Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Basszus,hogy felejtehettem kiPerrero írta:Ragyogás...Tim írta:A parfüm könyvben 1000szer jobb mint filmen!És tény hogy könyvet nehéz megfilmesíteni,általában teljesen elhibázott verziók születnek pld.:Az Amerikai Pscyho az egyik kedvencem a film meg nézhetetlen..Mint ahogy normális Stephen King filmet sem láttam pedig nagyon jók a könyvei(kivételesen a Remény Rabjai jó film,de azt egy novellából készítették)Szóval én is azt mondom aki teheti az inkább olvassa el előbb a könyvet,és csak utána nézze meg a filmet!
Érdekes módon viszont a film alapján készült könyvek mindig csapnivalóak..![]()
Hát igen, ez a durva! Filmes szakinak adja el magát, és összekever két jól megkülönböztethető színészt annak ellenére, hogy a Bourne trilógia és a Tégla is sikeres mozik (kategóriájukban mindenképpen).Maxi írta:Szerintem meg, csak "szimplán" összekeverte Matt Damont Ben Affleckel!Én nem emlékszem egyik Bornue-ben sem Ben Affleckre...De lehet én vagyok buta!
Szerintem meg, csak "szimplán" összekeverte Matt Damont Ben Affleckel!Én nem emlékszem egyik Bornue-ben sem Ben Affleckre...De lehet én vagyok buta!ozsimiki írta:DEPerrero írta:
nem Matt Damon nyomta a Borune-banBen Affleckre nem emlékszem
![]()
![]()
de talán mintha első részében....
de az tuti,h Matt Damon a főszereplője....
DEPerrero írta:nem Matt Damon nyomta a Borune-banVIII.Henrik írta:Hugomnak nézegetek filmeket, amikor találtam egy friss cikket a tél slágereiről. A cikk szerzője pár mondatos kommentet ír mindegyik filmről. Ezek alapján át is ugrottam pár filmen, DE hirtelen meg kellett álnom, és újrakezdem a böngészést miután elhagyom kedvenc honlapunk a következő sorok bemásolása után :
Idézet: Ez Ben Affleck első rendezése, tehát biztos, hogy megnézem, mivel nagyon bírtam őt az olyan filmekben, mint A tégla vagy A Bourne-rejtély. Drukkolok neki, hogy rendezőként is sikeres legyen, és ezzel a filmmel erre meg is van minden esélye, hiszen egy olyan színészóriást sikerült megnyernie, mint Morgan Freewill.
Magasan szárnyaló cikkírónk sikeresen ki is emelte a betűk döntésével a filmcímeket! Grat neki!
Kiegészítenem szükséges még egy "aprósággal" filmrajongó cikkíronk idézetét: Utolsó mondatában a színészóriás nem más. mint maga Morgan FrreMAN. Az eszem megáll.Ben Affleckre nem emlékszem
Így van! Két hetet szünetel a szökésRajmó írta:nem lesz szökés ezen a héten seKluivertinho írta:Szökés 3. évad 6. részét nem találtam fent mininovan.valami baseball volt/van és ezért nincs
viszont jöhő héten dupla rész
Én anno a Parfümöt moziban néztem a barátnőmmel elméletben miatta néztük mert olvasta könyvben és hogy ott milyen jó volt...Rivaldo11 írta:Én már-amikor szó volt a Parfümről-leírtam h. mennyire [auto_cenzúra]-különösen a vége nevetséges.
De nem ajánlom a Nap utcai fiúkat sem.
Ez a baj, hogyha megcsinálják egy könyvnek a film változatát, mert ahány ember olvassa a könyvet, annyi féle képpen képzeli el az egészet (én legalábbis elképzelem, hogy mi hogy van), és aki a filmet csinálja, az a saját elképzeléseit valósítja meg, és ez nem feltétlen egyezik a Tiéddel, enyémmel Övével stb. Ezért szeretek sokat olvasni, és néha napján sikerül egy-egy értelmes könyvadaptációt is kifogni. Csak az a baj, hogy a mai fiatalok egyre kevesebb könyvet olvasnak...Ezért olyan beszűkűlt látókörüek, ezért nincs képzelőerejük stb.elprat írta:Csak nem szeretek csalódni...
Pedig azzal kellett volna kezdeni, mindent elmond nem úgy mint a film.Bodi írta:Én moziban láttam ezt a filmet és hát...
Nemtom ki az,aki ilyen történetet ki tud találni,nagyon brutális.
A könyvet sztem én soha nem fogom elolvasni.
ozsimiki írta: Szégyen de nem ugrik be az a Jim Carrys film,amiben drámai szerepet játszik szinte,mert azért vígjáték is,de nagyon kis arányban...szal az a cucc,ahol az egész élete egy megrendezett reality....és a végén jön rá...
mi is a címe![]()
Az nagyon dúrvaVIII.Henrik írta:Óriási a film. Egyik kedvencem. Azonosság (identity) a címe.Barcaforever írta:Hagy kérjek már segítséget egy filmmel kapcsolatban, aminek nem jut eszembe a címe.
Nem tudom sztem vagy 4-5 éves lehet a film és a sztori vmi olyasmi, hogy egy motelba reked sok ember, mindenki egy-egy egyéniség, rab a rendőrével, de az emberek folyamatosan meghalnak és nem tudják ki a gyilkos.És a vége azt hiszem az, h az apa örül h vége az egésznek és ekkor meghal ő is asszem, h egy kosci elüti és a lényeg az egészben, h a végén kiderül, h a kisgyerek ölte meg az embereket, meg az elején az nyját is.![]()
Remélem vki ráismer.
Ray Liotta, John Cusak
Óriási a film. Egyik kedvencem. Azonosság (identity) a címe.Barcaforever írta:Hagy kérjek már segítséget egy filmmel kapcsolatban, aminek nem jut eszembe a címe.
Nem tudom sztem vagy 4-5 éves lehet a film és a sztori vmi olyasmi, hogy egy motelba reked sok ember, mindenki egy-egy egyéniség, rab a rendőrével, de az emberek folyamatosan meghalnak és nem tudják ki a gyilkos.És a vége azt hiszem az, h az apa örül h vége az egésznek és ekkor meghal ő is asszem, h egy kosci elüti és a lényeg az egészben, h a végén kiderül, h a kisgyerek ölte meg az embereket, meg az elején az nyját is.![]()
Remélem vki ráismer.