Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hú köszi!!FCB_gábor írta:
[url=http://felirat.[auto_cenzúra].hu/]feliratok[/url]
Azért van még 1-2 oldal, ami megy. Bár ki tudja, higy meddig...Saviola írta:Ez az egyetlen reményem.Drigo írta:De 1-2 hét és minden a régi lesz.![]()
Azért nem semmi felfordulás van a torrent és warez site-okon, jónéhány leállt (van aki ön- van aki nem éppen önszéndékból) A top feltölltők gondolom sunyítanak, és jól is teszik. De 1-2 hét és minden a régi lesz.Tim írta:Aki esetleg még nem tudná,annak itt a megfejtés:Link Bár azt írják páran hogy azóta megy megint..grecki írta:Másnak sem jön be az ncore már vagy két napja????
Aki esetleg még nem tudná,annak itt a megfejtés:Link Bár azt írják páran hogy azóta megy megint..grecki írta:Másnak sem jön be az ncore már vagy két napja????
torrentz.com nem adott megoldást, próbáld guglin Football Hooligans néven!Oleguer írta:A Discoveryn szokott menni egy műsőr Futballhuligánok címmel, errol a musorrol érdekelnének részek, aki tudja hogy honnan lehetne megszerezni, légyszives írjon.!
nekem se jógrecki írta:Másnak sem jön be az ncore már vagy két napja????
Innen:Szandi írta:És a Donnie Darko zenéit honnan töltsem le?![]()
![]()
FCB_gábor írta:Teljesen kiszámítható és már unalmas is.G-Jay írta:
Másik: Prison Break 6-7. rész az mekkora már!!! A legjobb részek talán amit a 3 évad alatt láttam! Vélemény?
G.
bocs
Ez így van, engem pl nem is zavar különösebben a felirat hiánya, de hiába igényes valaki, ha nem tud angolulVIII.Henrik írta:Nm. Sztem mindegy, hogy feliratos-e. Aki nem szereti, ha egy film nem szinkronos, annak mindegy lesz, hogy ebben a filmben nem pörög mindenki nyelve ezerrel, és olvasható a felirat. De aki egy kicsit is igényesebb az megnézi ezt a filmet akárhogyan is.Szandi írta: Kösz szépen a tippet! Azt hiszem, el kezdtem letölteni, már vagyok egy 37%-nál azta! Ja, és ez gondolom angol nyelvű, de felirat van magyar? Mert ha megnézem vkivel, aki először látja, akkor nem árt a magyar.
Nm. Sztem mindegy, hogy feliratos-e. Aki nem szereti, ha egy film nem szinkronos, annak mindegy lesz, hogy ebben a filmben nem pörög mindenki nyelve ezerrel, és olvasható a felirat. De aki egy kicsit is igényesebb az megnézi ezt a filmet akárhogyan is.Szandi írta: Kösz szépen a tippet! Azt hiszem, el kezdtem letölteni, már vagyok egy 37%-nál azta! Ja, és ez gondolom angol nyelvű, de felirat van magyar? Mert ha megnézem vkivel, aki először látja, akkor nem árt a magyar.