Szandi írta:Voltál a meccsen? Mesélj milyen volt! Kíváncsi vagyok. Hol ültél?
K szektorban voltam a kapu mögött... és nem ültem hanem álltam:)
Az 1. félidöben volt kb 3-4 helyzetünk, de semmi átütöerö nem volt a játékunkban. Az egyetlen említésre méltó szitu egy kapufavolt ami sajna a gól vonalra pattant, nem pedig belülre. Aztán a 35. perc körül volt egy meg nem ítélt 11-esünk... hülye bíró nem tom melyik meccset nézte. Na mind1
1. félidö eltelt egy langyos játékkal. De utána fordult a kocka és a 2. félidöben a tábor felé támadt a Fradi így át tudtuk nekik adni azt a plusszt ami ahhoz kellett hogy megnyerjék a meccset:))) Njodo végig jól mozgott, igaz 1-2 szurkoló kicsit vegyes érzelmekkel van iránta a börszíne miatt, de végülis csak poénkodnak vele, semmi huhogás vagy komolyabb dolog nincs.
Pl. mikor a bíró lefújta egyik megmozdulását Njodo-nak, akkor a közel 1000 fös táborunkkal el kezdtük ordibálni kórusban a bírónak, hogy: "Rasszista, rasszista!!!!!"

Nagyon komoly volt
Nostehát, annak köszönhetöen hogy keményen bíztattuk öket, kb 10 percig olyan nyomás alatt tudtuk tartani öket (fél percenként vezettük a támadásokat, még felszabaditani sem tudtak) hogy megszereztük a vezetö gólt, egy gyorsan elvégzett pontrúgásnak köszönhetöen.
Utána még voltak lehetöségeink, de már a védekezésre is nagyon odafigyeltünk a Jászberénynek már nem is volt több lehetösége max 1-2 szöglet... a 90. percben Lipcsei az egyik kifejelt szöglet után 1-1-ben megindult a kapusfelé nyakában 1 védövel, akit el is fektetett a kapussal együtt, de végülis csak sikerült kihagynia:(((
Így maradt az 1-0, ami magabiztosabb volt, mint gondolnátok:)
Brettsneider fejelte a gólunkat és a kiírás szerint csak 2903 nézö volt kint, legalább 4000-nek tünt kint a helyszínröl, dehát ök tudják...
Hatalmas élmény volt ez a meccs is, föleg az utána lévö iszogatás:))
Csak Ferencváros, Küzdeni kell!!!!!! Kecsekemét lexelt a Váccal szóval már 3. a Fradi!:) és egyre közelebb a feljutást érö hely!