Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tim írta:Szavadon foglak Ordog koma..Mi a helyzet Badival mintha eltűnt volna az utóbbi időben.Ordog írta:Szervezd az embereket jövö hétvégére!!
Grecki felbukkan időnként,Drigoval együtt velük többé-kevésbé lehet találkozni itt,illetve Iván lesz még kérdéses..
nekem is 30-án volt a szülcsinapom:)) És ezennel nagykorúvá lettem:)Zozzy 5 írta:Csak mondj egy lakcímet, és ott vagyokGame90 írta: Őőő több választási lehetőség is van: Tesco, Match (ha ide jössz, akkor Ordog ellát egy pár tanáccsal), Shell, Burger King, Meki (bár az még nem nyílt meg), Agip, Praktiker
ezek szinte egy helyen...szóval van választási lehetőséged Zozz
De ha nem akarsz Pestre albérletbe költözni, akkor gyere hozzánk, 5 percre vannak ezek a boltok
![]()
Suli meg 2-re
![]()
VV19, neked meg boldog szülinapot![]()
Jó sokmindenkinek van mostanság szülinapja, össze lehett volna jönni, és az egészet együtt megünnepelni. Az lett vna a nemsemmi
![]()
Csak mondj egy lakcímet, és ott vagyokGame90 írta: Őőő több választási lehetőség is van: Tesco, Match (ha ide jössz, akkor Ordog ellát egy pár tanáccsal), Shell, Burger King, Meki (bár az még nem nyílt meg), Agip, Praktiker
ezek szinte egy helyen...szóval van választási lehetőséged Zozz
De ha nem akarsz Pestre albérletbe költözni, akkor gyere hozzánk, 5 percre vannak ezek a boltok
![]()
Suli meg 2-re
Boldog Szülinapot!VictorValdes19 írta:Drága testviireim ma van Nov. 1-jén a születésnapom a 13 pont mint Hrepka mez számaSajnos elég ratyi a gépem meg a net igy keveset tok itt lenni (szóval örülhettek :lol
) és milyen Fociról vna szó vagy mi? Am nálunk is most nyilik egy TESCO a VOLT focipálya helyére ezért lekellet bontani a focipályát egy rohatd TESCO miatt mostmeg edzhetünk a réten na mindegy
(még jó hogy a ti testviiretek a szülinapjáról kezdet el bezsélni )na BÉKE!
az nem véletlen egy Albertirsa-Péteri U-13 volt ahol győzött irsa 10-1-re mert akkor lehet hogy én voltam a kovi hasonmásSzandi írta:Ma voltam tesóm meccsén és láttam egy gyereket aki tisztára úgy nézett ki mint Kovinho. Szőke fej meg minden. Ja meg nagyon jól is focizott. Asszem 8.-os volt vagy 7.-es. Nagyon durva volt a hasonlóság.
Kristóf, ecsém, az álszerénység nem szép dolog, tudod-e?kovinho írta:Na itt bukott meg a dolog.Szandi írta:Ma voltam tesóm meccsén és láttam egy gyereket aki tisztára úgy nézett ki mint Kovinho. Szőke fej meg minden. Ja meg nagyon jól is focizott. Asszem 8.-os volt vagy 7.-es. Nagyon durva volt a hasonlóság.
Ha lenne időm...meg tudod suliAmúgy meg Gém ne szalaszd el az időt, és menj diákmunkára ha teheted. Tisztára irigylem azokat akiknek van idejük erre.
Őőő több választási lehetőség is van: Tesco, Match (ha ide jössz, akkor Ordog ellát egy pár tanáccsalZozzy, ha feljössz Pestre albérletbe, elintézzük neked Gémmel a Vecsési Tesco-t vagy Match-t![]()
![]()
Szavadon foglak Ordog koma..Mi a helyzet Badival mintha eltűnt volna az utóbbi időben.Ordog írta:Szervezd az embereket jövö hétvégére!!
Hát ő..Zozzy 5 írta:Ki mesélte?Saviola írta:Az Ordog által ajánlott munkát ne vállaljátok..azt akarja majd,hogy futtassátok..s ha nem,akkor csúnyán megb....[nem tapasztalat..mesélték..]
![]()
Ha olyan befolyásos vagy, akkor szerezhetnél nekem egy olyan pizzát, amit talin meséltél. Tudod, ananász plusz babOrdog írta:Én már kiépítettem a pizza szakmában a kapcsolataimat:DDD
De az is csak ideiglenes meló volt nekem... pár hónapig elment. Plusz még kapcsolat terén jól is jött a meló, mert legalább a szakdogáimhoz segítségül tudok hívni 1-2 ottani üzletvezetöt.A témám az egészséges életmód titka: A pizza lesz:DDDDD