás kerülget, mikor megkapja a labdát, elindul vele, jön egy ellenfél szemben. Dinho megáll, nézelődik és hátrafelé, vagy jobb esetben a mellette álló emberkének passzol. Megijed a védőtől? Ezt nem lehet a fáradtságra fogni. Nem tud 1 cselt megcsinálni, mert fáradt? 2 éve is voltak válogatott meccsek, mégis össze-vissza szivatott mindenkit, akár a válogatott meccsek után is. Ez most kevés, édes kevés. Nem jósolok neki túl nagy jövőt itt.
De ne legyen igazam!

De ne legyen igazam!

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Én megvagyok légedve a teljesítményével.. persze pár éve jobb volt de akkor nem 4 ellenfél loholt a nyakán.. mindenki őrá figyel és igy nagyobb a feszültség és ekkor jön h néha kihagy egy szabadot.. de ha felfrissül kipiheni amgát a csapa tés jólfognak játszani garantáltan mondom hogy a régi Ronaldinhot fogjuk látni aki végigcserezi az ellenséget

Hajrá Ronaldinho!!! Hajrá Barca!!!!!

Hajrá Ronaldinho!!! Hajrá Barca!!!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Mert mondjuk sz.ar volt.Barcaforever írta:Azt a tüzet, ami benne volt mikor idejött, Quaresmában látom, még mai napig nem értem miért kellett eladni.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Abszolut igazad van a szabikkal és a formájával kapcsolatban is.Shandor írta:Úgy teljesít, ahogy. Sajnos kezdünk hozzászokni. Tegnap a csapat sem segítette ki.
DE!! Amiből végképp elegem van, hogy ott, ahol van Xavi, Henry, Deco miért a teljesen formám kívül lévő Ronnienak kell a szabadokat rúgnia?! Rijkaard ezt miért nem látja? Ha mégis, miért nem utasítja R10-et a szabadok átengedésére?

Emberek valljuk ez nem az a Ronaldinho akit megismertünk, mindig jön, h nah majd a köv. meccsen nah majd most, nah volt 2 szép labdalevétele, de azokból nem jön 3 pont.

Rengetegett tett a klubért, de ez már nem az, aki idejött.Nem indul meg a lasztival sőt a többségnél még ha meg is indul nem is nagyon akar tovább menni zuhan egyből, nemúgy 2-3 éve, mikor nem lehetett 2 kézzel lehúzni.
Azt a tüzet, ami benne volt mikor idejött, Quaresmában látom, még mai napig nem értem miért kellett eladni.

Tavaly éles szitukban sem csinált semmit
Télleg keményen fogták, de ahelyett h 1ből továbadta volna a labdát, inkáb szépen komotosan mindig szépen várt, nem csoda h lerohnaták a védők. Igaz, h a csapat sem volt tul jo, de azért még Iniesta, Messi, Puyol, Abidal még égy is muattak vmit 

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ez egy játékgyilkos, brusztfoci volt, ami Ronnienak nagyon nem fekszik, s egyáltalán a csapatnak sem.... ez a meccs nem érzékelteti azt számomra, hogy R10 egyre gyengébb.... egyszerüen ez egy ilyen meccs volt, nem tudtunk velük mit kezdeni, s az ő zsenialitása sem akkor fog kijönni, amikor minden labdaátvételnél 8szor bokánrugják, és ha még ez sem jön be, letépik a mezét.
Nem azt mondom, hogy olyan lesz, vagy egyáltalán lesz olyan valaha, mint 2005-2006ban volt, mert azt egyszerüen lehetetlen tartani, de " éles szituációkban" nyer még nekünk meccseket, s áldani fogjátok egyszer az eget, hogy nem engedtük el a zsoldoshadsereghez!!!!
Csak A Barca!!! Hajrá Ronnie!!!

Nem azt mondom, hogy olyan lesz, vagy egyáltalán lesz olyan valaha, mint 2005-2006ban volt, mert azt egyszerüen lehetetlen tartani, de " éles szituációkban" nyer még nekünk meccseket, s áldani fogjátok egyszer az eget, hogy nem engedtük el a zsoldoshadsereghez!!!!
Csak A Barca!!! Hajrá Ronnie!!!
Több, mint egy klubb...
-
- Jugador d'estrella
Úgy teljesít, ahogy. Sajnos kezdünk hozzászokni. Tegnap a csapat sem segítette ki.
DE!! Amiből végképp elegem van, hogy ott, ahol van Xavi, Henry, Deco miért a teljesen formám kívül lévő Ronnienak kell a szabadokat rúgnia?! Rijkaard ezt miért nem látja? Ha mégis, miért nem utasítja R10-et a szabadok átengedésére?
Az biztos, hogy sem Ronni, sem Henry nem tudja azt nyújtani, ami itt Barcelonában elvárható lenne. Ahhoz meg nem fog senki aszisztálni, hogy itt vezessenek le. (Legalábbis remélem) Hiszen itt is minden a pénzről szól. Nagy a felelősség a vezetőkön, hogy kit igazoljanak és kit adjanak el. Kockáztattak euro milliókat azzal hogy Ronnit nem adták el. Gondoljátok el, milyen kínban van mostanság akár az edző, akár az átigazolásért felelős, akár az elnök. Tudják, hogy amennyiben nem tud normális játékot produkálni R10, fele annyi pénzt sem fognak érte kapni (már ha egyáltalán eladható lesz), mint idén kaptak volna. És itt tényleg nem egy-két millió euróról van szó. Nekünk csak a játéka nem tetszik, a vezetőknek pedig az az értékvesztés ( elég jó szó ide az amortizáció ), amit ezzel a játékkal és hozzáállással elszenved. Nagyon sokba fog ez kerülni még a Barcának...
Csakhogy Messi, és Iniesta eddig a csapat legjobbjai voltak, akiknek ez a meccs meg a vasárnapi nem sikerült, de Ronaldinho mikor játszott utoljára úgy, ahogy ő tud (vagy csak tudottReplay írta:Igen nagy szemétségnek tartom rajta elverni a balhét (megint).
Mert Henry, Messi, Iniesta mit csinált tegnap?

Én biztos kipenderíteném most egy kis időre Henryvel együtt és Bojant, meg Dossantost játszatnám...................
-
- Llegenda del Barça
okés, nem piszkálná senki, és én sem, ha ez a tegnapi szitu egyedi eset lenne nála, de sajnos újabban ez a sztenderd. ha túlteszi magát az ember a személyes szimpátiáján, akkor elég könnyen belátható a dolog.
a barcának nem egy ilyen ronaldinhora van szüksége, hanem arra, aki 2003-05ben volt.
a barcának nem egy ilyen ronaldinhora van szüksége, hanem arra, aki 2003-05ben volt.
PUYOL-XAVI-INIESTA