Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most erre mit mondjak?Ordog írta: Zozzy-nak pedig csak annyit tok mondani, hogy NE FÜRGYÉ LE!!!!!!
(Amúgy 2 decibellel + 3,5 méterrel maradtam le attól, hogy az 1. csapatba kerüljek)
na így röviden ennyi
Nem,és nem! Ordog sorsa a pizzákkal forrt össze,ő már nem fog holmi teszkókkal meg ósanokkal szerencsétlenkedni,jól mondom?Game90 írta:Ordog a fiatalok példaképe![]()
Ja, amúgy Ordog! Nem jössz megint Vecsésre dolgozni?? Most nyílt meg a Tesco...
Ordog írta:állat![]()
Átadom a helyemet a következö generációnak, a mostani 16-17 éveseket nyaggasd ezzel lécci, nekem már komolyabb céljaim vannak az életben!!!:)
Meg sem állok az Auchan árufeltöltö részlegéig![]()
![]()
Ezt valahonnan kimásoltad...Ezt az ömlengést...olyan megható...Ordog írta:Miröl van itt nagyb@szó?????:)
De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy Én a a 2. csapatban voltam aminek 15 egész 345 ezred év volt az átlagéletkora, tehát az én feladatom mint rangidösnek az volt, hogy feltüzeljem a fiatalokat és bemutassam a taktikákat a támadások elött.
![]()
Ha valaki nem tudná, épp ezért voltam én annak a csapatnak a lelke, aki irányította a csapattársakat, felállította a taktikát, beállította a mentalitást söööt én voltam, aki osztogatta a gólpasszokat és egyben aki be is fejezte azokat!!!![]()
Az én jelenlétemnek volt köszönhetö többekközött, hogy stagnált a játékunk, nem voltak kilengések benne... hoztuk azt a játékot amire predeztinálva voltunk! Az más kérdés, hogy 4-böl 4-szer kikaptunk, de ez nem érdekel senkit, a mutatott játék volt a lényeg:)
Szóval elég nagy gáz hogy nem emlékszel rám Szandi... Biztos el voltál foglalva a szexi izmos vádlik bámulásával:DDD
Zozzy-nak pedig csak annyit tok mondani, hogy NE FÜRGYÉ LE!!!!!!
(Amúgy 2 decibellel + 3,5 méterrel maradtam le attól, hogy az 1. csapatba kerüljek)
na így röviden ennyi
Igen-igen.Szandi írta:Nem emlékszem sajnos, hogyan focizott Ördög. Bár lehet, hogy nem véletlenül maradt ki ez a dolog![]()
Ja és sztem jól fociztál Kovinho. Narancssárga Messis mezben voltál nem?
Lehet, hogy Ordogot láttadSzandi írta:Ma voltam tesóm meccsén és láttam egy gyereket aki tisztára úgy nézett ki mint Kovinho. Szőke fej meg minden. Ja meg nagyon jól is focizott. Asszem 8.-os volt vagy 7.-es. Nagyon durva volt a hasonlóság.
Na itt bukott meg a dolog.Szandi írta:Ma voltam tesóm meccsén és láttam egy gyereket aki tisztára úgy nézett ki mint Kovinho. Szőke fej meg minden. Ja meg nagyon jól is focizott. Asszem 8.-os volt vagy 7.-es. Nagyon durva volt a hasonlóság.
Természetesen védekezőbb, már csak a példaképed miatt isZozzy 5 írta:Tényleg, egyébként milyen poszta szánsz? Támadóbb vagy védekezőbb?
Királyság, remélem, nemsokára teljesen jó lesz a lábad!Cooltiszo írta:Hétvégén úgytűnik elhagyhatom a mankót, ma terhelhettem eőször, nem vészes. Osztozzatok örömömben
Köszantiimperialista írta:Örömmel tudatom mindenkivel, hogy Zozz a mai naptól fogva csapattársam lett a kispályás csapatomban![]()
Ő a 2. ember, akit én hoztam a bandába, az első nagyon bevált, és én Zozztól sem félek, láttam már játszani, igen meggyőző volt!
Mindent bele, Zozz