Annyit nem ér, h peszgot bontjak, de 1-2 uveg sort én is lenyelnék.Zsolti írta:Engem annyira nem érdekel,hogy az a disznaj kinek szurkol,meg kinek nem......dögöljön meg.Ha megdöglik pezsgőt bontok:D

Annyit nem ér, h peszgot bontjak, de 1-2 uveg sort én is lenyelnék.Zsolti írta:Engem annyira nem érdekel,hogy az a disznaj kinek szurkol,meg kinek nem......dögöljön meg.Ha megdöglik pezsgőt bontok:D
Eddigis utáltam Figo-t, ezentúl még jobban fogom!!!Barcaforever írta:És ez íííííííííííííígy van.LG írta:A világ legindorítobb férge, mindenidok legundorítobb futbalistája.Xavi írta:Figo a "kékeknek" szurkol az ott játszó portugál barátok miatt...-sport.es.
No comment... Megutálta azt a klubot, aminek mindent köszönhet...A futtballvilág árulója!
És ez íííííííííííííígy van.LG írta:A világ legindorítobb férge, mindenidok legundorítobb futbalistája.Xavi írta:Figo a "kékeknek" szurkol az ott játszó portugál barátok miatt...-sport.es.
No comment... Megutálta azt a klubot, aminek mindent köszönhet...A futtballvilág árulója!
Vágom, "szorri".HAnonymus írta:Te miről beszélsz, Mester? Én nem azt mondtam hogy fingo for prezident, csak kiváncsi vagyok LG bácsi elméletére, és bedobtam a feltételezéseimet... Ha madridistának jött le, akkor szorri, az nem én vagyok, hanem az öcsém...
Szoval ezért....LG írta: 1ébként fingot Judásnak is szoktak nevezni. Pedig Judás a biblia szerint megbánta az árulását és folakasztotta magát.
Gyerunk Fingo te is![]()
legyeél büszke az árulóra :HAnonymus írta:Miért? Azért mert 50millió dollár az nem harminc ezüszpénz, azért, mert nem csókolta meg Gaspart-t mielőtt ement vagy azért mert nem akasztotta fel magát?
A világ legindorítobb férge, mindenidok legundorítobb futbalistája.Xavi írta:Figo a "kékeknek" szurkol az ott játszó portugál barátok miatt...-sport.es.
Nem real_funghi-t szidom, vele nincs semmi bajom, hanem azon zsörtölődök, hogy idejönnek piszkálni minket, mikor mi ugyanezt tudtommal nem tesszük.redlions írta:Nem értem, hogy miért kell parasztkodni?
Főleg, mikor a másik normális...
A személyeskedést kicsit elfogadhatatlannak tartom. Értem, hogy egyesek szidják a realt, de hogy a másik embert is, (aki normális) azt nem...
Nem téged osztalak, személy szerint ha jól emlékszem rád nem tettem sértő megjegyzést. Csak hangot adtam annak, hogy egyáltalán n em vagyok oda a realosokért. De nagyon. És nem én küldtelek, valamint senkit nem kértem meg, hogy rúgjon ki téged. Egyszerűen annyit mondtam, hogy nem örülök annak, hogy itt vagytok. Nyugodtan gyalázhattok minket a saját oldalatokon.real_funghi írta:Igen. Es tudod mit jelent ez?
"Itt kedvetekre ostorozhatjátok az ősi riválist! "
Azt, hogy a rivalist nem pedig engem.
[/quote][/b]Mivan real_funghi, savanyú a szőlő? Ha nem tetszik, nem kell idejárni, asszem senki nem kért meg rá, hogy ezt tedd! Én személy szerint csak örülnék a dolognak.
Igazad van. Szerintem is meg kéne engedjök nekik azt az egy kapuralövést. Had legyenek ők is büszkék magukra, mert az egész bajnokság alatt csak a hátsónkat nézték, és ez ezentúl se lesz másképp.LG írta:Nem. Kiestek a BLbol. Sajnos ez van...Robinho7 írta:Hm.(Márcsak nekem kell ide írnom).Megint 8 pont a hátrány.Az életbe nem dolgozzuk le?!Megnyerjük az el-classico-t,már nem lesz olyan vészes.Elötte meg talán utána is elkalapálják 1-szer 2-szer Bárszelónát....valószínüleg..de csak ha tovább jutnak a BL-ben..Addig is amortizálódnak..szerintem..akkor nem árt ha tovább jutnak?nemde?..![]()
AZ EL CLASSICON MEG 1LOX KAPURA LOJETEK(mert az elozon nem rugtatok), AZTAN IGERGETHETITEK, H ELKAPTOK MINKET!
Mr. Master írta:Ha mi nem megyünk a reklám oldalára, ők miért jönnek ide? Kezdem egy picit unni őket, de ez van, ezt kell szeretni. Meg hát az egyíetlen jó dolog ebbe, hgy épp őket fogjuk megverni a Bl-ben és mi végzünk előttük a bajnokságban. Aztán majd már külön élvezet lesz nézni, ahogy jönnek ide sírni, hogy az egész idény alatt milyen mákunk volt ők meg minden egyes gólért a vérüket adták.