Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt én is láttamTim írta:Az élet néha különös dolgokat produkál..Most volt valamelyik este a sport1-en póker.Volt egy fickó aki úgy tett mint aki alszik,ténylegesen elterült az asztalon.Egymásután kapta az ászokat,ász párokat!Ha csak egy lappal tudott volna nyeni simán feljött a hiányzó lap.A végén már paklicserét kértek
Nekem volt már ilyen ellenfelem utcsó 10-ben. AA, KK, AK, 1010, AA,...Tim írta:Na ugye! Mondjuk ha ellene játszottam volna biztos nem vigyorgok!Teljesen hihetetlen volt.Tényleg mekkora esélye van annak hogy valaki zsinórban ilyen lapokat kapjon
Hát én amúgy is ha a másiknak egy "kicsi" mákja van, én már akkor is ideges vagyok, nem hogy ilyen helyzetben...Tim írta:Na ugye! Mondjuk ha ellene játszottam volna biztos nem vigyorgok!Teljesen hihetetlen volt.Tényleg mekkora esélye van annak hogy valaki zsinórban ilyen lapokat kapjon
Csak nem azt akarod mondani, hogy 16 éves lettél?! Grat hozzá!Zozzy 5 írta:Így van, ezúton szeretném megköszönni Franknak, a sétáló Ronnienak, és minden alulmotivált játékosnakozsimiki írta:Grt Zozzy![]()
![]()
Úgy,ahogy írtad nélkülünk nem sikerült volna,na meg Frank nélkül hol tartanál![]()
![]()
![]()
![]()
Más: találjátok ki, ki nézhet mától 16karikás filmeket
Így van, ezúton szeretném megköszönni Franknak, a sétáló Ronnienak, és minden alulmotivált játékosnakozsimiki írta:Grt Zozzy![]()
![]()
Úgy,ahogy írtad nélkülünk nem sikerült volna,na meg Frank nélkül hol tartanál![]()
![]()
![]()
NyilvánAsys írta:azért mert 1 szavas hsz-ket írnak!!! Ilyen kommersz tömeg gyártásban nyomják...Zozzy 5 írta:De kapcsoljatok rá Ti is pajtások, odaát a madridistán ez az 5000 lúfa.z![]()
Ennyi még Picsók barátnénknek is van![]()
Míg nálunk sok tartalmas minőség hsz-van!
azért mert 1 szavas hsz-ket írnak!!! Ilyen kommersz tömeg gyártásban nyomják...Zozzy 5 írta:De kapcsoljatok rá Ti is pajtások, odaát a madridistán ez az 5000 lúfa.z![]()
Ennyi még Picsók barátnénknek is van
Egy év alatt azért nem gyönge...Zozzy 5 írta:Na, akkor most egy kicsit felvágok![]()
5000!!