Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lefordítom amit írtáldodes írta:én olegeurt jobban szeretem mint zambrottát
ö legalább nem akar elmenni!!!!!
é n inkább oleguert jobban szeretené ma kezdöbe látni, mint zambrottát
Mér beszélsz így róla ő nyerte meg nekünk tavaly a bajnokságotmademan írta:tegnap azt mondta a speekrer hogy valami rejtélyes baja van!!!!!!!!
szerintem az agya beteg...
Nekem is szerettünk mindannyian!Atesz írta:Hiányzol Oli!
Ajjaj..mert persze imádok minden Barca-spílert, dehát őt...őt nem igazán...varga tamás írta:Ippeg annyival tovább, amennyit én már képtelen vagyok elviselni. Minden meccs öröm, amikor nem játszok a Runcájsz. Asszem, 2010-ig.Aprieto írta:Tudja valaki meddig szól a szerződése ennek az ős....katalánnak?
LG írta:BarcavoreverAzt mondod, h Oleguerben 5 perc alatt benne van a 2 gol, és Dos Santost kellett volna behozni...figyelmedbe ajánlom a Valladolid ellene meccset
ott bejött Dos, kb. 5x ért labdába, mint az 5x olyan gyönyőrü paxt adott az ellenfélnek...hogy azota Frank be se teszi
Szoval nyaloka
Mi van?Te honnan jössz ahhoz h lesügérezz, meg úgy tüntess fel, mint vmi marhát?Kluivertinho írta:De sügér vagy... Komolyan... Talán mert 2-0-nál eldőltnek látta a meccset, lehozta Puyolt, hogy megünnepelhesse a közönség. 5 percet pedig bárki kaphat egy lefutott meccsen.Barcaforever írta:Ma az nyeri a fődíjat, aki megtudja magyarázni, h miért pont neki kell bejönni 2-0-ás vezetésnél a csapatkapitányunk Puyol helyére a 85. percben.![]()
Az életbe nem küldtem volna be 5 perc alatt simán benne van 2 gól.
azt nem tudom de mindenki lelkiekben készüljön fel hogy Oli koma innen fog visszavonulni!!! fogadni mernék!Sharkinho írta:OMGvarga tamás írta:Asszem, 2010-ig.![]()
![]()
Mikor lett meghosszabbítva
Ippeg annyival tovább, amennyit én már képtelen vagyok elviselni. Minden meccs öröm, amikor nem játszok a Runcájsz. Asszem, 2010-ig.Aprieto írta:Tudja valaki meddig szól a szerződése ennek az ős....katalánnak?
Így van,ha már a meccs eldőlt akkor minek hajtani?!Kluivertinho írta:De sügér vagy... Komolyan... Talán mert 2-0-nál eldőltnek látta a meccset, lehozta Puyolt, hogy megünnepelhesse a közönség. 5 percet pedig bárki kaphat egy lefutott meccsen.Barcaforever írta:Ma az nyeri a fődíjat, aki megtudja magyarázni, h miért pont neki kell bejönni 2-0-ás vezetésnél a csapatkapitányunk Puyol helyére a 85. percben.![]()
Az életbe nem küldtem volna be 5 perc alatt simán benne van 2 gól.