Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ettől félek én is,hogy összeesnek ez után és elrontjuk a bajnokságot,de remélem nem így lesz!balboa7 írta:Sztem mindenki megérdemelte volna, még az is aki sokat hibázott! Remélem nem esnek össze a bajnokságba!Silvanus írta:Megérdemelte volna a továbbjutást, Ő megtette, amit kellett!...
Sztem mindenki megérdemelte volna, még az is aki sokat hibázott! Remélem nem esnek össze a bajnokságba!Silvanus írta:Megérdemelte volna a továbbjutást, Ő megtette, amit kellett!...
Ok, megnyugodtam, és előre is köszi!Bodi írta:Bocs,de ez a nagy izgalom olyanokat hoz belőlem elő,amik amúgy nem jellemzőek rám:)Mr. Master írta:Bodi, mi van veled, mi történt az általam úgy szeretett profiloddal? Bocsi, hogy offoltam..![]()
Sorry holnap újra a régi leszek.
Bocs,de ez a nagy izgalom olyanokat hoz belőlem elő,amik amúgy nem jellemzőek rám:)Mr. Master írta:Bodi, mi van veled, mi történt az általam úgy szeretett profiloddal? Bocsi, hogy offoltam..![]()
Azzé ez egy kicsit sok.Zsolti írta:Rendes játékidőben lemossuk őket!A 60-65perc környékén márcsak Barca drukker lesz a Stamford-bridge-en,mert viszünk majd vagy nég-nullra:)LG írta:Télleg...mi lenne ha tizikkel dolne el...![]()
Bár remélem nem kell addig izgulnunk.![]()
Meg sztem evesztenénk...
En is ilyet akarok látni....Zsolti írta:Rendes játékidőben lemossuk őket!A 60-65perc környékén márcsak Barca drukker lesz a Stamford-bridge-en,mert viszünk majd vagy nég-nullra:)LG írta:Télleg...mi lenne ha tizikkel dolne el...![]()
Meg sztem evesztenénk...
Rendes játékidőben lemossuk őket!A 60-65perc környékén márcsak Barca drukker lesz a Stamford-bridge-en,mert viszünk majd vagy nég-nullra:)LG írta:Télleg...mi lenne ha tizikkel dolne el...![]()
Meg sztem evesztenénk...
Reméálem ma eljön az az egy-két gól tőe...Enrique írta:Biztos h nem a "lábával" van a gond - fejben, mentálisan fáradt, de ott nagyon, szerintem. Ahhoz pedig 1 kis pihenés + később 1-2 gól kell h újra a önmaga legyen.